+bGnjip Posted June 2, 2013 Share Posted June 2, 2013 Wow 1000 cestitke & kapa dolje heroj&maki Quote Link to comment
+ArizonaSmith Posted June 3, 2013 Share Posted June 3, 2013 Mega u Austriji? Pa nista niste prijavili da idete (ili ja slabo pamtim). Nego, kad smo vec ovdje, mercedes* (Tatjana) je nasla vec odavno svoj 1000-ti cache. Kazem odavno, jer je tek nedavno prijavila preko stotinjak nadjenih od proslog ljeta naovamo... Da ne pricam kako jos ima gomilu neprijavljenih... Vrag odni prisu! Quote Link to comment
+HR_s00va Posted June 4, 2013 Share Posted June 4, 2013 Pridruzujem se cestitkama, bravo!!! Zadnji puta kad sam pogledao broj nadjenih... ...stvarno ste se potrudili Vec vidim naslove na forumu: Klub 1000+ ovo, klub 1000+ ono... Svaka cast ljudi, ipak se nadam da ce te ove milenijske cacheve proslaviti barem sa po jednim postavljenim cachem u Zagrebu Quote Link to comment
+heroj_ulice Posted June 4, 2013 Share Posted June 4, 2013 za Tatjanu znamo da ima mali milijun cacheva sto prijavljenih sto ne - samo sto nikad ne znamo koliko bi joj trebalo cestitati na megu smo odlucili ici ima neko vrijeme ali kako su isli i duba i draz s nama nismo pozivali okolo jer smo bili puni, sori ako je netko mislio, a nije isao jer mu je trebalo drustvo... (btw, pricali smo o tome u Lokvama ) sto se mege tice (kad sam vec skroz off topic) bila je (po mom skromnom misljenju) bolja od budimpeste prosle godine, a losija od pinzgaua pretprosle. sa strane atmosfere - stalno neki moving, stalno hrpa cachera, druzenje i to pa je gust bio biti tamo. ali imali su samo jedan side event (iako je bilo i druzenenje navecer na dan mege), a sto se cacheva tice tu su ga upropastili... planirali su postaviti 2013 cacheva (koliko vidima uspjeli su samo 659 - možete ih naći tako da upišete P13# u naziv cachea) i objavljivati cacheve svakih sat. očekivali su da će ljudi imati notifikacije i sami povalčiti i raditi pocket querije (ne znam kako bi to funkcioniralo doduse)... završilo je tako da mi do podne nismo našli niti jedan cache (slovima 0) nego smo pokušavali nekako doći do cacheva. garmin je nešto pokušavao i petljao, ali bezuspješno, organizatori isto tako. wifi (besplatan na mjestu mege) je bio takav da te stalno izbacivao pa se svelo na to da smo otisli u mcdonalds i tamo skidali cacheve. btw, do 10 sati je u krugu od 20 km bilo ukupno 19 novih cacheva. nije mi jasno zašto nisu pripremili gpx-eve, ovo je bio totalni promasaj... osim toga izgleda nisu ocekivali nikog izvan njemackog govornog podrucja jer je sve (cachevei, druzenja, obavijesti...) bilo na njemackom. tamo smo se druzili s bucarima koji su vrijeme provelio ganjanjuci zadnji D/T iz matrice koji im je nedostajao (nakon dosta peripetija im je i uspjelo ). vrijeme je bilo katastrofa, tako da smo vecinu vremena bili mokri i smrznuti pa nismo ni cachirali tako puno kako smo mislili. nasli smo i jedan nocni, u sumi, po kisi i opakom blatu - zajedno s bucarima i nakon toga zavrsili vozeci 30km polugoli jer je sve bilo mokro... @sova: planirali smo ovih dana nesto postaviti, ali kako nismo imali auto, a vrijeme je znja pricekat ce koji dan dok se ti vratis naci ce se ponesto (btw. kad stizes?) Quote Link to comment
+HR_s00va Posted June 4, 2013 Share Posted June 4, 2013 (edited) Eh, sad, iz jednog offtopica u drugi... Stizem negdje u ljetno doba, pa onda malo kod DRAGE MAME (citaj punice) postavit' koji cache u i okolo Dubrovnika, pa ond nekako mislimo ić' na Korčulu, poharat' Arizonine cacheve posijane putem, pa tek onda u Zagreb. Drugim rijećima, negdje poslije Velike Gospe bi MOGLI napraviti nekakav povratnički event, tek toliko za napravit' roštilj i popiti par pivica i vidjeti tko ima veći beerbauh (nekako sam izišao iz forme)... ...i podijeliti nagrade zaslužnim članovima za servisiranje cacheva dok nisam bio u Domovini BTW, TikaTaka je imala mogučnosti doći do Makedonije, pa smo pobrstili sve cacheve koji su nam se našli na putu, malo Ohrid, malo Skopje...jeeee!!! Edited June 4, 2013 by HR_s00va Quote Link to comment
+bGnjip Posted June 5, 2013 Share Posted June 5, 2013 (edited) piiiip - fulao topic (admin, briši ovo, ja ne znam) Edited June 5, 2013 by bgnjip Quote Link to comment
+bGnjip Posted June 6, 2013 Share Posted June 6, 2013 Čestitke Dr.Zagiju koji je upravo pobro 1000-ti the Cache!!! Quote Link to comment
+SiK D. Team Posted June 6, 2013 Share Posted June 6, 2013 Čestitke Dr. Zagyju i iz Rijeke!!! Quote Link to comment
Matko&Maja Posted June 7, 2013 Share Posted June 7, 2013 Čestitke heroju & maki te Dr. Zagyu na premašenoj tisućici i od nas Quote Link to comment
+Dr Zagy Posted June 9, 2013 Author Share Posted June 9, 2013 Hvala svima na čestitki. Za to ste i vi zaslužni sa postavljenim keševima. Quote Link to comment
+heroj_ulice Posted June 10, 2013 Share Posted June 10, 2013 hvala hvala hvala čestitke dotoreu, eto malo smo popunili 1000+ klub Quote Link to comment
+HR_s00va Posted June 10, 2013 Share Posted June 10, 2013 Čestitke dr. Zagi, pa koji je onda bio tisućiti cache? Quote Link to comment
+Dr Zagy Posted June 10, 2013 Author Share Posted June 10, 2013 Čestitke dr. Zagi, pa koji je onda bio tisućiti cache? Meni je tisućiti bio prvi Wherigo cache "Monkey business". Nadam sa da će 2000 uslijediti u roku dvije tri godine. Quote Link to comment
+heroj_ulice Posted August 3, 2013 Share Posted August 3, 2013 Oprosti oprosti mi na putu pa ne stignemo pratiti :-) cim si ih poceo postavljati odmah ti se karma popravila :-) Cetitke od srca,pivo prvom prilikom... Quote Link to comment
+ArizonaSmith Posted August 5, 2013 Share Posted August 5, 2013 Bravo za Borisa! Ja sam ih sad u kaznenoj ekspediciji u Svicarskoj natukao preko 130, u prosjeku 8-10 sati dnevno na biciklu, hehe. Sad to sve treba izlogirati... Quote Link to comment
+HR_s00va Posted August 6, 2013 Share Posted August 6, 2013 Čestitke Borisu...svaka čast...evo i mene...za koju godinu... Quote Link to comment
+Dr Zagy Posted August 7, 2013 Author Share Posted August 7, 2013 Pridružujem se čestitkama za Borisa. Još malo pohvataš cacheve po Zagrebu i okolici pa će 500 brzo doći. Quote Link to comment
Matko&Maja Posted August 30, 2013 Share Posted August 30, 2013 Čestitamo Katarini379 jer je uspješno dosegla brojku od 100 nađenih cacheva. Samo naprijed! Quote Link to comment
+heroj_ulice Posted August 30, 2013 Share Posted August 30, 2013 faco, dobrodosla u ekipu 100+ jos sto pa ocekujemo i neki tvoj Quote Link to comment
+HR_s00va Posted August 30, 2013 Share Posted August 30, 2013 Bravo, prvih 100 je najteže, ali se najbolje pamte! Čestitke SiK Team-u i Katarini, samo naprijed, tražite, nalazite, ali i postavljajte BTW, došao sam i ja do prvih sto, postavljenih Quote Link to comment
katarina379 Posted August 30, 2013 Share Posted August 30, 2013 Hvala na čestitkama. Hvala Matko&Maja, bez vas ne bi uspjela ostvariti ovako važan cilj Baš sad gledam, od prvog do stotog je prošlo skoro 3 godine. Nadam se da će mi za idućih 100 trebati puno manje vremena. Čestitke i SiK D Team-u! Quote Link to comment
+SiK D. Team Posted August 31, 2013 Share Posted August 31, 2013 Čestitamo i mi Katarini (važno je zvati se tako) Čestitamo i s00vi na 100 postavljenih! Mi ganjamo naš 200-ti i polako planiramo "sakrivanje"! Quote Link to comment
+heroj_ulice Posted August 31, 2013 Share Posted August 31, 2013 teamovci cestitke veselimo se i kojem postavljenom ? a sova ce uskoro imati vise postavljenih nego nadjenih Quote Link to comment
+HR_s00va Posted September 1, 2013 Share Posted September 1, 2013 ...daaa, a tko FTF-a, a ne postavi novi cache za deset dana - MAGARAC! ...al' bi se netko mog'o "nanjakat'"...HEHEHE!!! Quote Link to comment
+ArizonaSmith Posted September 3, 2013 Share Posted September 3, 2013 106 postavljenih? Gad demit!!! Pa i imao sam osjećaj da mi netko dahće za vratom... Vidim da je vrijeme za povratak u Zagreb, i postavljanje novih pumpi (između ostalog)... A mogao bi i ovdje u Korčuli i konačno objaviti onih par što sam postavio... A možda i koja nova misterijica u Zagrebu, baš ih nešto dugo ne objavljujem... Kme. Quote Link to comment
+heroj_ulice Posted September 3, 2013 Share Posted September 3, 2013 (edited) nisi skuzio kak se prikrada? ipak je to iskusni vojak koliko magneta je dobio ne bih se cudio da postoji powertrail od dubrovnika do zagreba po cache na svakom vijaduktu i tunelu Edited September 3, 2013 by heroj_ulice Quote Link to comment
+Dr Zagy Posted October 29, 2013 Author Share Posted October 29, 2013 Čestitam nwayu na pronađenih 500 cacheva ! Bravo, pola milje je već tu! Slijedeća polovica će biti puno lakša. Quote Link to comment
+heroj_ulice Posted October 29, 2013 Share Posted October 29, 2013 heheh jesi ga svaka cast.... i laze nije lakse :D:D Quote Link to comment
+nway Posted October 30, 2013 Share Posted October 30, 2013 Hvala, hvala! ...tri godine kasnije nakon 500 lokacija i 500 kutijica jos se sjećam veselja kad sam našo prvih pet. Quote Link to comment
+HR_s00va Posted October 30, 2013 Share Posted October 30, 2013 ...misliš "naš'o"...? Čestitam na half K no. of GC's Quote Link to comment
+ArizonaSmith Posted October 31, 2013 Share Posted October 31, 2013 Pa ja sam danas sretan čo'ek! Em sam danas odrapio desetak cacheva, em nway lomi milestone, em ih i postavlja, em Sova napreduje u gramatici, što'š više u životu??? Možda koji eventić, ali i to dolazi za koji dan (hihi). Quote Link to comment
+SiK D. Team Posted October 31, 2013 Share Posted October 31, 2013 Pa još u svemu tome da, kao pravi jezični puritanci, preimenujemo "cache" u "kutijica" ili slično gdje bi nam bio kraj! Quote Link to comment
+heroj_ulice Posted October 31, 2013 Share Posted October 31, 2013 škatulja :):) Quote Link to comment
+HR_s00va Posted November 3, 2013 Share Posted November 3, 2013 ...jel' može u "boxić"??? Quote Link to comment
davors Posted November 25, 2013 Share Posted November 25, 2013 Čestitam lucijas na prvoj 100 tki Idemo dalje Quote Link to comment
+heroj_ulice Posted November 26, 2013 Share Posted November 26, 2013 Mene forum ne voli pa pisem opet... Svaka cast, drugih sto je puno lakse, a mi svi cemo popit jedno u to ime Quote Link to comment
GCEdo Posted November 26, 2013 Share Posted November 26, 2013 Čestitke Lucijas! Od mene i GCIve Quote Link to comment
GCEdo Posted December 8, 2013 Share Posted December 8, 2013 Čestitke bgnjip-u na 500 pronađenih cacheva! Quote Link to comment
GCEdo Posted December 8, 2013 Share Posted December 8, 2013 ... i Arizoni na 400 pronađenih misterija! Quote Link to comment
+HR_s00va Posted December 8, 2013 Share Posted December 8, 2013 Pridružujemo se čestitkama TikaTaka i Sova Quote Link to comment
+Dr Zagy Posted December 8, 2013 Author Share Posted December 8, 2013 Vau! Čestitam jubilarku. Quote Link to comment
+ArizonaSmith Posted March 8, 2014 Share Posted March 8, 2014 Bravo Edo, sad jos treba neki okrugla brojka za postavljene cacheve! Recimo 50!?!? Quote Link to comment
GCEdo Posted March 8, 2014 Share Posted March 8, 2014 E da, 50 postavljenih je cilj Quote Link to comment
werter1973 Posted March 11, 2014 Share Posted March 11, 2014 (edited) Ja sam ulovio #100 : Edited March 11, 2014 by werter1973 Quote Link to comment
+heroj_ulice Posted March 12, 2014 Share Posted March 12, 2014 Dobrodošao u klub Edo samo tako ;) Quote Link to comment
+Dr Zagy Posted March 12, 2014 Author Share Posted March 12, 2014 Čestima svom bratu Zagi zna na ulasku u cacherstats.com statistiku! Još je on to davno pronašao cacheve, ali ih je tek sada logirao. Quote Link to comment
Recommended Posts