+BOX Team PL Posted March 1, 2012 Posted March 1, 2012 Witam serdecznie, niniejszym zapraszam na kolejne spotkanie geomaniaków do Górzna. Wiosenna edycja poświęcona przede wszystkim poszukiwaniom okolicznych keszy wzbogacona zostanie degustacją pstrąga na kamieniu. Główne atrakcje odbędą się 6 maja co nie oznacza, że nie zapraszam wcześniej, można nawet 30 kwietnia przyjechać Jak napisałem na http://coord.info/GC3DJZE dysponuję 10 darmowymi noclegami w Hajduczku w Górznie. Mam nadzieję, że ilośc keszy jak i lokalna przyroda to fajna zachęta do przyjazdu lecz gdyby i to było mało to będzie kilka licencji i abonamentów związanych z naszy hobby. Nagroda główna to weekend dla dwojga w Dworku Wapionka Zapraszam i czekam na wpisy. Quote
+lonely_wolf Posted March 7, 2012 Posted March 7, 2012 Jak tylko bede w Polsce to chetnie zawitam, jezeli nie uda mi sie na event to wczesniej. Hmm chyba nigdy nie jadlem pstraga na kamieniu Quote
Recommended Posts