The megamind family Posted December 31, 2012 Posted December 31, 2012 Witam!!! Będę prowadził nową część forum nazwaną przeze mnie Ciekawe skrytki. Będę podawać różne nazwy geocachów, ale najpierw przedstawię się wam. Nazywam się the megamind family i z przyjemnością pomog wam w dobieraniu właściwych skrytek. Tych łatwiejszych i tych trudniejszych, tych micro i tych bardzo wielkich. Moja część forum będzie zazwyczaj pełnić rolę poszukiwawczą . Skrytki będą raczej na terenie województwa podlaskiego. W tym tygodniu skrytka, która mi się bardzo podobała to Lomza's Landscape Park #4 autorstwa kolegi Sungmanitu, a dawniej Lonley Wolf. Skrytka budzi ciekawość poznawania pobliskiej rzeki Narwii. Jest to jednak bardzo sprytna skrytka, ponieważ podejrzewałem taką korę drzewa, ale to nie było w tamtym miejscu. Jednak póżniej znalazłem skrytkę, a była ona schowana...nie powiem wam, bo to byłby spoiler, więc jeśli chcecie odkryć tę skrytkę, a powiem lepiej...serię, to przyjedźcie pod Łomżę i sami się przekonacie, że to naprawdę wspaniałe miejsce. Polecam tę skrytkę i serdecznie zachęcam do jej poszukania. Pozdrawia the megamind family!!! Quote
+wantsky Posted December 31, 2012 Posted December 31, 2012 A ja zachęcam do rekomendowania skrytek do tytułu Skrytki Tygodnia. Forum czyta o wiele mniej osób niż wpisy na blogu i facebooku. Wg mnie nie ma sensu dublować tematu. Pozdrawiam. Quote
The megamind family Posted January 1, 2013 Author Posted January 1, 2013 (edited) Masz rację zaczynam pisać na blogu. Pozdrawiam the megamind family Edited January 1, 2013 by The megamind family Quote
+Spider Posted January 1, 2013 Posted January 1, 2013 wantsky mówił o tym blogu http://blog.geocaching.pl/ Quote
The megamind family Posted January 1, 2013 Author Posted January 1, 2013 Wiem i dziękuję za powiadomienie. Pozdrawiam. Quote
The megamind family Posted January 1, 2013 Author Posted January 1, 2013 Tylko jak zacząć nowy topic??? Quote
+Spider Posted January 1, 2013 Posted January 1, 2013 (edited) Gotowy artykuł proszę przesłać na adres kontakt[at]geocaching.pl Edited January 1, 2013 by Spider Quote
Recommended Posts