Garnusz Posted January 27, 2012 Posted January 27, 2012 Witam! Przebywając dziś na białej góże w międzyzdrojach udaliśmy się z kolegami w stronę dalmierza. Zeszliśmy na dół i znaleźliśmy pudełeczko oblepione czarną taśmą izolacyjną. Po otworzeniu wypadły karteczki i różne skarby:P. Na karteczce się podpisaliśmy, zostawiliśmy coś od siebie i schowaliśmy. Na karteczce było mniejwięcej wyjaśnione o co chodzi. Ogółem chodzi mi o to czy teraz nie powinienem gdzieś zamieścić informacji gdzie to mniejwięcej się znajduje. Znaleźliśmy tą rzecz przypadkiem:P. W przeciągu godzinki postaram się dodać zdjęcie na którym widnieje owa skrzyneczka . Quote
zywcu Posted January 27, 2012 Posted January 27, 2012 Zdjęcia nie dodawaj. W serwisie, na mapie znajdziesz tą skrzynkę i tam dodaj informację o znalezieniu - znajdziesz tam inne skrzynki i możesz się zacząć bawić we właściwej kolejności. Quote
nemrodek Posted January 27, 2012 Posted January 27, 2012 zapewne chodzi o tą skrytkę: http://coord.info/GC1PKPW więcej na temat zabawy i zasad w języku polskim możecie znaleźć na stronie www.geocaching.pl Quote
+Mosznir Posted January 27, 2012 Posted January 27, 2012 Oj chyba chodzi jednak o OP3B66 bo na białej górze nie ma skrzynki gc. Quote
zywcu Posted January 27, 2012 Posted January 27, 2012 Oj chyba chodzi jednak o OP3B66 bo na białej górze nie ma skrzynki gc. To podajcie jeszcze koledze, jak i gdzie ma zalogować... Mnie nie wypada bo cenzurowanym bywam Quote
+soolash Posted January 28, 2012 Posted January 28, 2012 Nie ma zadnej dziwnosci w tej skrzynce. To jest bardzo fajny kesz zarejestrowany tylko na zaprzyjaznionym serwisie opencaching.pl. Liczylem, ze pojawi sie takze na GC, ale stalo sie inaczej :-(. Miejsce warte odwiedzenia. Szczerze polecam. Quote
Recommended Posts