kicajek96 Posted March 19, 2012 Posted March 19, 2012 Witam. Zauważyłam, że bardzo mało keszy znajduje się na Podkarpaciu. Ja bym chciała zaproponować okeszowanie takich rejonów na podkarpaciu jak Sędziszów Małopolski i okolice. Niedługo się tam wybieram i fajnie by było poszukać keszy. mam nadzięję, że może akurat ktoś mieszka w tamtych okolicach ;] wydaje mi się, że nie tylko ja bym się ucieszyła z nowych keszy w tamtym miejscu. [właściwie kompletnie nowych, bo jeszcze żadnego tam nie ma] Quote
+GeoDarco Posted March 20, 2012 Posted March 20, 2012 (edited) Witam. Zauważyłam, że bardzo mało keszy znajduje się na Podkarpaciu. Ja bym chciała zaproponować okeszowanie takich rejonów na podkarpaciu jak Sędziszów Małopolski i okolice. Niedługo się tam wybieram i fajnie by było poszukać keszy. mam nadzięję, że może akurat ktoś mieszka w tamtych okolicach ;] wydaje mi się, że nie tylko ja bym się ucieszyła z nowych keszy w tamtym miejscu. [właściwie kompletnie nowych, bo jeszcze żadnego tam nie ma] Zapraszam na event do Strzyżowa (poniedziałek wielkanocny), a co do skrzyneczek cóż może coś się pojawi. daaap Edited March 20, 2012 by daaap Quote
kicajek96 Posted March 22, 2012 Author Posted March 22, 2012 Bardzo bym chciała, żeby coś się pojawiło ;] kurczę, szkoda, że w Wielkanoc jestem u rodziny, bo bym się chętnie wybrała Quote
+GeoDarco Posted September 12, 2012 Posted September 12, 2012 Bardzo bym chciała, żeby coś się pojawiło ;] kurczę, szkoda, że w Wielkanoc jestem u rodziny, bo bym się chętnie wybrała Już jest 987- zapraszam (nawet opis jest w niej dokończony) Darco Quote
Recommended Posts