+Spider 9 Posted March 19, 2012 Bardzo miło jest mi Was poinformować, że nareszcie powstał pierwszy oficjalny polski sklep Geocachingowy. Pierwsze produkty już lecą do Polski i niebawem w sieci powinna pojawić się oferta tego sklepu. Szczegóły podam gdy towary będą dostępne na stronie sklepu. Quote Share this post Link to post
+seba020 0 Posted April 1, 2012 Spider, jutro mijają 3 tygodnie od Twojego spojlera i cisza ... podejrzewam że nie tylko mnie skręca w oczekiwaniu na wieści. Święta tuż tuż, a zapasy przydało by się uzupełnić ... Quote Share this post Link to post
+Spider 9 Posted April 1, 2012 Towar już doleciał do Polski. Za kilka dni towary pojawią się w sklepie. Adres sklepu będzie można znaleźć tutaj: http://shop.geocaching.com/default/international-retailers/ Quote Share this post Link to post
+miklobit 0 Posted April 4, 2012 Adres sklepu będzie można znaleźć tutaj: http://shop.geocachi...onal-retailers/ Gratulacje ! Z tego co widzę to asortyment geocaching'owy na razie bardzo zbliżony do innego sklepu z listy który znajduje się na Łotwie . Quote Share this post Link to post
+soolash 0 Posted April 5, 2012 (edited) Fakt :-). Jak to mówią: "Pośpiech jest wskazany tylko przy łapaniu pcheł". Co niektórzy dodają: "I przy polowaniu na FTFy" :-). No ale fakt jest faktem - Sklep już jest. Czekamy na zapełnienie półek szerokim asortymentem taniego geotowaru. Edited April 5, 2012 by soolash Quote Share this post Link to post
zywcu 0 Posted April 5, 2012 Dajcie jakiś bezpośredni link, bo nie znalazłem Quote Share this post Link to post
+Spider 9 Posted April 5, 2012 http://shop.geocaching.com/default/international-retailers/#poland Quote Share this post Link to post
zywcu 0 Posted April 6, 2012 (edited) http://shop.geocaching.com/default/international-retailers/#poland Dzięki! Edited April 6, 2012 by zywcu Quote Share this post Link to post
+RobertPL 0 Posted April 23, 2012 Z tego co widzę to asortyment geocaching'owy na razie bardzo zbliżony do innego sklepu z listy A ja patrzę, patrzę i nic nie widzę w tym sklepie związanego z geocaching'iem poza GPSami. Towar jest już dostępny? Quote Share this post Link to post
+Spider 9 Posted April 23, 2012 Jeszcze nie. Jak będzie to dam znać. Quote Share this post Link to post
+Spider 9 Posted May 17, 2012 Oferta jest już dostępna na stronie partnera. Quote Share this post Link to post
+Thathanka 11 Posted May 17, 2012 O! Nikt nie wspomnial. ze na podanej wyzej stronie pojawil sie odnosnik do drugiego (choc w rzeczywistosci pierwszego) polskiego sklepu. Dwa to zawsze lepiej niz jeden. Quote Share this post Link to post
+Wiesia.K 2 Posted May 17, 2012 (edited) O! Nikt nie wspomnial. ze na podanej wyzej stronie pojawil sie odnosnik do drugiego (choc w rzeczywistosci pierwszego) polskiego sklepu. Dwa to zawsze lepiej niz jeden. Zwłaszcza,ze ten pierwszy ma delikatnie rzecz ujmując szerszy asortyment i ludzkie ceny! W tym nowym nano kosztuje 28 zł, rozbój w biały dzien!, w sklepach za oceanem 3,5 dolara, czyli połowe polskiej ceny. Koszty wysłki duze nie sa, jest sklep , który oferuje darmowa wysyłkę za zakupy powyżej 50 dolarów, i tak sie opłaca! Edited May 17, 2012 by Wiesia.K Quote Share this post Link to post
+HighlanderPL 0 Posted May 17, 2012 (edited) Przejrzałem sobie tę ofertę: i faktycznie ta oferta to jakaś pomyłka. Nawet dział nazywa się nie tak jak trzeba - zgubili geo w nazwie Edited May 17, 2012 by nemrodek commercial content Quote Share this post Link to post
r00t7 0 Posted May 17, 2012 Przejrzałem sobie tę ofertę: i faktycznie ta oferta to jakaś pomyłka. Nawet dział nazywa się nie tak jak trzeba - zgubili geo w nazwie Hi hi niezłe ceny czyżby równają do Premium ? mnie takie zakupy nie interesują, ale szkoda, że z chętnych użytkowników GC taką kasę chce się zdzierać Quote Share this post Link to post
Maliniak 0 Posted May 17, 2012 w drugim sklepie, asortyment TB jest bardziej drewniany i można samemu wzór zaprojektować i ceny są bardziej przystępne :] Quote Share this post Link to post
+Thathanka 11 Posted May 18, 2012 Wazne, ze sklepy sa rozne, nie powielaja swojej oferty i mozna sobie wybrac. Drogo, tanio... Rzecz wzgledna. Quote Share this post Link to post
+miklobit 0 Posted May 18, 2012 (edited) E tam... Nie narzekajcie. Z tego co widzę to przez ostatnie tygodnie (kiedy sprzedawali tylko w stacjonarnym sklepie) ceny na niektóre artykuły geo spadły tam aż o 10%. Jak się ta tendencja utrzyma , to do wakacji nikt nie będzie pamiętał że jakiś inne sklepy były. . Nawet dział nazywa się nie tak jak trzeba - zgubili geo w nazwie Przecież w biznesie chodzi o to żeby się odróżniać od konkurencji. W tym nowym nano kosztuje 28 zł. Ale to jest cena za kompletnego kesza (z pełnym wyposażeniem), który w Polsce musi być dodatkowo atestowany do chowania w żywych mewach. No i te atesty (do kontaktu z żywnością) niestety kosztują, a urząd celny bez tego nie puści przesyłki. Edited May 18, 2012 by miklobit Quote Share this post Link to post
+Wiesia.K 2 Posted May 18, 2012 Ale to jest cena za kompletnego kesza (z pełnym wyposażeniem), który w Polsce musi być dodatkowo atestowany do chowania w żywych mewach. No i te atesty (do kontaktu z żywnością) niestety kosztują, a urząd celny bez tego nie puści przesyłki. aha, chyba że tak, ale soolash nam narobił.... Quote Share this post Link to post
+miklobit 0 Posted May 18, 2012 (edited) Jak się ta tendencja utrzyma , to do wakacji nikt nie będzie pamiętał że jakiś inne sklepy były. . Przed chwilą wszedłem do sklepu i... muszę skorygować swoją poprzednią prognozę - wg dzisiejszego trendu ceny powinny spaść do zera za ok 12 dni. Edited May 18, 2012 by miklobit Quote Share this post Link to post