+heroj_ulice Posted February 10, 2012 Share Posted February 10, 2012 Jel imate sto iskustva sa snijegom pri cachiranju Zna biti zabavno... posebno kad se penjes po padini, drzis za neki korijen i kopas snijeg iz rupe u panju... Quote Link to comment
+Dr Zagy Posted February 29, 2012 Share Posted February 29, 2012 Pa eto, ja sam našao svoj prvi earthcache po snijegu (Rupnica). Nisam baš kopao, ali sam se uspinjao po stubama. Jedna stuba je bila malo natrula pa sam skoro pao. To je bio moj prvi cache po (polu)snijegu. Samo mi se čini da više neću imati priliku dogodine. Quote Link to comment
+Dr Zagy Posted December 13, 2012 Share Posted December 13, 2012 Evo, da malo oživim ovu temu . Moje prvo ovosezonsko traženje cacheva po snijegu. Bilo je to u Mađarskoj na eventu u Banya, malo selo 20 km od Kaposvara. Mađari imaju druženje dvaput godišnje pod nazivom DDRKT. Sudjelovalo je nekih 50-tak timova, a čak je bio internacionalni event zahvaljujući jednom cacheru iz Njemačke i mojoj malenkosti . Bilo je zabavno hodati po snijegu i tražiti točke . Snijeg je cijelo vrijeme padao, a mi hodali po brdima gore-dole. Najbolje je bilo ići po još negaženom snijegu i praviti vlasititi put. Par puta smo pali na gu**cu. Baš smo bili grupa ludih geocachera . Poslije traženja dobro je došla topla juha . Više slika na linku: http://www.geocaching.com/seek/cache_details.aspx?guid=774e6a71-6ee8-4f23-96d3-6f948669862d Quote Link to comment
+Dr Zagy Posted February 1, 2014 Share Posted February 1, 2014 Snijega ko u priči, barem u brdima. Moj prvi ovogodišnji pronađeni geocache po snijegu. Bilo je gotovo kao što je Heroj_ulice opisao u prvom postu. http://www.geocaching.com/seek/log.aspx?LUID=7c12616b-ba3d-4007-a19b-03777db2e49c Quote Link to comment
+Dr Zagy Posted February 7, 2015 Share Posted February 7, 2015 Tko voli tražiti kutije po snijegu, sad mu je idealna prilika. Quote Link to comment
+therewolf Posted February 8, 2015 Share Posted February 8, 2015 Mi smo ove godine prvi put spojili skijanje i cachiranje i bilo je super. Našli smo jednu kutijicu pored skijališta koju smo baš trebali pošteno iskopati ispod snijega. Ostale su bile lakše dostupne i s manjim slojem snijega. Quote Link to comment
Recommended Posts