TotMannGeht Posted May 3, 2012 Posted May 3, 2012 Witam wszystkich, jestem dość nowy na scenie, ale chciałbym wysłać TB z pracy bardzo specjalnego. Ale za to ja potrzebuję pomocy z zadaniem tłumaczeniem na język polski. Czy jest tu ktoś kto mógłby mi pomóc?Język tłumaczenie, myślę, że dużo lepiej niż generowanego przez tłumacza internetowego ... Dzięki i pozdrawiam Jens PS: jeśli ktoś jest bardzo dobry w języku angielskim, że prawdopodobnie nie zły mitzugeben trójjęzyczny Quote
+kuchomik Posted May 3, 2012 Posted May 3, 2012 Z angielskim mogę pomóc... z niemieckim gorzej, ale mogę pomóc znaleźć tłumacza Quote
TotMannGeht Posted May 3, 2012 Author Posted May 3, 2012 Mam naprawdę tylko pierwszy tekst niemiecki, które muszę dopracować. Nie zaufanie Google tak naprawdę chodzi o gramatyce. Quote
+y_a_h_oo Posted May 3, 2012 Posted May 3, 2012 Mam naprawdę tylko pierwszy tekst niemiecki, które muszę dopracować. Nie zaufanie Google tak naprawdę chodzi o gramatyce. Hi! I ain't gonna use google translator to get german version, so I think I'd better stick to english: I suggest you to contact Hanbei or Rhöner Calmund. They are able to help you for sure ;-) Good luck! Quote
TotMannGeht Posted May 4, 2012 Author Posted May 4, 2012 Thanks, kuchomik is at the moment working on it Quote
+swapgirly Posted May 4, 2012 Posted May 4, 2012 Du kannst mir gerne deinen Text schicken und ich kümmere mich um die Übersetzung! LG, swapgirly Quote
Recommended Posts