+Dr Zagy Posted April 12, 2012 Posted April 12, 2012 9.6.2012. (subota) u Mariboru se održava event. Planira se objaviti oko 150 novih cacheva. Znači, dobra prilika za biti FTF. Kod nas će vjerojatno biti produžen vikend (ako vlada ne ukine blagdane u lipnju) pa se može spojiti nekoliko dana za hunt. Ja sam zainteresiran da idem. Ima li još netko tko bi išao? http://www.geocaching.com/seek/cache_details.aspx?guid=6bfc6227-714a-4801-bb40-82c0bb51e77a Quote
+ArizonaSmith Posted April 13, 2012 Posted April 13, 2012 Na prvi pogled to izgleda zanimljivo, ali mi se cini da ce biti skoro pa identicno MEGA eventu u Budimpesti od 9. mjeseca prosle godine. Objavili su preko 400 novih cacheva, no na kraju je ispalo da su pratili geografsku granicu grada (znaci teska periferija), i postavljali trail od skoro pa istih cacheva svakih 200m. U svakom cacheu je bio FTF papiric, pa tko skupi najvise papirica na kraju, dobije nagradu. To se pretvorilo u bjesomucno jurenje sumom i trazenje papirica, a ako imas nesrecu da je netko 10 min prije tebe u istom smjeru, ne nadjes nijedan papiric. Sve u svemu je bilo OK, ali samo zato jer smo Bosko i ja otpilili jurcanje po sumi, i bacili laganini po gradu (i tamo je bilo nesto novih). Uglavnom, opsirnije ti ispricam sutra na eventu. Quote
+heroj_ulice Posted June 13, 2012 Posted June 13, 2012 jel bio tko ? kak bilo, što bilo? mi se odlučili družiti s jednim genialnim slovencem (pozdrav mirch ) umjesto hrpom nepoznatih... Quote
Recommended Posts