+Spider Posted February 8, 2012 Posted February 8, 2012 (edited) Na wiosnę chciałbym zrealizować pewien projekt geocachingowy we Wrocławiu i okolicach (głownie okolicach, ale niezbyt odległych). Cykl składałby się kilkudziesięciu rozproszonych skrytek (nie będzie to power-trail) a znalezienie ich zakończone będzie poszukiwaniem bardzo dużej skrytki bonusowej. Jako, że sam nie jestem w stanie tego przedsięwzięcia zrealizować, poszukuję osób z Wrocławia i okolic, które chciałyby pomóc w realizacji tego zadania. Chętnych zapraszam na priv P.S. okorzec, lupi i kociruch - mam nadzieję, że mogę na Was liczyć Edited February 8, 2012 by Spider Quote
kociruch Posted February 9, 2012 Posted February 9, 2012 Na wiosnę ..... P.S. okorzec, lupi i kociruch - mam nadzieję, że mogę na Was liczyć Wiadomo:) Napisz na priv coś więcej o tym projekcie to zacznę rozkminę. Quote
Misieq Posted March 22, 2012 Posted March 22, 2012 Witam, dopiero zaczynam zabawę z geocachigiem, ale chętnie po obronie mgr pod koniec czerwca przyłączę się do projektu jeśli jeszcze będzie powstawać. pozdrawiam Quote
Recommended Posts