Jump to content

Γεια και από εμένα


john_cm

Recommended Posts

Γεια και από εμένα

Μόλις έγινα μέλος και έχω πολλές απορείς. Αν μπορείτε να με βοηθήστε. Που θα βρω πληροφορίες στα ελληνικά με λεπτομέρειες του τι κάνουμε;

Link to comment

Πρωτα και κυρια καλως ηρθες στην παρεα !

Α' Μπες στο http://www.geocaching-gr.com ,που εχει φτιαξει ο GiannisP για να μαθεις τα βασικα. Δεν θελει πολυ φιλοσοφια, μην αγχωνεσαι.

Β' Βρες πρωτα μερικες κρυπτες. Προτιμαμε παντα για αρχη οσες ειναι στα βουνα και τους καμπους της περιοχης, με δυσκολια και εδαφος λιγων αστεριων (Στο πανω μερος της ιστοσελιδας καθε κρυπτης υπαρχουν αστερακια. Απο 1-5, και χαρακτηριζουμε το ποσο δυσκολο ειναι να την βρεις). Μην προσπαθησεις να ξεκινησεις συντομα να βαζεις δικα σου κουτακια, γιατι λογικο ειναι να μην γνωριζεις ολα τα κολπα και θα τρεχεις μετα να αντικαθιστας τα κουτια, πραγμα οχι και τοσο πρακτικο !

Γ' Διαβασε οσο περισσοτερο γινεται τα μηνυματα αυτου εδω του φορουμ, πιστευω οτι μπορεις να απορριπτεις οσα ειναι ασχετα ή ενοχλητικα, ονοματα δεν λεμε :rolleyes: και να ρουφηξεις οτι καλο βρεις. Και θα βρεις πολλα.

Δ' Οτι μα οτι απορια εχεις, μπορεις να στελνεις ενα e-mail σε οσους το εχουν φανερο στο προφιλ τους ή μεσω της Groundspeak.

E' Εν καιρω και αφου σχηματισεις μια ποιο ολοκληρωμενη αποψη, προσπαθησε να ερθεις σε προσωπικη επαφη με αλλους παικτες. Ενας καφες και κουβεντουλα θα σου ανοιξουν πολυ περισσοτερο τους οριζοντες και τις δυνατοτητες του παιχνιδιου.

Ζ' Δες το οπως ειναι : Παιγνιδι ! Μην το δεις σαν αγωνα να πετυχεις στατιστικα και νουμερα οπως αλλο,ι γιατι γρηγορα θα βαρεθεις και θα τα παρατησεις.

Ειναι κι αλλα ομως αυτα ειναι πιστευω τα βασικα. Φυσικα ειναι μια προσωπικη και γρηγορη εκτιμηση. Αν Θελεις ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ρωτας ειτε εδω ειτε στο προσωπικο μου e-mail...

Link to comment

Ευχαριστώ για το καλωσόρισμα.

Έχω βρει συντεταγμένες για μια κρύπτη στην Ελευσίνα και θα προσπαθήσω να την εντοπίσω για αρχή. Αν κάποιος φίλος μένει κοντά και έχει όρεξη να τα πούμε ας μου πει. Ότι απορίες έχω θα σας ενοχλήσω και πάλι :)

Link to comment

Καλώς ήρθες και από μένα John_cm. Ακολούθα τις συμβουλές του Mimhs-gr και ευχαριστήσου το παιχνίδι.

Ένα ακόμη βοήθημα για να βρίσκεις ποιές κρύπτες υπάρχουν σε κάθε γεωγραφική περιοχή είναι αυτή η σελίδα :

http://www.geocaching.com/map/.

Ρίξε μια ματιά.

Link to comment

Λοιπόν πήγα το πρωί στην περιοχή του ναυαγίου, βρήκα τις συντεταγμένες και οδηγήθηκα στην γωνία ενός περιφραγμένου γκρεμού να βρω ένα μικρό μαγνητικό κουτάκι. Το πρόβλημα είναι ότι το συρματόπλεγμα δεν μου επέτρεπε να βάλω το χέρι μέσα να ελέγξω την πίσω πλευρά των σιδερένιων πασάλων. Επίσης τα GPS έχουν μια απόκλιση από 3 έως 10 μέτρα ανάλογα την περίπτωση, συνεπώς έπρεπε να ελέγξω ολόκληρη την πλευρά. Τελικά με έψησε ο ήλιος και την έκανα. Θα ξαναπάω όμως.

 

Αυτόματα σκέφτηκα ότι αν είχα ένα τηλεσκοπικό καθρεφτάκι, σαν αυτά που έχουν τα συνεργεία αυτοκινήτων για να βλέπουν σε δυσπρόσιτα σημεία, θα μπορούσα να ελέγξω την πίσω πλευρά της περίφραξης. Και φυσικά το συμπέρασμα που βγαίνει είναι ότι η γνώση των αναγκών δημιουργείτε πάντα στο πεδίο της έρευνας. Επίσης είναι πολύ καλή ενασχόληση για εξοικείωση με τα GPS.

 

Παιδιά έχω και ένα πρόβλημα. Το GPS Μου είναι το Garmin Ε-trex 10, το νέο μοντέλο. Δεν μπορώ με τίποτε να γράψω σε αυτό τις θέσεις που θέλω να ελέγξω. Βγαίνει ένα μήνυμα ότι δεν ήταν δυνατή τη έγγραφη. Μήπως μπορείτε να βοηθήσετε τι να κάνω;

Link to comment

Έχω βρει συντεταγμένες για μια κρύπτη στην Ελευσίνα και θα προσπαθήσω να την εντοπίσω για αρχή. Αν κάποιος φίλος μένει κοντά και έχει όρεξη να τα πούμε ας μου πει.

Ελπιζω να μην ψαχνεις τον Αγιο Ζαχαρια! Γιατι αν την βρεις θα εισαι ο πρωτος που βρισκει μια κρυπτη ενω την εχει χασει ο ιδιοκτητης της!

Αν ψαχνεις αυτη, αστο καλυτερα, και πηγαινε για αλλη... :lol:

Αληθεια με τι GPS εισαι ;

Link to comment

Καλωσήρθες John_cm.

Συμφωνώ απολύτως με τις συμβουλές του Mimhs.gr με την σειρά που τα έθεσε.

Βέβαια η συμβουλή "Ε" είναι η πιο επιμορφωτική.

 

Η δική μου συμβουλή για το τελευταίο που έγραψες σχετικά με την κρύπτη στην Ελευσίνα.

Θα σου πρότεινα να βρεις την GC2FZMB The shipwreck για πιο εύκολη σαν αρχή και μην απογοητευτείς με τις άλλες δύο.

Ο "Agios Zacharias" έχει ένα προσωρινό πρόβλημα, μάλλον έχει χαθεί η κρύπτη και για την "Olympian Gods: Demetra" θα πρέπει πρώτα να λύσεις τον γρίφο έτσι ώστε να βρεις τις ακριβείς συντεταγμένες.

 

Οτιδήποτε χρειαστείς μη διστάσεις να με ρωτήσεις.

Link to comment

Ουπς !!! με προλάβατε.

Η κρύπτη στο Ναυάγιο είναι εκεί , δεν χρειάζεται καθρεπτάκι, κοίτα χαμηλά στην βάση της με το τσιμέντο.

Την βρήκα πρόσφατα κι αν θυμάμαι σχετικά εύκολα

Link to comment

Σας ευχαριστώ όλους για το καλωσόρισμα. Σε αυτή του ναυαγίου πήγα. Πες μου κάτι, ορθός κατέληξα στην γωνία της περίφραξης (διαγώνια προς την θάλασσα πίσω μου ήταν ένα πρόχειρο μανάβικο);

 

Για το GPS έγραψα πιο πάνω και τι πρόβλημα έχω με αυτό.

Edited by john_cm
Link to comment

Εχοντας στην πλάτη σου το μανάβικο, πας στην μπροστά-μπροστά αριστερή γωνία.

Δηλαδή διαγώνια με το μανάβικο.

Δες τις φωτογραφίες από το log μου.

Στην 1η θα δεις το μέγεθος της cache που ψάχνεις , μη φανταστείς ότι είναι κάτι μεγάλο.

Και στην 2η στέκομαι ακριβώς στο σημείο της cache και βλέπω τα ερείπια

Link to comment

Δεν γνωριζω το μοντελο αυτο, αλλα τι εννοεις με την φραση: "Δεν μπορώ με τίποτε να γράψω σε αυτό τις θέσεις που θέλω να ελέγξω. Βγαίνει ένα μήνυμα ότι δεν ήταν δυνατή τη έγγραφη" ;

Μηπως οπως και στο δικο μου Garmin πρεπει να δημιουργησεις ενα νεο Waypoint και μετα να το χρησιμοποιησεις για οτι θελεις να κανεις ; Μια ιδεα...

Ή δεν μπορεις να μεταφερεις τισ συντεταγμενες των κρυπτων ; Γινε λιγο ποιο περιγραφικος στο προβλημα σου.

Edited by Mimhs.gr
Link to comment

Εκεί πήγα και εγώ, αλλά κοίταζα ψηλά. Θα ξαναπάω μέσα στο σαββατοκύριακο να την βρω, χεχχε

 

Έχω φτιαχτεί να κάνω και εγώ μια καλή κρύπτη, προς το όρος καντήλι κοντά, στην δασώδη περιοχή έξω από την Μάντρα. Όταν έρθει η ώρα θα ζητήσω συμβουλές.

 

Προς το παρόν τα έχω πάρει στο κρανίο γιατί η Garmin μου ζητάει να στείλω το GPS για έλεγχο. Εκτός ότι δεν αποθηκεύει συντεταγμένες, δεν δέχεται και την αναβάθμιση της συσκευής επίσης. :mad:

 

Ή δεν μπορεις να μεταφερεις τισ συντεταγμενες των κρυπτων ;

Αυτό ακριβώς, συνδέω την usb και το αυτόματο πρόγραμμα δεν μπορεί να τις γράψει.

Edited by john_cm
Link to comment
Ή δεν μπορεις να μεταφερεις τισ συντεταγμενες των κρυπτων ;---

Αυτό ακριβώς, συνδέω την usb και το αυτόματο πρόγραμμα δεν μπορεί να τις γράψει.

Εχεις κατεβασει το Garmin Communicator υποθέτω ; και οτι αναβαθμισεις εχει για το GPS σου;

Υπαρχει ενα αλλο προγραμμα για κατεβασμα αρχειου GPX εκτος απο την garmin. Αν θες να κανεις μια προσπαθεια ευχαριστως να σε βοηθησω. Τουλαχιστον θα τσεκαρεις το εργαλειο σου με αλλο τροπο.

Link to comment

Φυσικά και θέλω να δοκιμάσω το άλλο πρόγραμμα

Το προγραμμα λεγεται GSAK. (www.gsak.net). Το κατεβαζεις και το εγκαθιστας. Μεχρι και για την 21 μερα λειτουργει χωρις προβλημα αλλα μετα αρχιζει να προσθετει ολο και περισσοτερη καθυστερηση στο ξεκινημα του ,για να το αγορασεις. Προσωπικα το εκανα και ειμαι πολυ ικανοποιημενος απο αυτα που προσφερει.

Αφου εγκατασταθει πας στο ενατο label στο επανω μερος που γραφει macros.

Διαλεγεις απο κει αυτο που λεει Run/Manage... και το ανοιγεις με κλικ.

Στην επανω αριστερη μερια εχει με μπλε γραμματα το link Online Macro Index

Το επιλεγεις και απο την λιστα κατεβαζεις το macro που λεει : GarminExport.gsk

Το κανεις install και μετα run .Κανονικα θα πρεπει να βρει το εργαλειο σου ( εφοσον ειναι στο USB ηδη, και το εχει δει ο υπολογιστης σου σαν συσκευη.

Δεν μου εχεις δωσει αλλες λεπτομερειες , αλλα αν κατι δεν παει καλα μου λες.

Αν το βρει ολα καλα και θα συνεχισουμε μετα το διαλειμα !

Ολοι εξω τωρα...

Link to comment

Παιδιά έχω και ένα πρόβλημα. Το GPS Μου είναι το Garmin Ε-trex 10, το νέο μοντέλο. Δεν μπορώ με τίποτε να γράψω σε αυτό τις θέσεις που θέλω να ελέγξω. Βγαίνει ένα μήνυμα ότι δεν ήταν δυνατή τη έγγραφη. Μήπως μπορείτε να βοηθήσετε τι να κάνω;

 

R.T.F.M =read the f***ing manual και ως δια μαγείας θα φωτιστούν όλα ή απλά σύνδεσε το Γκαρμιν στο πισι σου μετά ''τρέξε'' το πρόσθετο πραγραμματάκι ,έτσι ώστε η σελίδα να ''δεί'' το Γκαρμίν και φόρτωσε την τζιοτσάτς στον Γκαρμίνο

Link to comment

Απ΄οτι είδα στο site της Garmin, όταν συνδέεις το GPS Etrex-10 στον υπολογιστή , θα πρέπει αν όλα πήγαν καλά , ο υπολογιστής σου να το βλέπει σαν εξωτερικό drive.

Εάν ναι τότε μπορείς εύκολα να αντιγράφεις αρχεία .GPX από και προς τον υπολογιστή σου με copy-paste.

 

Εάν το συνδέεις και δεν το βλέπεις σαν εξωτερικό drive δοκίμασε τα εξής.

 

1. Μία άλλη θύρα USB του υπολογιστή σου. Εάν είσαι σε κάποιο USB Hub δoκίμασε μια απευθείας πόρτα USB.

2. Αλλο καλώδιο USB , έχω ανακαλύψει καλώδια που δεν είναι συμβατά με το GPS, δηλ δεν το εντοπίζουν σαν συσκευή.

3. Δοκίμασε να είναι το GPS ανοικτό την ώρα που θα το συνδέεις με τον υπολογιστή. Πρόσεξε στην οθόνη του GPS για τυχών μύνημα ή κάποια προτροπή. ΠΧ εμένα όταν συνδέω το OREGON με ρωτάει εάν θέλω να το συνδέσω σαν USB συσκευή ή GPS.

Τέλος ψάξε λίγο τα μενου του GPS στις ρυθμίσεις σαν connection κλπ κι αν υπάρχει δοκίμασε τα αντίστοιχα mode που σου παρέχονται

 

Τα παραπάνω είναι ανεξάρτητα με οποιοδήποτε πρόγραμμα αποφασίσεις να δουλέψεις τελικά για το geocaching.

 

Τώρα ένα tip για να δεις αν έχεις κάνει σωστά την εγκατάσταση του Garmin Communicator στον υπολογιστή σου.

 

1.Πάρε ένα οποιοδήποτε USB memory stick

2.Δημιούργησε έναν φάκελο με το όνομα Garmin στον αρχικό του κατάλογο δηλ πχ E:\Garmin

3.Κανε login στο Geocache και πήγαινε στην σελίδα της cache που θέλεις να κατεβάσεις.

4.Πάτα το "κουμπί" Sent to my GPS

5.Τότε θα ανοίξει ένα pop up παράθυρο και στην καρτέλα Garmin θα λέει Found .....ονομαStick (drive:\)

6.Αν δεν το βρήκε πάτα το πλήκτρο find devices.

Στο pop up εαν δεν εχεις κανει εγκατάσταση του garmin communicator θα σου λέει ότι χρειάζεται ένα "πρόσθετο" για να το εγκαταστήσεις.

 

Αυτά τα ολίγα :rolleyes: .

Κάνε τα παραπάνω και μου λες αποτελέσματα

Edited by feregios
Link to comment

Παναγιώτη με γλύτωσες από τρέξιμο στο service. Όντος σε μια άλλη θύρα, με ένα πιο κοντό καλώδιο είδε την συσκευή, την αναβάθμισα και πέρασα και τις συντεταγμένες γύρω από το Χαϊδάρι, χεχεχε. Ευχαριστώ πολύ!!! B)

 

Σάκης W.T.F.M.W.G.F.

 

= Without The F***ing Manual We Get Friends

Edited by john_cm
Link to comment

Καλησπερα και απο εμενα !!... Ξεκινησα στον κοσμο του Ελληνικου Geocaching με την βοηθεια του Feregiou οπου εχουμε κανει μερικα απιστευτα βολτακια με το ποδηλατο με σκοπο την ευρεση κρυπτων !!!

Link to comment

Καλησπερα και απο εμενα !!... Ξεκινησα στον κοσμο του Ελληνικου Geocaching με την βοηθεια του Feregiou οπου εχουμε κανει μερικα απιστευτα βολτακια με το ποδηλατο με σκοπο την ευρεση κρυπτων !!!

Καλως τον ! Μ' αυτον που βγαινεις, τι περιμενες! Δεν προσεχεις και συ τις παρεες σου! Τωρα δεν θα κουβαλας μονο το ποδηλατο με την καμερα και νερο. Θα σε βαλει να κουβαλας και ταπερ με χαρτια, μολυβια και παιχνιδακια. Αλλα μ'οποιον δασκαλο θα κατσεις, τετοια γραμματα θα μαθεις! Αντε τωρα να ξεκολησεις απο την καινουρια ζημια που επαθες... Δυσκολα τα πραμματα :lol:

Link to comment

xaxaxa Mimhs δεν έχει φόβο ο Crazy-MTB από μένα.

Άλωστε το nickname του τα λέει όλα.

Νεαρός και Τρελλός Μountain Biker !!!

 

Τα 2 τελευταία χρόνια έχουμε κάνει μαζί (και χωριστά) τρελές διαδρομές εκτός ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ δρόμου:),

Τώρα βέβαια έχουμε κι ένα κίνητρο παραπάνω.

Link to comment

xaxaxa Mimhs δεν έχει φόβο ο Crazy-MTB από μένα.

Άλωστε το nickname του τα λέει όλα.

Νεαρός και Τρελλός Μountain Biker !!!

Τα 2 τελευταία χρόνια έχουμε κάνει μαζί (και χωριστά) τρελές διαδρομές εκτός ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ δρόμου:),

Τώρα βέβαια έχουμε κι ένα κίνητρο παραπάνω.

Αρχιζω να σκεφτομαι οτι με σας τους τρεις δλδ. Φερεγγυο, CrazyMB και τον SpyrosP. (τον βουτηχτη ντε!) θα χρειαζεται να πηγαινοφερνω τη γουρουνα απο Μυτιληνη και πισω! Χαρές που θα κανει η Hellenic Seaways...

Καθηστε καλα ρε παληκαρια που θα μας φουντωσετε το ασθμα με τις προθεσεις σας να βαζετε κρυπτες σ΄ ολα τα κορφοβουνια... Ολοι οι απογονοι του Edmund Hillary σ' αυτη τη χωρα μαζευτηκαν τελικα ; :blink:

Link to comment

Χαχαχαχαχα.... Ασε Πρωτα να βρω μερικους που εχω σημειωσει για τις διακοπες μου να μπω ΚΑΛΑ-ΚΑΛΑ στο κλιμα !! Αν και εδω που τα λεμε στην περιοχη μου (στις διακοπες) μονο ΕΝΑΝ εχει.... μαλλον ηρθε η ωρα να κρυψω εναν σε ΠΟΛΥ πιο ωραιο σημειο με ΠΟΛΥ πιο ωραια θεα (....κανει και για ψαρεμα το σημειακι και ψαροντουφεκο για τους λατρεις)

Link to comment

Παναγιώτη με γλύτωσες από τρέξιμο στο service. Όντος σε μια άλλη θύρα, με ένα πιο κοντό καλώδιο είδε την συσκευή, την αναβάθμισα και πέρασα και τις συντεταγμένες γύρω από το Χαϊδάρι, χεχεχε. Ευχαριστώ πολύ!!! B)

 

Σάκης W.T.F.M.W.G.F.

 

= Without The F***ing Manual We Get Friends

Τόσο ακοινώνητος είσαι ώστε ρίχνεις ''παραγάδι΄΄ την απορία σου για να κάνεις φίλους ??? και ο άλλος ο Γκασμάς μη χάσει να γράψει την λακία του

Κ.Μ.Α.

Link to comment

Παναγιώτη με γλύτωσες από τρέξιμο στο service. Όντος σε μια άλλη θύρα, με ένα πιο κοντό καλώδιο είδε την συσκευή, την αναβάθμισα και πέρασα και τις συντεταγμένες γύρω από το Χαϊδάρι, χεχεχε. Ευχαριστώ πολύ!!! B)

 

Σάκης W.T.F.M.W.G.F.

 

= Without The F***ing Manual We Get Friends

Τόσο ακοινώνητος είσαι ώστε ρίχνεις ''παραγάδι΄΄ την απορία σου για να κάνεις φίλους ??? και ο άλλος ο Γκασμάς μη χάσει να γράψει την λακία του

Κ.Μ.Α.

Ενω εσυ εχεις κανει πολλους και δεν σε ενοχλει... Αν εχεις προβλημα με τους Γκασμαδες γιατι δεν πιανεις μια φορα εναν ρε "παληκαρι" στα λογια να δεις ποσο ευκολο ειναι; Αυτοι που λες ετσι τον ειχαν σαν βασικο εργαλειο για να ζησουν. Αλλα, τα λογια ειναι ευκολα για καποιους. Το φτυαρακι σου λοιπον και σε αλλη παραλια.( Ή σε αλλη χωρα αν προτιμας).

Και στο λεω χωρις να εχω κανενα ενδοιασμο. Τα παληκαρια ειναι στα ζορια, οχι στα λογια.

Link to comment

Παλικάρια ακόμη δεν αξιώθηκα να πάω στον κρύπτη και απέχει 20 λεπτά από μένα. Κάτι οι καύσωνες, κάτι η δουλειά κάτι η κακή διάθεση με ότι συμβαίνει στην χώρα μας και αφήνουμε πίσω πολλά πράγματα δυστυχώς.

 

Και σήμερα που βρήκα λίγο χρόνο να σας διαβάσω βλέπω και τον Σάκη αναστατωμένο. Σάκη λίγο ακοινώνητος είμαι, βρίσκω ανεκτίμητης αξίας την ησυχία μου, αυτό που δεν είμαι είναι απροσάρμοστος. Αν θες μπορείς να μας πεις πως το βιώνεις αυτό το τελευταίο στις κρίσεις αυτογνωσίας σου και ίσως μπορέσουμε να σε βοηθήσουμε, αν και θεωρώ την περίπτωση σου ανίατος, σιμουλασιόν, που έλεγε και ο ψυχίατρος που κουράριζε την Αρώνη στο «Η γυναίκα μου τρελάθηκε», χαχαχαχα.

Link to comment

Λοιπόν με έπιασε το πατριωτικό μου και πήγα σφαίρα μετά το από πάνω μήνυμα και βρήκα την κρύπτη στο ναυάγιο.

 

Που θα το γράψω και πως θα ανεβάσω φωτογραφίες; Επίσης έκανα λάθος και έγραψα Jhon_cm αντί John_cm που είναι το σωστό. Καλή φάση πάντως.

 

Παιδιά άκυρο, έβαλα ήδη στο log τις φώτο!

Edited by john_cm
Link to comment

Λοιπόν με έπιασε το πατριωτικό μου και πήγα σφαίρα μετά το από πάνω μήνυμα και βρήκα την κρύπτη στο ναυάγιο.

 

Που θα το γράψω και πως θα ανεβάσω φωτογραφίες; Επίσης έκανα λάθος και έγραψα Jhon_cm αντί John_cm που είναι το σωστό. Καλή φάση πάντως.

 

Έτσι Μπράβο!!!

Ετοιμάσου και για τις νέες κρύπτες στα όρη στα άγρια βουνά.

Να κάνουμε τον mimhs.gr να αγκομαχεί στην Δυτική Αττική:rolleyes:.

 

Σημείωση 1η

Στις σελίδες των κρυπτών στα logs δεν υποστηρίζονται (μέχρι στιγμής) οι ελληνικοί χαρακτήρες, γι΄αυτό και φαίνονται κινέζικα.

Εάν θέλεις να γράψεις ελληνικά θα πρέπει πρώτα να μετατρέψεις το κείμενό σου σε χαρακτήρες unicode.

Το εργαλείο βρίσκεται εδώ http://www.pinyin.info/tools/converter/chars2uninumbers.html, γράφεις ελληνικά , πατάς convert και τους "κινέζικους" χαρακτήρες τους αντιγράφεις στο log σου.

Και μετά ως δια μαγείας τα κινέζικα εμφανίζονται με Ελληνικούς χαρακτήρες:rolleyes:.

Κάνε edit στο log σου

 

Σημείωση 2η...προσπάθησε στις φωτογραφίες που ανεβάζεις να μη φαίνεται το σημείο που είναι κρυμένη η cache, για να μη χαλάς την "έκλπηξη"

Link to comment

Έτσι Μπράβο!!!

Ετοιμάσου και για τις νέες κρύπτες στα όρη στα άγρια βουνά.

Να κάνουμε τον mimhs.gr να αγκομαχεί στην Δυτική Αττική:rolleyes:.

Αχ !! Οι φιλοι ειναι μεγαλη υποθεση... Σε σκεφτονται ακομα και οταν ειναι μακρυα. Σε μια Αθηνα που καιγεται, μια κουβεντα τους σε δροσιζει ! :P Θα παρω τα χαπια μου για την πιεση ,και τις εισπνοες για το ασθμα ρε μπαγασα, και θα τις βγαλω τις ανηφορες. Στο κατω-κατω ο SpirosP μου υποσχεθηκε οτι θα ρθει να με μαζεψει, αν χρειαστει διακομιδη στο πλησιεστερο νοσοκομειο ! :D

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...