toczygroszek Posted March 12, 2012 Share Posted March 12, 2012 Zauważyłem, że strona www.geochecker.com przestała działać. Wygląda, że chyba na stałe. Trzeba będzie się przenieść na www.geocheck.org . A może ktoś z Was zna coś innego godnego polecenia? Quote Link to comment
+Spider Posted March 12, 2012 Share Posted March 12, 2012 Raczej nie ma nic innego ciekawego... Quote Link to comment
+Thathanka Posted March 14, 2012 Share Posted March 14, 2012 Na szczescie strona zostala wskrzeszona. Quote Link to comment
toczygroszek Posted March 14, 2012 Author Share Posted March 14, 2012 Nowe puzzle tak czy siak założyłem na geocheck.org i przy okazji się przekonałem, że ma znacznie więcej ciekawych opcji. Grafikę ma może trochę nietrafioną, ale jeśli chodzi o funkcjonalność to jest moim zdaniem lepszy niż geochecker.com. Quote Link to comment
+Thathanka Posted March 14, 2012 Share Posted March 14, 2012 Tez uzywam obu, ale fajnie byloby, gdyby taka opcja byla wpudowana w strone geocaching.com. Zrobiono dobry krok z mozliwoscia podania odgadnietych wspolrzednych puzla i az sie prosi, by dodac tez jakies narzedzie do sprawdzania rozwiazania. Quote Link to comment
toczygroszek Posted March 14, 2012 Author Share Posted March 14, 2012 Tez uzywam obu, ale fajnie byloby, gdyby taka opcja byla wpudowana w strone geocaching.com. Zrobiono dobry krok z mozliwoscia podania odgadnietych wspolrzednych puzla i az sie prosi, by dodac tez jakies narzedzie do sprawdzania rozwiazania. Wiem, że były takie propozycje i rozważania ze strony Groundspeaka, ale nie wiem na czym stanęło. Quote Link to comment
+Spider Posted March 14, 2012 Share Posted March 14, 2012 Coś znowu nie działa geochecker.com Ciekawostką jest to, że właścicielem domeny geochecker.com jest Groundspeak! Może wyłączyli tę stronę bo będą integrować z geocaching.com? Quote Link to comment
toczygroszek Posted March 14, 2012 Author Share Posted March 14, 2012 Ciekawostką jest to, że właścicielem domeny geochecker.com jest Groundspeak! To mnie zaskoczyłeś. Ale od początku byli jej właścicielem, czy odkupili? Quote Link to comment
+Spider Posted March 14, 2012 Share Posted March 14, 2012 Na pewno jest właścicielem od 2009 roku. Czy wcześniej był tego nie udało mi się sprawdzić. Quote Link to comment
Recommended Posts