Jump to content

Βοηθεια...


Recommended Posts

Σε μια προσπαθεια να κανουμε εγω και ο stratisav οτι καλυτερο για το hobby και το νησι μας, εχουμε βαλει αρκετες κρυπτες τον τελευταιο καιρο στην Μυτιληνη. Δεν το λεω για να το παιξω σπουδαιος ,συνταξιουχος ειμαι και περναω δημιουργικα την ωρα μου.

Θα ηθελα ομως την αποψη οσων ασχολουνται, και κυρια την κριτικη τους στην παρουσιαση των κρυπτων αυτων. Πραγματικα ειναι καλοδεχουμενη ,και θα λαβουμε σοβαρα υποψη τις παρατηρησεις για βελτιωση τους.

Στ' αληθεια δεν το κανω για να συλλεξουμε θετικες κριτικες ( τι να τις κανει κανεις, εκτος ισως απο την αισθηση οτι κανει κατι δημιουργικο! ). Αλλα κυρια για να γινει ενα " Brain-storming " για προωθηση της ποιοτητας, και της επακολουθης ευχαριστησης ολων μας . Εδω ειναι ο καταλογος οσων προσπαθησα ή θα προσπαθησω σταδιακα να βελτιωσω. Αν στο τελος εχω και καποια στοιχεια της διαδικασιας, θα τα ποσταρω σε νεο thread.

Ελληνικη & Αγγλικη περιγραφη :

GC3KMBK GC3KMM4 GC3KJWH GC3M05W GC3MW9G GC3KQ4G GC3MYJ2 GC3J21X GC3JATY GC3JKJX GC3MMX8 GC3DJ18 GC3MTD4 GC3N31P GC3N4F0

 

Υπο ανασκευη :

GC3KWXC GC2VGT4 GC3BFD0 GC3JJZ7 GC3JJXY GC3KQ4G GC3KZCW GC3KZTQ

GC3MN4H GC3MNX6

Link to comment

Σχετικά με την κρύπτη GC3KMBK:

 

1) Κείμενο χωρίς τονισμό. Χτυπάει στο μάτι.

 

2) Μου αρέσει η ενσωμάτωση της μυθολογίας στις κρύπτες, το κάνω και εγώ όποτε δίνεται ευκαιρία, αλλά προσωπικά προσπαθώ να μην μπλέκω στο κείμενο της περιγραφής την ιστορία (τον μύθο) με την άσκηση (την περιγραφή του γρίφου). Και αυτό γιατί μπαίνοντας σε σελίδα μιας κρύπτης θέλεις σκανάροντας με μια ματιά το κείμενο να καταλάβεις τι είναι που και περί τίνος πρόκειται στο κάθε κομμάτι του κειμένου. Και όταν χρειαστεί να ξαναμπείς στη σελίδα ή όταν θες να αντιγράψεις το κείμενο του γρίφου μόνο (για να το πάρεις μαζί σου στο ταξίδι π.χ.), να βρίσκεις κατευθείαν αυτό που θες και να μη χρειάζεται να διαβάζεις 2 πρώτες παραγράφους για να ξεχωρίσεις τον γρίφο από την ιστορία.

 

Δηλαδή θα έκανα την εξής διάρθρωση του κειμένου:

 

---------------------------------------------------

 

Ο μύθος της Αρχαίας Πριγκίπισσας

Αρχαια Ελληνιδα που κατα την μυθολογια ηταν μια απο τις πολλες ερωτικες σχεσεις του Δια. Ήταν πριγκηπισα του Αργους. Ο θεος Διας την αποπλανησε…

 

Ο Γρύφος

Βρείτε το όνομα της παραπάνω Αρχαιας Ελληνιδας, που αποτελείται από δυο γράμματα. Ακομη και οταν βρειτε το ονομα της δεν θα εχετε την απαντηση. Ψαξτε για τον κωδικο αριθμο του δορυφορου-αστεροειδους που φερει το ονομα της, και αντικαταστηστε με αυτον τα τελευταια δυο ψηφια της αρχικης Βορειας συντεταγμενης. Μετα αντιστρεψτε τον κωδικο που βρηκατε και αντικαταστηστε τα δυο τελευταια ψηφια της Ανατολικης συντεταγμενης.

 

---------------------------------------------------

 

Γενικά εγώ προσπαθώ να κόβω το κείμενό μου σε τμήματα, βάζοντας τους σχετικούς τίτλους για να είναι κατανοητό τι θα διαβάσεις σε κάθε κομμάτι, παράδειγμα:

 

Το μέρος

Δίνω περιγραφή της τοποθεσίας

 

Ο μύθος

Αναφέρω τον μύθο σχετικό με την κρύπτη

 

Η κρύπτη

Εδώ γράφω ότι έχει σχέση με την κρύπτη και την ανεύρεσή της

 

Παραδείγματα: GC26VJJ, GC27ZZQ

 

3) «Χρησιμοποιηστε πριν πατε το certitude». Δεν ξέρω τι είναι το certitude. Προφανώς μπορώ να γουγλάρω να βρω τι είναι, αλλά γιατί να μη μου το εξηγήσεις ή να μη το πεις με απλά λόγια; Εκτός και αν και αυτό είναι μέρος του γρίφου :)

Link to comment

Σχετικά με την κρύπτη GC3KMM4:

 

Εδώ ας πούμε έχεις διαχωρίσει πολύ ωραία το κείμενο σε τμήματα όπως είπα στο προηγούμενο μήνυμα.

 

Όμως εδώ δεν κατάλαβα πως θα βρω την κρύπτη. Λες:

«Το μόνο που χρειαζεται ειναι να δωσετε τις σωστες συντεταγμενες στο certitude και να ακολουθήσετε το hint που θα αποκαλυφθεί.»

Δεν κατάλαβα όμως ποιες είναι οι ΣΩΣΤΕΣ συντεταγμένες :(

 

Τι δεν καταΛΛΛαβαίνω; :)

Link to comment

Βέβαια όλα αυτά που προτείνω είναι ίσως υπερβολές που απλά γίνονται στα πλαίσια της αναζήτησης του τέλειου, όπως ζήτησες.

Αλλά το βασικό σαφώς δεν είναι αυτό αλλά το ότι στα τελευταία 2 χρόνια η Λέσβος απέκτησε πολλές κρύπτες, και αυτό είναι το σημαντικότερο και είναι μια πολύ θετική εξέλιξη. Μπράβο σας!

Επισυνάπτω το screenshot που δείχνει πόσες κρύπτες υπήρχαν στη Λέσβο το Νοέμβριο 2009 και δείτε πόσες είναι τώρα (τριπλάσιες).

 

http://www.facebook.com/photo.php?fbid=179707312676&set=a.179704222676.126509.175835737676&type=3&theater

 

http://www.geocaching.com/map/default.aspx?lat=39.196633&lng=26.304717&z=10

Link to comment

Σχετικά με την κρύπτη GC3KMM4:

Όμως εδώ δεν κατάλαβα πως θα βρω την κρύπτη. Λες:

«Το μόνο που χρειαζεται ειναι να δωσετε τις σωστες συντεταγμενες στο certitude και να ακολουθήσετε το hint που θα αποκαλυφθεί.»

Αυτο ειναι 'puzzle' ,και θελει ψαξιμο ! Δεν μπορω ομως να πω περισσοτερα.

 

«Χρησιμοποιηστε πριν πατε το certitude». Δεν ξέρω τι είναι το certitude. Προφανώς μπορώ να γουγλάρω να βρω τι είναι, αλλά γιατί να μη μου το εξηγήσεις ή να μη το πεις με απλά λόγια; Εκτός και αν και αυτό είναι μέρος του γρίφου

Το certtude ειναι site ελεγχου συντεταγμενων οπως το Geochecker. Βρισκεται στο κατω μερος της σελιδας περιγραφης και ειναι σχεδον νεο (περιπου ενος ετους) προσθηκη στα sites, ελεγχου συντεταγμενων. Ειναι το μονο που ξερω να συνεργαζεται αψογα με την Groundspeak χρησιμοποιωντας το API της. Πολυ βολικο, και η μεταφραση του περασε απο τα χερακια μου . Δεν ξερω αν θα βολευε να το εβαζα αναμεσα ή και στα δυο κειμενα ,στο τελος τους .Σιγουρα ειναι μια προταση που την εκτιμω.Οποια αλλη σκεψη θα τεθει στο τραπεζι για διαπραγματευση με τον εαυτο μου !

 

Κείμενο χωρίς τονισμό. Χτυπάει στο μάτι.

Εχεις δικιο. Ηταν ομως ενα απο τα πρωτα και επειδη γραφω γενικα σε ατονικο ανακαλυψα οτι υπαρχει τροπος,να τονιστει και να διορθωθει λεκτικα αν το τελικο κειμενο αφου το γραψω με οποιοδηποτε προγραμμα το περασω μεσω MSword και μετα το εκανα σε αρχειο .ΤΧΤ μεσω Notebook editor, για να μπορεσω να προσθεσω τις απαιτουμενες ΗΤΜl εντολες για την μορφοποιηση στην ιστοσελιδα. Ενταξει θα υπαρχουν και ποιο σωστοι τροποι αλλα δεν τους ξερω ! Και δεν ειμαι σε ηλικια να μαθω ευκολα πολυπλοκα προγραμματα. Αν υπαρχει κατι απλο ευχαριστως ,γιατι ο δρομος που ακολουθω ειναι πολυπλοκος, αλλα τουλαχιστον τον εχω λιγο πολυ μαθει. Κατι σαν το γαιδουρι δηλαδη που αμα μαθει ενα δρομο δυσκολευεται να παει απο αλλου !

 

Γενικά εγώ προσπαθώ να κόβω το κείμενό μου σε τμήματα, βάζοντας τους σχετικούς τίτλους για να είναι κατανοητό τι θα διαβάσεις σε κάθε κομμάτι,

Σωστο και θα ληφθει υπ'οψιν για οσα γινουν ή διορθωθουν απο δω και περα.

Ευχαριστω για τις προτασεις.

Link to comment
Δεν ξερω αν θα βολευε να το εβαζα αναμεσα ή και στα δυο κειμενα...

Νομίζω ένα link στη λέξη "certitude" προς το site του certitude θα ήταν αρκετό.

 

Αν υπαρχει κατι απλο ευχαριστως ,γιατι ο δρομος που ακολουθω ειναι πολυπλοκος...

Αφού τα περνάς τα κείμενα από το Word, εκεί τα άτονα τα υπογραμμίζει με κόκκινο και άν πατήσεις σε υπογραμμισμένη λέξη με δεξί κλικ, σου βγάζει πρόταση διόρθωσης.

Edited by GregoryGR
Link to comment
Νομίζω ένα link στη λέξη "certitude" προς το site του certitude θα ήταν αρκετό.

Μα υπαρχει ενα στρογγυλο περιεργο εικονιδιο που γραφει certitude και ΕΙΝΑΙ το link για αυτο ! Υποτιθεται οτι λυνει καποιος ενα γριφο και πρεπει να προσεξει λιγο την σελιδα !

Αφού τα περνάς τα κείμενα από το Word, εκεί τα άτονα τα υπογραμμίζει με κόκκινο και άν πατήσεις σε υπογραμμισμένη λέξη με δεξί κλικ, σου βγάζει πρόταση διόρθωσης.

Σωστα.Ειπα ηδη οτι η κρυπτη που αναφερεις ηταν απο τις πρωτες διγλωσσες αλλα μετα βρηκα τον τροπο με το MSWord. Αν ομως μεταφερεις το κειμενο με copy-paste γεμιζει η σελιδα με τεραστιο χωρις λογο κωδικα HTML που εκτος του οτι δεν χωραει στο short description (δεν δεχεται με τιποτα ουτε μια λεξη, γιατι ειναι πανω απο πεντακοσια γραμματα ), στο long description αν το κανεις καταληγεις σε μια θαλασσα απο κωδικα, που ειναι σχεδον αδυνατο να βρεις τα σημεια που θες να διορθωσεις. Γι'αυτο πρεπει μετα το MSWord να το κανω copy-paste στο Notepad και σε καθε σοβαρη διορθωση να ξανακανω save σ'αυτο για να εχω ενα αντιγραφο ασφαλειας. Δεν ειναι τοσο απλο. Δκιμασε σε μια απο τις κρυπτες σου να βαλεις αυτο που σου λεω και θα το διαπιστωσεις. Εκτος αν κανω κατι λαθος. Δεν ειναι ντροπη να μην ξερεις , ντροπη ειναι αν δεν ρωτας.

Ηδη εκανα αλλαγες στην κρυπτη που ανεφερες (την GC3KMBK Ancient Cow)και πιστευω οτι ειναι πραγματικα ποιο εμφανισιμη. Αλλα αυτο εφαγε αρκετη ωρα.Μην κοροιδευομαστε,η διαδικασια ειναι πολυ χρονοβορα. Και αν εχεις αρκετες κρυπτες να φτιαξεις μεσα σε συντομο χρονικο διαστημα ,κουραζει αφανταστα. Αλλα ειναι προ των πυλων το καλοκαιρι και θελω να τις εχουμε ετοιμες οσο γινεται νωριτερα.

να φανταστεις οτι μονο για να βαλεις μια εικονα background πρεπει να κανεις αρκετες φορες upload την ιδια εικονα, με διαφορετικες καθε φορα φωτεινοτητα και κοντραστ, και αφου ανεβουν, να παρεις το link τους και να το αλλαζεις στον κωδικα της σελιδας. Ταλαιπωρια.

Edited by Mimhs.gr
Link to comment
Δκιμασε σε μια απο τις κρυπτες σου

Ναι τα ξέρω, όλες οι κρύπτες μου είναι έτσι φτιαγμένες. Είναι πραγματικά κάποια φασαρία κατά την ανανέωση του κειμένου αργότερα, αλλά τι να κάνουμε...

 

Η κρύπτη GC3KMBK έγινε πράγματι πολύ πιο εμφανίσιμη. Καλή συνέχεια!

Link to comment

Γειά σας και από μένα.

Παρακολούθησα από την αρχή τα post σας αλλά λόγω χρόνου και επειδή εδώ και πολύ καιρό δεν είχα φτιάξει καινούργια κρύπτη και έτσι δεν είχα εμπειρία από το νέο interface της καταχώρησης των κρυπτών περίμενα να φτιάξω μια νέα κρύπτη για να δώ τι άλλαξε.

Καταρχήν Μίμη μπράβο για την προσπάθεια που κάνετε με τον stratisav και γεμίζετε την Μυτιλήνη με κρύπτες. Εύστοχες και οι παρατηρήσεις του Γρηγόρη και απ'ότι είδα πολλές από αυτές ήδη τις εφάρμοσες. (π.χ. τόνους στο κείμενο).

Και δική μου άποψη είναι ότι ο διαχωρισμός της περιγραφής της κρύπτης σε ενότητες είναι πολύ χρήσιμη. Την εφαρμόζω εδώ και πολύ καιρό από την εποχή της προσπάθειας με τις κρύπτες της σειράς 6000 years of Hellenic History.

Μερικές δικές μου παρατηρήσεις τώρα με βάση την εμπειρία μου αλλά και λόγω του επαγγέλματός μου, κάτι ξέρουμε και εμείς οι προγραμματιστές!!. Δεν αφορούν τις δικές σας κρύπτες αλλά είναι γενικές.

 

να φανταστεις οτι μονο για να βαλεις μια εικονα background πρεπει να κανεις αρκετες φορες upload την ιδια εικονα, με διαφορετικες καθε φορα φωτεινοτητα και κοντραστ, και αφου ανεβουν, να παρεις το link τους και να το αλλαζεις στον κωδικα της σελιδας. Ταλαιπωρια.

 

Για να μην έχετε τα παραπάνω προβλήματα και εφόσον θέλετε να δημοσιεύσετε γρήγορα πολλές κρύπτες η καλύτερη μέθοδος είναι να φτιάξετε κάποια templates ένα, δύο το πολύ τρία είναι αρκετά, και τα οποία να εφαρμόζετε στις σελίδες των κρυπτών σας, ανάλογα με το είδος της κρύπτης. Templates είναι τα υποδείγματα (οδηγοί) στα οποία έχετε ορίσει την μορφή της σελίδας, αλλάζετε μόνο τα κείμενα και έχετε πολύ γρήγορα μία νέα σελίδα.

 

Επίσης καλό είναι όλη την σελίδα να την φτιάχνετε πρώτα στον Η/Υ σας και αφού καταλήξετε στο τελικό αποτέλεσμα τότε να την κάνετε upload στην σελίδα του geocaching. Έτσι θα γλυτώνετε όλη την διαδικασία Edit listing==>View cache page ξανά και ξανά μέχρι το τελικό σωστό αποτέλεσμα.

Επειδή φοβάμαι ότι όσο και να προσπαθήσω με λόγια να περιγράψω την διαδικασία δεν θα είναι και πολύ εύκολο σας δίνω ένα δείγμα template μαζί με 2-3 εικόνες από την τελευταία μου κρύπτη (Undiscovered Naxos 12) που θα δημοσιευθεί σε 1-2 ημέρες με εξηγήσεις μέσα στο κείμενο της σελίδας για το πως δουλεύει. Κατεβάστε το ΕΔΩ, αποσυμπιέστε το σε κάποιο σημείο στον Η/Υ σας και κανετε διπλό κλικ στο αρχείο Cache_Page.html. Ανοίξτε το αρχείο αυτό με το notepad ή το Wordpad και για οποιαδήποτε απορία μου λέτε.

Link to comment

Σου λεμε, σου λεμε ,

Γιατι βλεπω σκουπιδια και σε σελιδα firefox και στο MSWord , ολους τους ελληνικους χαρακτηρες ;

Πχ.

<html><head></head><body><table background="http://img234.imageshack.us/img234/6029/ye3hp8.gif" border="1" cellpadding="5" cellspacing="5" width="69%">

<!-- Ç ðáñáðÜíù åéêüíá (ye3hp8.gif) åßíáé öõëáãìÝíç óôï imageshack.us, èá ìðïñïýóå íá åßíáé êáé ìßá ïðïéáäÞðïôå åéêüíá öõëáãìÝíç óå ïðïéáäÞðïôå óåëßäá êñýðôçò óôï geocaching.com --->

Τι μου λειπει ή δεν κανω σωστα ; Δοκιμασα να τα αλλαξω σε αλλο τυπο ελληνικης γραμματοσειρας αλλα δεν...

Link to comment

Πρώτον.

Το Ms_Word ξεχάστε το. Μόλις δει ότι πρόκειται για html σελίδα (δηλαδή σελίδα για το Internet) προσθέτει του κόσμου τις βλακείες γιατί έχει ενσωματωμένο ΗΤΜL Editor και μετά χάνει το παιδί τη μάνα και η μάνα το παιδί της με αυτό που βγάζει σαν τελικό αποτέλεσμα.

Κάνε μία δοκιμή και πες μου το αποτέλεσμα. Πρόσθεσε στην πρώτη γραμμή του αρχείου "Cache_Page.html" που σας έδωσα την εντολή :

<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=iso-8859-7"> και ξαναδέστο στο MS Word. Η εντολή αυτή δεν χρειάζεται όταν γίνεται upload το κείμενο στο geocaching.com

Δεύτερον.

Στον Firefox εγώ την σελίδα την βλέπω όπως φαίνεται στην εικόνα ΕΔΩ. Επίτηδες έβαλα εικόνα για να δείτε ακριβώς το αποτέλεσμα. Εάν δεν βλέπετε το ίδιο αποτέλεσμα πηγαίνετε στο μενού του Firefox και επιλέξτε :

View-->Character Encoding-->Greek(ISO-8859-7)

Link to comment

Οχ μανουλα μου... Hardware εγω - Software εσυ . Αν βρουμε ακρη θα ειναι η ποιο επιτυχης συνεργασια ,πιθανα η πρωτη παγκοσμια επιτυχια στον τομεα !

Α. Γιατι να προσθεσω αυτη την γραμμη ; Για να δω το listing στο word ; Αυτο το ξεπερασα .

Αα. Γραφω στο notepad οτι θελω σαν απλο κειμενο.

Αβ. Κανω Copy-Paste στο Word και με την αυτοματη διορθωση εχω τονισμο και πιθανα λαθη ορθογραφιας.

Αγ. Κανω το τελικο κειμενο Copy-Paste στο notepad και προσθετω το κωδικα που εχω ηδη βρει για να κανω τα bold, center,image και λοιπες μεγαλες δυναμεις.

Αδ. ανοιγω την σελιδα της κρυπτης ,κανω Copy-Paste τα φτιαγμενα κειμενα , και μετα κανω τις μικροδιορθωσεις με edit listing- view listing- back βελακι στο Firefox για να γλυτωσω τα δυο κατω κατω τετραγωνακια 'accept rules μπλα-μπλα', μεχρι να πετύχω το επιθυμητο.

Β. Πως να την προσθεσω την ρημαδα , δεν εχω HTML editor για να κανω editing αρχειο HTML. Και δεν νοιωθω την αναγκη να μαθω εναν τετοιο βρε Γιαννουλη. Συνταξιουχος ανθρωπος ,ποσες κρυπτες να βαλω για να αξιζει τον κοπο " να μαθει παληο γαιδουρι καινουρια περπατησια " ; Τι αλλο να μου προσφερει ενα νεο προγραμμα; Σε λιγο δεν θα θυμαμαι αν πηρα τα χαπια μου, που λεει και ο 'φιλος' μου ο MYSELFF ! Τον HTML editor θα θυμαμαι πως δουλευει ; (Ωχ τα πηρα σημερα ;)

Γ. View-->Character Encoding-->Greek(ISO-8859-7) Αυτο παλι γιατι δεν το βρισκω πουθενα ; Αλλο Firefox εχω ;

Κανα καταλογακι με εντολες για τσαχπινιες στην περιγραφη της κρυπτης μηπως σου περισσευει ; (χρονος) Να τα βρισκουμε ετοιματζιδικα να μην ψαχνουμε πως βαζεις εικονα με το κειμενο να συνεχιζει στο πλαι της ; πως να παιζεις με την φωτεινοτητα της background εικονας ; Αυτα τα κολπα με τα περιθωρια ; τετοια ωραια ..

Λεπτομερεια : ηδη ενας απο το Βελγιο μου εγραψε λεγοντας οτι 'ο αριθμος των κρυπτων στο νησι, τον εκανε να προτιμησει τον τοπο μου και να ελθει τον Αυγουστο εδω' ! Hint ζηταγε στην αρχη . Λετε να πεισθηκε απο την βραδυα με ουζο που του προτεινα ;

Hi,

 

I am planning a trip to Greece in August and came across your mystery.

When I noticed it was a tribute to Belgian cachers it kept of course my attention J

Although it’s not on mainland Greece itself, solving the mystery might trigger me to travel to this island!

 

Με το που βγηκα απο δω δευτερο ,τωρα απο την Τσεχια:

Γεια σου, πηγαίνοντας στο όμορφο νησί σας και στη μνήμη cache. μπορούμε να λύσουμε το παζλ της μνήμης cache

Καλώς ήρθατε στο σπίτι! Παρακαλώ να είστε τόσο καλός, και λίγο να μας βοηθήσει. Σας ευχαριστώ πολύ και αντίο

hezky.Satavaci - Τσεχία

 

 

Hi, going to your beautiful island and to the cache. we can solve the puzzle in the cache

Welcome home! Please be so kind, and a little help us. Thank you very much and goodbye

hezky.Satavaci - Czech Republic

 

User's Profile:

http://coord.info/PR55EB7

Edited by Mimhs.gr
Link to comment
ηδη ενας απο το Βελγιο μου εγραψε λεγοντας οτι 'ο αριθμος των κρυπτων στο νησι, τον εκανε να προτιμησει τον τοπο μου και να ελθει τον Αυγουστο εδω' !

Μπράβο! Φαντάζομαι πως δεν υπάρχει καλύτερη επιβράβευση της προσπάθειας που κάνεις από έστω ένα τέτοιο μήνυμα. Συνέχισε έτσι!

Link to comment

Φθασαμε τις 57 κρυπτες στην Μυτιληνη. 32 νεες απο τις 25 που ηταν περισυ !

Νεα caches που ειναι ηδη σε δυο γλωσσες Ελληνικα/Αγγλικα:

 

GC3KMBK Ancient cow

GC3KMM4 Ag.Fokas

GC3KJWH Alum

GC3M05W The Parakoila Mosque

GC3KQ4G Temple Meson

GC3MYJ2 Prehistoric Thermi

GC3J21X a SAINT for DNF ? #1

GC3JATY a SAINT for DNF ? #2

GC3JKJX a SAINT for DNF ? #3

GC3MMX8 Panlesvian Statue of Liberty

GC3DJ18 Roman Aqueduct I

GC3MTD4 Roman Aqueduct II

GC3N31P Roman Aqueduct III

GC3N4F0 Klapados Battle - Η μάχη του Κλαπάδου

GC3NVQ5 Paliopirgos of Vrissa

GC3NT1A Agioi Anargiroi

GC3NQMC Saint Veronique - Aγία Βερονίκη

GC3KWXC Ampeliko

GC3KZCW Rodotoichos

GC3KQ4G Ancient Temple of Meson

GC3NWJ4 Karini of Agiasos

 

υπο ανασκευη, σιγα-σιγα θα αποκτησουν και τα ελληνικα κειμενα τους συν τα χρωματα και τις εικονες τους. Απλα ειχαν δημοσιευτει πριν να μαθω τα 'κολπα'! :

 

GC2VGT4 KRIFTI

GC3BFD0 Respect...

GC3JJZ7 Komeno Rachto

GC3JJXY Vatera Beach Vista

GC3KZTQ Makara

GC3MN4H Ancient North Port

GC3MNX6 Panagia Galatousa

GC2YJ4C Olympian Gods: Ares

 

Και οποιος θελει βοηθεια, ρωταει. Μην τα ξαναλεμε...

Edited by Mimhs.gr
Link to comment

Μπράβο Μίμη !!! :) :)

Μπορεί να είμαστε λίγοι geocachers στην Ελλάδα αλλά νομίζω ότι κάνουμε ρεκορ στις κρύπτες ανά παίκτη. Λίγοι ξένοι geocachers έχουν τόσες κρύπτες όπως εμείς στην Ελλάδα.

Keep geocaching.

Καλό καλοκαίρι.

Link to comment

Μπράβο Μίμη !!! :) :)

Και Stratisav , βεβαιως-βεβαιως που εχει ξεπατωθει να τρεχει στα ορη και τ'αγρια βουνα , για να μην πω για τις μεταφρασεις στα Αγγλικα. Τον εχω τρελανει τον ανθρωπο με τα φιλολογικα κειμενα! :laughing:

Link to comment

ενδιαφερον!

Τι ειναι ενδιαφερον; Οτι ο Stratisav τρεχει στα βουνα ; Καλα δεν ακριβολογουμε κι' ολας. Περπατωντας παει και εχει και ραβδι βαδισματος. Καθε πρωι περνει τα χαπια του κανονικα κλπ. Οργανωμενος ανθρωπος...

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...