+Feri_1 Posted July 26, 2012 Share Posted July 26, 2012 Sziasztok. 1. Tudnátok segíteni, hogyha több cash-t szeretnék letölteni gpx-be az hol kell beállítanom? Egyenként ha behívom megy, de a csoportosnál csak loc fájlba tudom lementeni. (amikor rányomok a download waypoints-ra nem kérdez rá a fileformátumra) Prémium membership-em van. 2. A kiegészítő infót (additional hint) is letölti? Előre is kösz, Feri Quote Link to comment
+BiharyG Posted July 26, 2012 Share Posted July 26, 2012 Több cash-t én is szeretnék letölteni, de az Istennek sem sikerül... De ha a geoládákra (cache) gondolsz, abból egyszerre többet a Pocket Query-vel tudsz letölteni. Saját profil, jobb oldalon a Premium Features alatt "Build Pocket Queries", majd "Create a new query". Beállítod, hogy mit szeretnél, és jön mailben. Quote Link to comment
+ramgab Posted July 26, 2012 Share Posted July 26, 2012 Sziasztok. 1. Tudnátok segíteni, hogyha több cash-t szeretnék letölteni gpx-be az hol kell beállítanom? Egyenként ha behívom megy, de a csoportosnál csak loc fájlba tudom lementeni. (amikor rányomok a download waypoints-ra nem kérdez rá a fileformátumra) Prémium membership-em van. 2. A kiegészítő infót (additional hint) is letölti? Előre is kösz, Feri Hello, -Jobb fönt klikk a nicknevedre -Bekerülsz a profilodba -jobb oldalon kilikk erre "egyéni szűrők létrehozása" -klikk ide "Create a new query" Kis próbálkozás után sikerülni fog beállítani amit akarsz. Létrehozol egy Pocket Query-t, nem azopnnal kapod meg, ha 500 láda alatti mennyiséget állítassz be gyorsan el szokott készülni. Levelet kapsz majd ha készen van. Amíg csak próbálkozol ezt jelölde be: Run this query every week on the days checked és ne jelölj ki napokat. Meg tudod nézni a beállításokkal érintett ládáka a térképen is. Számtalan Pocket Querit csinálhatsz, de egy nap asszem csak hármat tudsz letölteni. Igen benne vannak a hintek is, ha megfelelő készülékbe töltöd látszani is fog. Ill ezzel a programmal a spoilerképek is leszedhetőek és gps-be tölthetőek egyszerűen: RCH65 Spoiler Downloader Quote Link to comment
+hermantibor Posted July 26, 2012 Share Posted July 26, 2012 Sziasztok. 1. Tudnátok segíteni, hogyha több cash-t szeretnék letölteni gpx-be az hol kell beállítanom? Egyenként ha behívom megy, de a csoportosnál csak loc fájlba tudom lementeni. (amikor rányomok a download waypoints-ra nem kérdez rá a fileformátumra) Prémium membership-em van. 2. A kiegészítő infót (additional hint) is letölti? Előre is kösz, Feri Szia! Én tudom ajánlani a geotoad nevű programot, ami parancssorból működik és sokféle szűrés alapján tud keresni, majd a talált ládákat egy gpx-be menti le. Igen hasznos tud lenni. Nekem sajna még pocket queryvel nem sikerült gpx-et kapnom, de lehet csak béna voltam és nem érdekelt annyira, mert volt másik megoldásom. Hajrá! Quote Link to comment
+Feri_1 Posted July 27, 2012 Author Share Posted July 27, 2012 Köszönöm a segítséget! Nem jelöltem ki a napot, ezért nem generált mailt Quote Link to comment
+R.Guszty Posted July 27, 2012 Share Posted July 27, 2012 Másik lehetőség, hogy listát hozol létre könyvjelzőbe (bookmark) rakással. Itt egyesével tudod a téged érdeklő ládákat megjelölni, majd ebből tudsz létrehozni egyéni szűrőt (pocket query-t), amit aztán letölthetsz. A lista készítés azért is jó, mert a térképen a ládaoldal megnyitása nélkül, már a felugró ablakban be tudod rakni a téed érdeklő ládát a listába. A létrehozott egyéni szűrőket pedi a térképen is meg tudod nézni. Quote Link to comment
+babu&ze'o Posted August 4, 2012 Share Posted August 4, 2012 A listákat én is csak ajánlani tudom! Ha konkrét ládákat szeretnél lementeni akkor praktikusabb. Én pl nyaraláshoz használtam legutóbb, hogy csak az előre kiszemelt ládák kerüljenek fel a gps-re. Vagy pl egy hosszabb trail ládáit is le tudod így mentegetni, anélkül hogy a környező ládák bezavarnának. Minden másra a pocket querry tökéletes! Quote Link to comment
Recommended Posts