Jump to content

"Decoded year 2013"


bGnjip

Recommended Posts

Nekidan dok sam s Herojom ćatao preko neta, kuri on mene da organiziram "nešto", a već nekoliko dana kapaju meni u Inbox poruke "kad će nešto?"

I tako smislih prvo datum, a upravo nađoh i mjesto za event :D

 

Znači dekodirasmo godinu i ispade 20.1.u 3h(pm) (nismo mazohisti pa da bude u 03h;), pivnica/restoran "Zlatni medo" na Savskoj ( http://www.pivnica.hr/kontakt/kontaktirajte-nas )

 

Cijene su OK, parking free za goste iza pivnice (ulaz s Vukovarske), ima puno mjesta, a možda i rezerviram 1-2 velika stola ;)

 

Potrebno ponijeti osmijeh i dobru volju, a ostala oprema po izboru ;)

 

Vidimo se,

Boris

(bgnjip)

Link to comment

Zagac5 i ja smo potegnuli kroz pola Hrvatske tj 300 km u jednom smjeru da bi došli na osnivačku udrugu Geocaching Hrvatska :) . Event je održan u finom restoranu Zlatni Medo. Cijene u restoranu su prihvatljive (s obzirom da je to Zagreb) :rolleyes: .

Bilo nas je oko 15 geocachera plus još nekoliko djece koji su, naravno, budući geocacheri :rolleyes: . Upoznali smo neke nove ljude, pozdravili sa već poznatim facama. Druženje je bilo formalno, bez suhoparnih sjedničkih fraza :P . Na osnivačkoj skupštini su izabrani predsjednik ArizonaSmith (El Presidente) :P , za dopredsjednicu smo izabrali Maki433, Heroj_ulice je izabran za tajnika, a moja malenkost je izabrana za predstavnika ogranka Slavonije :D . Ako sam nešto izostavio, molim ostale da se uključe u forum. Osnovan je statut udruge (linkovi su već negdje na forumu). Posebno mi je drago da su bili nazočni jedan Slovenac i jedna Njemica te time ovaj event učinili internacionalnim B) . Bilo je, naravno, puno razmjenjivanja iskustva o geocachingu (čitaj: ribičke priče :lol: ), razmijenili su se travel bugovi i geocoini i, naravno, obavezno slikanje u svim mogućim i nemogućim pozama :D .

Nakon eventa smo išli u grupni FTF i pronašli dva nova geocache koje je postavio HR Soova. B)

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...