+lonely_wolf Posted February 23, 2012 Share Posted February 23, 2012 (edited) Witam wszystkich, Wiem, ze jest juz troche pozno i pierwszy dzien wiosny juz za niecaly miesiac, ale pomyslalem, ze mozna by zorganizowac pierwszy podlaski (chodzi mi o wojewodztwo, bo zaraz Ted mnie okrzyczy, ze to gdzie mieszkam to wcale nie podlasie historycznie itd ) event, chcialbym go zrobic w oklolicach Łomzy pewnie Nowogrod (Kurpie), polączony z topieniem marzanny, mozemy ja topic w rzece taka slomiana (Narew czy Pisa), czy tez na patelni taka z sera czy jak tam kto chce, kazdy moze przywiesc swoja i cos tam uda nam sie utopic mam nadzieje:) Keszy u nas dostatek troche jeszcze zaloze. Termin weekend 24-25 marzec. Moge zaproponowac chate kurpiowska, w nowogrodzie na nocleg, mozna by tam zrobic tez ognisko, niestety trzeba by ja bylo rezerwowac na dniach, sa tam 4 pokoje, 10 osob max moze spac za 300 zl za dobe. Pozatym jest tez hotel w Nowogrodzie albo noclegi w Lomzy. Co wy na to? Edited February 23, 2012 by lonely_wolf Quote Link to comment
+ru.beus Posted February 23, 2012 Share Posted February 23, 2012 Pomysł fajny, tylko niestety ja nie dam rady. Mam uroczystość rodzinną 25-go i muszę być w tym terminie w Warszawie. Ale pomysłem mnie zainspirowałeś, więc może zrobę topienie marzanny w Warszawie jako kolejną imprezę integracyjną OC/GC. Quote Link to comment
+lonely_wolf Posted February 23, 2012 Author Share Posted February 23, 2012 Pomysł fajny, tylko niestety ja nie dam rady. Mam uroczystość rodzinną 25-go i muszę być w tym terminie w Warszawie. Ale pomysłem mnie zainspirowałeś, więc może zrobę topienie marzanny w Warszawie jako kolejną imprezę integracyjną OC/GC. Prawa autorskie zastrzezone Quote Link to comment
+Wiesia.K Posted February 23, 2012 Share Posted February 23, 2012 Keszy u nas dostatek troche jeszcze zaloze. Termin weekend 24-25 marzec. Co wy na to? Buuu, ja niestety nie mogę, poproszono mnie o wykład w zupełnie innej częci Polski... A może cos w kwietniu:) Będzie cieplej, dzień dłuższy etc... Marzannę moża spławić i w kwietniu Quote Link to comment
+lonely_wolf Posted February 23, 2012 Author Share Posted February 23, 2012 Niestety w kwietniu to moze mnie nie byc, przykro mi, a marzanna to tyko w marcu z nastaniem wiosny jakze inaczej Event czeka juz na publikacje Quote Link to comment
+soolash Posted February 23, 2012 Share Posted February 23, 2012 Wilku, soolash się dostosuje, tylko drogi muszą być czarne a przynajmniej posypane :-). Sporo mam już tam zebrane, ale nie kesze są najważniejsze. Fajnie by było wódkę po góralsku z tobą wypić... Kto będzie robił za Marzannę? :-) Quote Link to comment
+lonely_wolf Posted February 23, 2012 Author Share Posted February 23, 2012 (edited) Robienie marzanny zlecilem mojej szwagierce, ktora pracuje z dzieciakami, nie wiem czy cos z tego wyjdzie wiec pewnie bede musial sam cos stworzyc, albo, ze szwagrem cos zespawac, ale taka marzanne to tylko w hucie bedzie mozna topic. Co do drog to postaram sie je posypac do samej Gdyni, a co do wodki to sprawa otwarta... aha i co do keszy to mysle, ze bedziesz mial co szukac... Edited February 23, 2012 by lonely_wolf Quote Link to comment
+Spider Posted February 24, 2012 Share Posted February 24, 2012 To ja może podam link do Eventu: http://coord.info/GC3D4AD Quote Link to comment
+soolash Posted February 24, 2012 Share Posted February 24, 2012 (edited) To ja może podam link do Eventu: http://coord.info/GC3D4AD Spider, nie satysfakcjonuje mnie podanie przez Ciebie linku, zaledwie... Raz, dwa mi się tu zapisać proszę, to może nie tylko Marzannę utopimy . Niezdecydowanym donoszę, że pani Gessler w tej restauracji robiła jeden ze swoich odcinków "Kuchennych Rewolucji". Warto spróbować... A i keszy multum! Edited February 24, 2012 by soolash Quote Link to comment
+lonely_wolf Posted February 27, 2012 Author Share Posted February 27, 2012 Bylem dzisiaj w okolicy aby rozpoznac teren, juz kilka nowych miejscowek, rzucilo mi sie w oczy, bylem tez w restauracji i rozmawialem z wlascicielka, nie wiem ile stolow rezerwowac i faktycznie zapomnialbym o pani Gessler, dzieki Soolash. Piwko, dobre jedzenie, mozliwosc ogniska wiec bedzie co robic po topieniu marzanny i keszowaniu... Quote Link to comment
+lonely_wolf Posted March 1, 2012 Author Share Posted March 1, 2012 Z przykroscia zawiadamiam, ze musialem przesunac spotkanie na 31 marca, sila wyzsza, mam tylko nadzieje, ze tym co pasowala tamta data ta tez bedzie pasowala, a tym ktorym nie pasowala nowa spasuje Quote Link to comment
+lonely_wolf Posted March 7, 2012 Author Share Posted March 7, 2012 8 nowych keszy juz prawie gotowych, kolejne powstana niebawem, mam nadzieje ze to przynajmniej zacheci tych ktorzy sie wachaja. Wiem ze to dla niektorych daleko, ze nie po drodze, ze paliwo drogie, lotniska nie ma a kolej to... wiadomo, nie jezdzi, ale zapewniam ze sa to ladne okolice z bardzo ciekawa historia i interesujacymi ludzmi i zwyczajami. W razie pytan prosze pisac na maila... aha i przypominam jeszcze raz ze data zostala zmieniona na 31 marca... Quote Link to comment
+kuchomik Posted March 7, 2012 Share Posted March 7, 2012 szkoda, że zmieniłeś termin, LW... akura 31 mam zjazd w szkole Quote Link to comment
+lonely_wolf Posted March 7, 2012 Author Share Posted March 7, 2012 szkoda, że zmieniłeś termin, LW... akura 31 mam zjazd w szkole Niestety to moja firma zmianila za mnie Moze idz na wagary, w koncu to piersze dni wiosny... Quote Link to comment
+Wiesia.K Posted March 7, 2012 Share Posted March 7, 2012 szkoda, że zmieniłeś termin, LW... akura 31 mam zjazd w szkole Mamusia z pewnością napisze usprawiedliwienie... Quote Link to comment
+kuchomik Posted March 7, 2012 Share Posted March 7, 2012 Hah, no z wielką chęcią bym poszedł na te wagary, ale skoro zdecydowałem się bulić ciężkie miliony za przywilej uczęszczania do tego przybytku, to już wolę tych wagarów sobie nie robić... Quote Link to comment
+kedzik Posted March 8, 2012 Share Posted March 8, 2012 no i bedzie co swietowac 4 000 !!! mijmy nadzieje ze zdazy numer 1 to zalatwic w tym czasie!! Quote Link to comment
+BOX Team PL Posted March 8, 2012 Share Posted March 8, 2012 Jeśli będzie ponad 4000 to ja stanę, no na głowie stanę a przyjadę ;-) Przysięgam Quote Link to comment
+kedzik Posted March 8, 2012 Share Posted March 8, 2012 Jeśli będzie ponad 4000 to ja stanę, no na głowie stanę a przyjadę ;-) Przysięgam no to przygladaj sie co bedzie LWolf robil w tych dniach... i stawaj na glowie!! Quote Link to comment
+lonely_wolf Posted March 10, 2012 Author Share Posted March 10, 2012 Hah, no z wielką chęcią bym poszedł na te wagary, ale skoro zdecydowałem się bulić ciężkie miliony za przywilej uczęszczania do tego przybytku, to już wolę tych wagarów sobie nie robić... Haha a ja wychodze z zalozenia "płace to wymagam" Szkoda myslalem ze bedziesz Quote Link to comment
+lonely_wolf Posted March 10, 2012 Author Share Posted March 10, 2012 (edited) Jeśli będzie ponad 4000 to ja stanę, no na głowie stanę a przyjadę ;-) Przysięgam no to przygladaj sie co bedzie LWolf robil w tych dniach... i stawaj na glowie!! Kurcze tu jakies zaklady poszly szkoda, ze nie zabralem kasy przed wyjazdem moze by sie za bilet zwrocilo Edited March 10, 2012 by lonely_wolf Quote Link to comment
+kuchomik Posted March 11, 2012 Share Posted March 11, 2012 Hah, no z wielką chęcią bym poszedł na te wagary, ale skoro zdecydowałem się bulić ciężkie miliony za przywilej uczęszczania do tego przybytku, to już wolę tych wagarów sobie nie robić... Haha a ja wychodze z zalozenia "płace to wymagam" Szkoda myslalem ze bedziesz No właśnie... bulę, to wymagam - sam od siebie. Taka marchewka, czy tam kijek. Szkoda Quote Link to comment
+BOX Team PL Posted March 12, 2012 Share Posted March 12, 2012 Jeśli będzie ponad 4000 to ja stanę, no na głowie stanę a przyjadę ;-) Przysięgam no to przygladaj sie co bedzie LWolf robil w tych dniach... i stawaj na glowie!! Kurcze tu jakies zaklady poszly szkoda, ze nie zabralem kasy przed wyjazdem moze by sie za bilet zwrocilo Jednak mam fart, że nie idzie o kasę - przegrana na bank więc do zobaczenia na Kurpiach Tak sobie myślę, że gdybym był LonelyBOX a nie box team to miałbym już troszę więcej owieczek na koncie ;-) Nic to - team dorasta więc będzie kim gonić watahę, haha Pzdr. Quote Link to comment
+lonely_wolf Posted March 13, 2012 Author Share Posted March 13, 2012 Ciesze sie z Box Team dotrze, przynajmniej bedzie kompania, bo juz myslalem, ze tylko z Soolashem bedziemy topic smutki w... Quote Link to comment
+soolash Posted March 13, 2012 Share Posted March 13, 2012 Ciesze sie z Box Team dotrze, przynajmniej bedzie kompania, bo juz myslalem, ze tylko z Soolashem bedziemy topic smutki w... Nie tylko, nie tylko... Trójmiejski team będzie nieco liczniejszy :-). Marzanna zrobiona? Jeśli nie, to przywieź jakąś amerykańską :-). Quote Link to comment
+BOX Team PL Posted March 13, 2012 Share Posted March 13, 2012 Boxy to abstynenci. Stary box już nie pije a boxksiątka jeszcze nie piją... Niniejeszym składam podanie o treści: Poproszę o puszkę (po każdych 4000 keszy) prawdziwej amerykańskiej Coli lub Pepsi a smutki zatoną jak Tytanic. I niech to będzie od momentu akceptacji podania taka mała tradycja panująca w geośrodowisku. W końcu ci co nie piją też muszą wznieść toast na cześć lidera po bardzo poważnym kamieniu milowym. Hawk, (miało być Wolf) do zobaczenia na Kurpiach :-) Quote Link to comment
+lonely_wolf Posted March 13, 2012 Author Share Posted March 13, 2012 Marzanna mam nadzieje sie produkuje, a jak nie to sam nie wiem, cos sam bede musial sklecic po powrocie, najwyzej przebierzemy soolasha, mam nadzieje ze nie umie plywac Co do coli to proponuje polska bo kazdy polak ma polski organizm... i smakuje mu to co polskie... ja sam tam wole polska... bo po innych boli mnie glowa jak to mawail Nikos Dyzma. Wzniesiemy toast za wszystkich, kazdy tym czym bedzie chial... Quote Link to comment
+soolash Posted March 13, 2012 Share Posted March 13, 2012 Marzanna mam nadzieje sie produkuje, a jak nie to sam nie wiem, cos sam bede musial sklecic po powrocie, najwyzej przebierzemy soolasha, mam nadzieje ze nie umie plywac He he ... zapomniałeś o mojej profesji. Jestem niezatapialny :-). Quote Link to comment
+lonely_wolf Posted March 13, 2012 Author Share Posted March 13, 2012 Tak wlasnie myslalem... no coz tak wiec nie pozostalo mi nic innego jak zatroszczyc sie o slomiana marzanne. Quote Link to comment
+lonely_wolf Posted March 15, 2012 Author Share Posted March 15, 2012 Niestety z przyczyn nie zaleznych ode mnie bede musial odwolac event, jutro bede wiedzial na 100% okazuje sie ze nie bedzie mnie w Polsce az do 15 kwietnia. Chcialbym przeprosic wszystkich ktorzy sie zdecydowali, i tych ktorzy porobili juz plany na eventowy weekend. Oczywiscie Łomza, Nowogrod zapraszaja. Nie chce zmieniac terminu, bo znowu okaze sie nie trafiony. Jeszcze raz przepraszam, i dobrowolnie podaje sie karze... Quote Link to comment
toczygroszek Posted March 15, 2012 Share Posted March 15, 2012 Niestety z przyczyn nie zaleznych ode mnie bede musial odwolac event, jutro bede wiedzial na 100% okazuje sie ze nie bedzie mnie w Polsce az do 15 kwietnia. Chcialbym przeprosic wszystkich ktorzy sie zdecydowali, i tych ktorzy porobili juz plany na eventowy weekend. Oczywiscie Łomza, Nowogrod zapraszaja. Nie chce zmieniac terminu, bo znowu okaze sie nie trafiony. Jeszcze raz przepraszam, i dobrowolnie podaje sie karze... A co, bez Ciebie event się nie może odbyć? Quote Link to comment
+lonely_wolf Posted March 16, 2012 Author Share Posted March 16, 2012 (edited) Pewnie, że moze sie odbyc, nie mam nic przeciwko temu chociaz tez chcialbym w nim uczestniczyc I kiedy my to powitanie wiosny zrobimy...??? Edited March 16, 2012 by lonely_wolf Quote Link to comment
+Wiesia.K Posted March 16, 2012 Share Posted March 16, 2012 Pewnie, że moze sie odbyc, nie mam nic przeciwko temu chociaz tez chcialbym w nim uczestniczyc I kiedy my to powitanie wiosny zrobimy...??? Zawsze moze byc pożegnanie lata..., późny wrzesień.... Quote Link to comment
+soolash Posted March 18, 2012 Share Posted March 18, 2012 Pewnie, że moze sie odbyc, nie mam nic przeciwko temu chociaz tez chcialbym w nim uczestniczyc I kiedy my to powitanie wiosny zrobimy...??? Zawsze możemy pożegnać wiosnę, powitać lato, pożegnać lato, powitać jesień... Ciepliwie poczekamy. Spokojnie... Quote Link to comment
+lonely_wolf Posted March 19, 2012 Author Share Posted March 19, 2012 Pewnie, że moze sie odbyc, nie mam nic przeciwko temu chociaz tez chcialbym w nim uczestniczyc I kiedy my to powitanie wiosny zrobimy...??? Zawsze możemy pożegnać wiosnę, powitać lato, pożegnać lato, powitać jesień... Ciepliwie poczekamy. Spokojnie... Oczywiscie, ze tak, napeweno cos nam sie uda pozegnac czy tez powitac, albo po prosu sie spotkac, dzieki za wyrozumialosc... Quote Link to comment
+BOX Team PL Posted April 1, 2012 Share Posted April 1, 2012 Słowa dotrzymałem - jestem na pozycjach i czeszę Kurpie :-) Wieczorkiem loguje zdobycze. Quote Link to comment
+soolash Posted April 2, 2012 Share Posted April 2, 2012 (edited) W sobote i niedzielę wyszło szydło z worka... Teraz wiemy, że spotkanie zostało odwołane przez wilka w trosce o nasze zdrowie . BOX był twardy i to co zrobił w weekend w tak paskudnych (zimowych jednak) warunkach budzi szacunek... Gratulujemy szczerze i podziwiamy. Wolimy jednak keszowanie bez deszczu, śnieżyc i pizgania . Edited April 2, 2012 by soolash Quote Link to comment
Recommended Posts