+Yarlan Posted May 28, 2012 Share Posted May 28, 2012 Czołem wszystkim - tak na wstępie, jako że to chyba mój pierwszy post Mam takie pytanko - czy jest gdzieś jakaś legenda lub algorytm jak wyliczać te wszystkie magiczne gwiazdki z trudnością i terenem? Wiem, że jedna gwiazdka jest wtedy gdy można na wóżku inwalidzkim podjechać pod kesza, a pięć gwiazdek daje się gdy potrzebny jest specjalistyczny sprzęt. Ale sprzęt sprzętowi nie równy. Dzięki za pomoc Quote Link to comment
nemrodek Posted May 28, 2012 Share Posted May 28, 2012 oczywiście - w formularzu publikowania skrytki jest link do takiego narzędzia: http://www.geocaching.com/hide/rate.aspx Quote Link to comment
+Yarlan Posted May 28, 2012 Author Share Posted May 28, 2012 Własnie tego szukałem Dzięki. Szkoda że tej legendy nie ma gdzieś w FAQ, tak spod palca... Bo pamiętam, że kiedyś tą tabelkę gdzieś widziałe ale za cholerę nie mogłem sobie przypomnieć gdzie to było. Quote Link to comment
u810 Posted May 28, 2012 Share Posted May 28, 2012 (edited) . Edited May 28, 2012 by u810 Quote Link to comment
toczygroszek Posted May 28, 2012 Share Posted May 28, 2012 Moim zdaniem to narzędzie jest kulawe. Lepiej na zdrowy rozum ocenić - 1 to na wózku, 2 to trzeba trochę wyżej podnieść nogi, 3 to się trzeba zasapać, 4 to się trzeba zdrowo natrudzić a 5 to tylko specjalistyczny sprzęt i bardzo duże trudności wymagające doświadczenia i sprawności. Quote Link to comment
Recommended Posts