Jump to content
Sign in to follow this  
Followers 1
sugandrew

Eplorist 310 Problem

Recommended Posts

Hello,

 

I purchased the Explorist 310, I downloaded the ontario.imi and ontario.tpo files and paid 50$ for them. I then downloaded vantage point and using the sync maps feature copied the Detailed Map listed as Canada 10.62Mb from Vantage point on the left to eXplorist 310 on the right. However, I cannot get get the topo map to come up on the explorist. When I go the the maps menu on the explorist there are no detailed maps listed to check mark and enable. I have tried this twice and have spent hours on the internet trying to figure this out.

Share this post


Link to post

Hello,

 

I purchased the Explorist 310, I downloaded the ontario.imi and ontario.tpo files and paid 50$ for them. I then downloaded vantage point and using the sync maps feature copied the Detailed Map listed as Canada 10.62Mb from Vantage point on the left to eXplorist 310 on the right. However, I cannot get get the topo map to come up on the explorist. When I go the the maps menu on the explorist there are no detailed maps listed to check mark and enable. I have tried this twice and have spent hours on the internet trying to figure this out.

 

Thread a week old, you still there? Post to the GPS and Technology forum and SoCal ZukiCachers (or someone else) will reply in short order. Or join and post to his forum MagellanInsiders.com and someone will reply even quicker, I'll bet. :P

Share this post


Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 1

×