toczygroszek Posted December 17, 2012 Share Posted December 17, 2012 http://coord.info/GC42JBN Quote Link to comment
+Murazor Posted December 19, 2012 Share Posted December 19, 2012 Fajna sprawa taki event 5/5. Niestety - już nie to zdrowie... Quote Link to comment
+ochkarol Posted December 19, 2012 Share Posted December 19, 2012 16.02.2013 to dla mnie dosyc szczegolna bedzie data i slina pociekla z kacika ust, by uczcic to jakos tak wlasnie 5/5... No nic, trzeba zejsc na ziemie, jest jeszcze tyle keszy do wyhaczenia przede mna. Szkoda. PS Toczygroszek, w Twoim wieku to ja zima w ogole spod sniegu nie wychodzilem, ale to bylo dawno temu, tak dawno, ze juz zapomnialem. No ale wtedy tez inne zimy bywaly. Quote Link to comment
+Wiesia.K Posted December 19, 2012 Share Posted December 19, 2012 Fajna sprawa taki event 5/5. Niestety - już nie to zdrowie... .....a w sercu ciągle maj... Quote Link to comment
+hanbei Posted December 26, 2012 Share Posted December 26, 2012 ...No ale wtedy tez inne zimy bywaly. pamiętam, jak się kiedyś zabrałem za "politeię" platona, i on gdzieś na stronie ~5 wypalił z "jak ja byłem młody..." trochę mnie to uspokoiło tak więc nie narzekać, tylko zbierać się na evencik. mnie też gnaty łupią, ale raczej nie odmówię sobie Quote Link to comment
toczygroszek Posted December 26, 2012 Author Share Posted December 26, 2012 Darmowa krioterapia będzie. Quote Link to comment
+hanbei Posted December 26, 2012 Share Posted December 26, 2012 Darmowa krioterapia będzie. to chyba powinniśmy pomyśleć o finansowaniu wypadu za pomocą reumatyków Quote Link to comment
toczygroszek Posted January 27, 2013 Author Share Posted January 27, 2013 Event się robi coraz bardziej liczny i międzynarodowy. Jeszcze trochę i dostaniemy status "mega" Raz jeszcze zapraszam do wzięcia udziału. 5/5 nie zdarza się co dzień Quote Link to comment
+lukaszpla Posted February 7, 2013 Share Posted February 7, 2013 Śnieg prószy bo i event się zbliża. Oby aura pogodowa się nie zmieniała, to jamkę śnieżną się wykopie Quote Link to comment
+ochkarol Posted February 7, 2013 Share Posted February 7, 2013 Podobno ostatnio goprowcy w Bieszczadach to trenowali wlasnie w związku z tym eventem.:-) Quote Link to comment
toczygroszek Posted February 8, 2013 Author Share Posted February 8, 2013 Podobno ostatnio goprowcy w Bieszczadach to trenowali wlasnie w związku z tym eventem.:-) Pozwolimy im ogrzać się na naszym biwaczku Quote Link to comment
+wantsky Posted February 15, 2013 Share Posted February 15, 2013 Ta Pani - https://www.facebook.com/magdalena.guzik.146 poszukuje transportu z Krakowa, gdyby ktoś akurat się wybierał. Quote Link to comment
+ochkarol Posted February 16, 2013 Share Posted February 16, 2013 Kurczaki! Mam nadzieje, ze maja tam wystarczajaco duzo sniegu do utulenia bo u nas odwilz. Trzymam z nich kciuki. Quote Link to comment
toczygroszek Posted February 17, 2013 Author Share Posted February 17, 2013 Śniegu było z mało na jamy śnieżne, ale igloo dało się postawić. Większość uczestników przetrwała Quote Link to comment
Recommended Posts