+bGnjip Posted December 28, 2012 Share Posted December 28, 2012 Nekidan dok sam s Herojom ćatao preko neta, kuri on mene da organiziram "nešto", a već nekoliko dana kapaju meni u Inbox poruke "kad će nešto?" I tako smislih prvo datum, a upravo nađoh i mjesto za event Znači dekodirasmo godinu i ispade 20.1.u 3h(pm) (nismo mazohisti pa da bude u 03h;), pivnica/restoran "Zlatni medo" na Savskoj ( http://www.pivnica.hr/kontakt/kontaktirajte-nas ) Cijene su OK, parking free za goste iza pivnice (ulaz s Vukovarske), ima puno mjesta, a možda i rezerviram 1-2 velika stola Potrebno ponijeti osmijeh i dobru volju, a ostala oprema po izboru Vidimo se, Boris (bgnjip) Quote Link to comment
+heroj_ulice Posted December 28, 2012 Share Posted December 28, 2012 it's a miracle, it worked :D Quote Link to comment
+HR_s00va Posted December 31, 2012 Share Posted December 31, 2012 Dani Adventa su, pa se čuda događaju Podpora bgnjip-u, još ak' ga malo poguramo da počne postavljat' nešto cacheva, to bu' za otvorit' novi thread Quote Link to comment
+Dr Zagy Posted December 31, 2012 Share Posted December 31, 2012 Hoće li biti prilike za FTF? Quote Link to comment
+heroj_ulice Posted January 2, 2013 Share Posted January 2, 2013 jel ti to stizes konacno ? ima dosta u zg za pocistiti Quote Link to comment
+HR_s00va Posted January 2, 2013 Share Posted January 2, 2013 Ehh, doktore, ako dolaziš - javi se ranije, postaviti ćemo nešto tebi u čast, pa možda bude FTFova... ...taman je vrijeme kad se izrađuje ono najbolje od slavonskih specijaliteta, naime, ako nisi primjetio - izuzetno smo podmitljivi . Quote Link to comment
+heroj_ulice Posted January 2, 2013 Share Posted January 2, 2013 (edited) hehe, sva sreca pa sova ne zna da sam i ja slavonac Edited January 2, 2013 by heroj_ulice Quote Link to comment
+Dr Zagy Posted January 3, 2013 Share Posted January 3, 2013 Nedjelja poslijepodne- konačno neko normalno vrijeme za održavanje eventa. Moj dolazak može spriječiti samo loše vrijeme ili dolazak alijena Quote Link to comment
+HR_s00va Posted January 4, 2013 Share Posted January 4, 2013 Da, da, ali i Hrvatska, kada je željela biti priznata, morala je dati i pokazati najbolje od sebe. Nije to sam' tak', samo od sebe... LOL ...pa ti sad vidi jel bude eventa bez barem čvaraka. Quote Link to comment
+bGnjip Posted January 10, 2013 Author Share Posted January 10, 2013 (edited) planiram postaviti jedan u blizini, al postoji mogućnost da je nekome pala ista lokacija na pamet. al imam još 2-3 u planu pa će biti "vrući krumpira" Vidimo se uskoro - sitnoooo Edited January 10, 2013 by bgnjip Quote Link to comment
+Dr Zagy Posted January 14, 2013 Share Posted January 14, 2013 Jel se zna kakvo će biti vrijeme za vikend? Hoće li biti puno snijega? Quote Link to comment
+HR_s00va Posted January 14, 2013 Share Posted January 14, 2013 Paa, hoće, opet će padati Vidi link, imaju izvrstan algoritam za praćenje meteo situacije: http://www.yr.no/place/Croatia/Grad_Zagreb/Zagreb/long.html Quote Link to comment
+HR_s00va Posted January 16, 2013 Share Posted January 16, 2013 E, PAA NEĆE PADATI U NEDJELJU, vidi link gore... Quote Link to comment
+bGnjip Posted January 19, 2013 Author Share Posted January 19, 2013 DANAS ovdje je link s G-mapom: www.pivnica.hr/?page_id=13 moj mob za svaki slučaj 0915088901 (bit ću dostupan tek iza 12-1) stol rezerviran! Vidimo se Quote Link to comment
Matko&Maja Posted January 22, 2013 Share Posted January 22, 2013 I ljudi kako vam je bilo na eventu? Od Zagy-a čujemo da je udruga osnovana - čestitamo! Quote Link to comment
+Dr Zagy Posted January 22, 2013 Share Posted January 22, 2013 Zagac5 i ja smo potegnuli kroz pola Hrvatske tj 300 km u jednom smjeru da bi došli na osnivačku udrugu Geocaching Hrvatska . Event je održan u finom restoranu Zlatni Medo. Cijene u restoranu su prihvatljive (s obzirom da je to Zagreb) . Bilo nas je oko 15 geocachera plus još nekoliko djece koji su, naravno, budući geocacheri . Upoznali smo neke nove ljude, pozdravili sa već poznatim facama. Druženje je bilo formalno, bez suhoparnih sjedničkih fraza . Na osnivačkoj skupštini su izabrani predsjednik ArizonaSmith (El Presidente) , za dopredsjednicu smo izabrali Maki433, Heroj_ulice je izabran za tajnika, a moja malenkost je izabrana za predstavnika ogranka Slavonije . Ako sam nešto izostavio, molim ostale da se uključe u forum. Osnovan je statut udruge (linkovi su već negdje na forumu). Posebno mi je drago da su bili nazočni jedan Slovenac i jedna Njemica te time ovaj event učinili internacionalnim . Bilo je, naravno, puno razmjenjivanja iskustva o geocachingu (čitaj: ribičke priče ), razmijenili su se travel bugovi i geocoini i, naravno, obavezno slikanje u svim mogućim i nemogućim pozama . Nakon eventa smo išli u grupni FTF i pronašli dva nova geocache koje je postavio HR Soova. Quote Link to comment
+nway Posted January 22, 2013 Share Posted January 22, 2013 Eto i koliko nas je bilo! Quote Link to comment
+Dr Zagy Posted January 23, 2013 Share Posted January 23, 2013 Tko želi da mu pošaljem kodove od TB i GC, neka se javi na e-mail. Naravno, to vrijedi samo za one koji su prisustvovali eventu. Quote Link to comment
Recommended Posts