Jump to content

12.12.12.


Dr Zagy

Recommended Posts

Ove godine po posljednji put će se pojaviti datum sa 3 istovjetna broja. To je datum 12. prosinca 2012. (12.12.12.) Slijedeći takav datum će biti tek 01.01.2101. odnosno tek naši praunuci i prapraunuci će se baviti geocachingom.

Zato je Groundspeak potaknuo da pronađete barem jedan cache ili pohađate jedan event na taj datum. Ukoliko to napravite, dobit ćete prigodni suvenir u svom profilu. Nadajmo se da će opet biti probijen rekord u broju cachera na jedan dan.

Happy caching!

Link to comment

u Groundspeak newsletteru znaju napisati (kao što je bio slučaj prošli tjedan), najčešće dobiješ i za mega event, česka, slovačka i poljska imaju suvenire kad cachiras u tim drzavama...

ne znam za neka drzga pravila...

 

btw, vec sam razmislajo da bi bilo ok da i RH ima svoj suvenir :)

 

tko organizira pifo :D?

Link to comment

Misliš 21. 01. 2101 ?

 

Ne, nego 01.01.2101. tj bit će tri broja 01.01.01 (prvi siječnja 2101. godine). Nema više 13.13.2013.

 

 

btw gdje nađeš kad se dijele suveniri, international geocaching day sam dobio čisto slučajno :)

Na početnoj stranici postaviš miša iznad taba "community" te klikneš na "blog". Tamo piše da će biti posebni suvenir za ovaj datum.

 

 

btw, vec sam razmislajo da bi bilo ok da i RH ima svoj suvenir :)

 

tko organizira pifo :D?

Slažem se. Samo izgleda da to moramo sami srediti odnosno naći nekoga tko je voljan napraviti prigodnu sličicu koja najbolje opisuje Hrvatsku. Bilo da je grb, zastava ili neki prepoznatljivi hrvatski suvenir.

Izgleda da ću ja organizirati pivo u Osijeku jer sam pronašao sve cacheve u blizini. Tako da mi ostaje samo biti na eventu koji ću ja morati organizirati. Ako netko bude u Osijeku taj dan, može navratiti.

Link to comment

Evo i event u Osijeku na taj datum :rolleyes: . Znam da u Zagrebu ima event isti dan, ali meni je malo daleko doći do Zagreba jer 12.12. radim popodne, a 13.12. ujutro :unsure: . Zato sam i organizirao event u Osijeku da bih mogao dobiti virtualni suvenir :) . Ako se netko slučajno zatekne u Osijeku navečer, može navratiti i pozdraviti malobrojne cachere sa ovog područja B) .

http://www.geocaching.com/seek/cache_details.aspx?guid=97017fc9-626b-4161-8f22-f045d053a262

Link to comment

Drugi geocaching event je održan u Osijeku :rolleyes: . Povod je bio ovaj jubilarni datum koji se neće ponovo javljati slijedećih 88 godina B) .

Ekipa je bila malobrojna (čak 3 cachera), ali predstavlja većinu geocachera sa ovog područja (od ukupno 4) :P . Event smo održali u slastičarni Petar Pan gdje imaju odlične kolače :) , a po ljeti odličan sladoled, najbolji u ovoj regiji. Odlučili smo na promjenu lokacije eventa zbog hladne atmosfere u prvotno najavljenom kafiću. Ovdje smo se ipak više ugrijali :D .

Razmijenili smo iskustva o geocachingu, pojavile su se neke nove ideje i zaključili da treba promovirati ovu vrstu turizma u Slavoniji. Matko je obećao postavljati još geocacheva u njegovoj blizini :D , a ni ja neću sjediti prekriženih ruku :D .

Drago mi je da je event uspio (tj da je bilo više od jednog cachera) :P . Nije bio internacionalni kao u Zagrebu, ali ipak je Osijek 10 puta manji od naše metropole.

Iduće godine očekujte nove evente u Slavoniji pa će možda biti čak i više sudionika (čak 4) :lol: .

Happy caching! :)

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...