Jump to content

čestitam na jubileju

Dr Zagy

Recommended Posts

Posted

Vidim da je Maki433 našla i logirala svoj jubilarni 400-ti nađeni geocache. Ovim putem čestitam joj na jubileju! Samo nastavi tako i brzo će doći broj 500.

Posted

U ovom trenutku u Hrvatskoj ima aktivnih 1009 geocacheva.

Čestitam svim hrvatskim cacherima na probijanju čarobne granice od 1000 cacheva.

Nadajmo se da će 2000 doći puno brže.

Posted

od toga je 7 evenata koji uskoro idu u arhivu :), al jos se drzimo preko 1000 :D

972 aktivna trenutno, a ja imam jos 660 za naci :D bit će zabavno :D:D:D

doduse slovenci imaju 1868 aktivnih cacheva, trebat će to stići...

Posted

otvaramo :)

oklada je kada će hrvatska vidjeti 2000 aktivni geocache, datum. svatko ulaže po želji, pobjednik dobiva sve. pobjednik je onaj koji pogodi ili bude najbliži datumu. ukoliko ih je više dijele nagrade :)

oklada: 26.4.2014

ulog: neaktivirani TB

Posted

Potpisujem.

Biti će nešto, valjda i od mene, možda TB, GC ili kakav drugi goodie :)

... Samo treba doći do 2K cacheva.

Kako je ono bila zamisao? Za svaki Vaš cache FTF'd, jedan njihov :) moglo bi to brže nego što sam mislio, mi 500, vi 500 i to je to ;)

Posted

Ma ne fali mi nikakav datum, ne kockam se niti ne kladim...

Meni svejedno, samo da mi dođemo do 2000og cachea u Hrvata, ili tvog 500og postavljenog :)

Obzirom kolko će doprinjeti ugledu Hrvatske u svijetu geocachera, oba ova događaja jednako zavrijeđuju nagradu i veliko svenarodno veselje ;)

Posted

čestitam Fiumenki na logiranju 1000 nadjenih cacheva. iako kaže da je pronašla puno više. Bit će teško dostići ju neko vrijeme. Pogledajte malo statistiku na cacherstats.com i vidjet ćete da je ona prva.Eh, a baš sam mislio da ću ja zasjesti na prvo mjesto. Sretno joj bilo u daljnjem geocachingu i želim joj što manje dnf-ova.

Posted

Čestitam ArizoniSmithu na postavljenom 100-tom geocachu! Arizona je neumoran u postavljanju, ima najviše cacheva. Ostali nemaju niti pola od toga postavljeno. Trenutno je Arizona vlasnik 9% svih cacheva u Hrvatskoj. Bravo! Samo nastavi tako.

Posted

Hahahaha ... gdje me nađoste baš s njim. Ne, zaželio bih nešto sasvim drugačije. :D

Čestitam davorsu na 100 cacheova. Samo hrabro naprijed.

Posted

Čestitam ArizoniSmithu na nađenih jubilarnih 2000 cacheva! B) B) B)

Bravo, El Presidente, tako se to radi! :P

Sad još samo 1000 do slijedećeg jubileja. :rolleyes:

Sad znamo tko vrti slijedeću rundu :rolleyes:

Posted

Čestitke nway-u na 200tom cacheu, samo naprijed!!!

BTW, propustio sam čestitati Vašoj exelenciji El Presidenteu čestitati na 2K cacheu, pa sad, evo, čestitam presvijetli :)

Posted

Hvala uzoriti podanici, hvala! Sjetit cu se cestitara kad bude uvodjenje poreza, past ce kakav postotcic promilcic manje... <_<

Malo sam indisponiran s cachevima u zadnje vrijeme, nadam se boljim danima...

Posted

Evo i countdown na geocaching stranici, jos malo pa 2000000 postavljeni cache. Leleeeeee. Nego, zna li netko moze li se naci neka statistika kako su vremenski rasli cachevi (na svjetskom nivou) od pocetka do danas?

Posted

Čestitam Matku&Maji na pronađenom 200-tom cacheu! Sada mogu ponosno pratiti svoj napredak na www.cacherstats.com. Još više mi je drago da su dosta cacheva našli zajedno sa mnom.

Posted

Hvala Dr Zagy i HR s00va na čestitki. Nije toliko bitan broj koliko je zapravo bitna činjenica da se iza tih 200-tinjak cacheva krije isto toliko avantura u potrazi za geocacheom i isto toliko posjećenih lokacija. To je za nas prava vrijednost te brojke :)

Posted

Čestitam SiK D teamu na pronađenih jubilarnih 100 cacheva B) . Konačno ste prešli na troznamenkasti broj :rolleyes: .

Puno uspješnih avantura i pronađenih cacheva želi vam Dr Zagy! :)

Posted

Čestitam maki433 i heroj_ulice na njihovim 1000-im pronađenim cachevima, da dobro ste pročitali došli su do 1000 komada i to na megi u Austriji :D