+Dr Zagy Posted July 9, 2012 Share Posted July 9, 2012 Između mnoštva geocacheva po cijelom svijetu, za geocache tjedna je postavljen Stari Most u Mostaru. S obzirom da je konkurencija zaista velika, a u Bosni ima u ovom trenutku samo 68 cacheva, to je veliki uspjeh za njih. (jel bio netko sa ovog podforuma tamo?) Ovim putem želim im čestitati na uspjehu. http://blog.geocaching.com/2012/07/stari-most-gc28fxb-geocache-of-the-week-july-9-2012/#comments Quote Link to comment
+ArizonaSmith Posted July 9, 2012 Share Posted July 9, 2012 Bio ja. Naravno, prije objavljivanja cache-a, ali vazno je (kao i u jos par slucajeva geocacheva) imam sliku s pravog mjesta... Quote Link to comment
+Dr Zagy Posted February 11, 2014 Author Share Posted February 11, 2014 Konačno se mogu pohvaliti da sam i ja bio u Mostaru i pronašao svoj prvi "geocache of the week". Bilo je to proteklog vikenda dok smo išli u Crnu Goru na planinarenje, a zaustavili smo se na sat vremena u Mostaru. Quote Link to comment
Recommended Posts