Jump to content

čestitam na jubileju


Dr Zagy

Recommended Posts

Mega u Austriji? Pa nista niste prijavili da idete (ili ja slabo pamtim). Nego, kad smo vec ovdje, mercedes* (Tatjana) je nasla vec odavno svoj 1000-ti cache. Kazem odavno, jer je tek nedavno prijavila preko stotinjak nadjenih od proslog ljeta naovamo... Da ne pricam kako jos ima gomilu neprijavljenih... Vrag odni prisu!

Link to comment

Pridruzujem se cestitkama, bravo!!!

Zadnji puta kad sam pogledao broj nadjenih...

...stvarno ste se potrudili :)

 

Vec vidim naslove na forumu:

Klub 1000+ ovo, klub 1000+ ono...

 

Svaka cast ljudi, ipak se nadam da ce te ove milenijske cacheve proslaviti barem sa po jednim postavljenim cachem u Zagrebu ;)

Link to comment

za Tatjanu znamo da ima mali milijun cacheva sto prijavljenih sto ne - samo sto nikad ne znamo koliko bi joj trebalo cestitati :D

na megu smo odlucili ici ima neko vrijeme ali kako su isli i duba i draz s nama nismo pozivali okolo jer smo bili puni, sori ako je netko mislio, a nije isao jer mu je trebalo drustvo... :( (btw, pricali smo o tome u Lokvama ;))

sto se mege tice (kad sam vec skroz off topic) bila je (po mom skromnom misljenju) bolja od budimpeste prosle godine, a losija od pinzgaua pretprosle. sa strane atmosfere - stalno neki moving, stalno hrpa cachera, druzenje i to pa je gust bio biti tamo. ali imali su samo jedan side event (iako je bilo i druzenenje navecer na dan mege), a sto se cacheva tice tu su ga upropastili... planirali su postaviti 2013 cacheva (koliko vidima uspjeli su samo 659 - možete ih naći tako da upišete P13# u naziv cachea) i objavljivati cacheve svakih sat. očekivali su da će ljudi imati notifikacije i sami povalčiti i raditi pocket querije (ne znam kako bi to funkcioniralo doduse)... završilo je tako da mi do podne nismo našli niti jedan cache (slovima 0) nego smo pokušavali nekako doći do cacheva. garmin je nešto pokušavao i petljao, ali bezuspješno, organizatori isto tako. wifi (besplatan na mjestu mege) je bio takav da te stalno izbacivao pa se svelo na to da smo otisli u mcdonalds i tamo skidali cacheve. btw, do 10 sati je u krugu od 20 km bilo ukupno 19 novih cacheva. nije mi jasno zašto nisu pripremili gpx-eve, ovo je bio totalni promasaj...

osim toga izgleda nisu ocekivali nikog izvan njemackog govornog podrucja jer je sve (cachevei, druzenja, obavijesti...) bilo na njemackom. tamo smo se druzili s bucarima koji su vrijeme provelio ganjanjuci zadnji D/T iz matrice koji im je nedostajao (nakon dosta peripetija im je i uspjelo :)).

vrijeme je bilo katastrofa, tako da smo vecinu vremena bili mokri i smrznuti pa nismo ni cachirali tako puno kako smo mislili. nasli smo i jedan nocni, u sumi, po kisi i opakom blatu - zajedno s bucarima :) i nakon toga zavrsili vozeci 30km polugoli jer je sve bilo mokro...

 

@sova: planirali smo ovih dana nesto postaviti, ali kako nismo imali auto, a vrijeme je znja pricekat ce koji dan ;) dok se ti vratis naci ce se ponesto (btw. kad stizes?)

Link to comment

Eh, sad, iz jednog offtopica u drugi...

Stizem negdje u ljetno doba, pa onda malo kod DRAGE MAME (citaj punice) postavit' koji cache u i okolo Dubrovnika, pa ond nekako mislimo ić' na Korčulu, poharat' Arizonine cacheve posijane putem, pa tek onda u Zagreb. Drugim rijećima, negdje poslije Velike Gospe bi MOGLI napraviti nekakav povratnički event, tek toliko za napravit' roštilj i popiti par pivica i vidjeti tko ima veći beerbauh (nekako sam izišao iz forme)...

...i podijeliti nagrade zaslužnim članovima za servisiranje cacheva dok nisam bio u Domovini ;)

 

BTW, TikaTaka je imala mogučnosti doći do Makedonije, pa smo pobrstili sve cacheve koji su nam se našli na putu, malo Ohrid, malo Skopje...jeeee!!!

Edited by HR_s00va
Link to comment

106 postavljenih? Gad demit!!! Pa i imao sam osjećaj da mi netko dahće za vratom... :blink: Vidim da je vrijeme za povratak u Zagreb, i postavljanje novih pumpi (između ostalog)... A mogao bi i ovdje u Korčuli i konačno objaviti onih par što sam postavio... A možda i koja nova misterijica u Zagrebu, baš ih nešto dugo ne objavljujem... Kme.

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...