Jump to content

com magyarítása

taska

Recommended Posts

Posted

Sziasztok,

mind páran már értesülhettetek róla, a geocaching.com oldal tud már magyarul, sőt a tegnapi frissítéssel még több magyar tartalom került az oldalra.

Megkérnénk ezért titeket, hogy segítsetek minket és a többi kessert abban, hogy tesztelitek a jelenlegi oldalt. Állítsátok át magyarra a nyelvet, és használjátok úgy. Ha valami hibát találtok, legyen ez alaki, stilisztikai, nyelvtani, vagy bármilyen, kérlek jelezzétek a geoforditas@gmail.com címen,

Köszönöm a fordító csapat nevében!

Posted

Megkérnénk ezért titeket,

Hatalmas munkát végeztetek, nem tudom értékelik-e a kesserek igazán, de nagy köszönet jár érte mindegyikötöknek.

Múltkor valahogy én is magyarra tévedtem, akkor látja az ember mekkora feladat.

Remélem ezzel elmulik a félelme sok magyar kessernek a .com-mal szemben és mer magyarul is feltenni egy rejtést.

Valahol a szabályoknál találtam oldalakat amik ujra angolul jelentek meg, de gondolom nem ez az amire gondoltál, mindennek a leforditása szerintem rengeteg idöt felemészthet.

Üdv

Posted

...

Valahol a szabályoknál találtam oldalakat amik ujra angolul jelentek meg, de gondolom nem ez az amire gondoltál, mindennek a leforditása szerintem rengeteg idöt felemészthet.

Üdv

Nem rajtunk múlik. :( Jóval több szöveg van lefordítva, mint amit megjelentettek. Sajnos a Groundspeak kerekei lassan őrölnek.

Posted (edited)

A souvenir alkotója magyarul "előadó"

köszi az észrevételt, javítjuk hamarosan, de nem tudom, mikor lesz nyilvános...

upgrade: Guszty közben már ki is javította a megfelelő helyen, de ettől még nem lett nyilvános...

Edited by taska
Posted

Kösz a jelzést, amikor feltűnt javítottam. Ennek 13 napja, elvileg 2 hetente rakják ki javításokat. Majd meglátjuk.

A souvenir alkotója magyarul "előadó"