Jump to content
Sign in to follow this  
Followers 0
heroj_ulice

Event u Ptuju

Recommended Posts

E da... Ne bi bilo lose naci neki jeftini smjestaj, ostat do nedjelje, pa obrstit usput i Maribor (blizu, a pun cacheva)... :P

Edited by ArizonaSmith

Share this post


Link to post

Ako je netko bio na eventu u Ptuju, jel može podijeliti dojmove kako je bilo? Za mene iz Osijeka je ipak bilo malo predaleko.

Share this post


Link to post

Dakle, na eventu je bilo skroz zabavno. Posebno ako se u obzir uzme i da smo dvaputa hodocastili granicu, da smo kasnili na event pa gnjavili lokalce da nam probaju doci do kodova koje smo propustili. Igra je bila totalno fora (trazenje kodova na posebnim maskama), cure su maltretirala maskare i bilo je skroz zabavno. kako smo stigli vec kasnije nismo se uspjeli naci sa svima i organizirano ici gledati, pa smo se samo snalazili. poslije fasnicke povorke ekipa se skupila pa su bile i nagrade za najbolje, a kako smo mi bili na drugom kraju i na to smo zakasnili. doduse krafne i kuhano vino malo su pomogli, ali smo ostali pomalo razocarani kako se ekipa brzo razisla. ocekivali smo neko druzenje, pivo ili nesto. bilo nas je cetrdesetak, vidi se da je to u sloveniji na puno visoj razini. u svakom slucaju, svidjela mi se ideja, bilo je lijepo organizirano, ali steta sto su se svi razbjezali...

Share this post


Link to post

Na kraju nas se skupilo cetvero, te smo nadobudno isplanirali krenuti oko 10h, i prespavati u Mariboru, tako da prvi dan obidjemo event i sam Ptuj, a drugi dan Maribor. Zbog nedostatka tehnickog pregleda na autu smo se morali s granice vracat u ZG i to obavljat, pri cemu smo par sati kasnili u polasku, no na kraju nije ispalo tako lose kako je pocelo. Uhvatili smo i veci dio povorke maskara, no ocito su Slovenci pozurili s nastavkom eventa (bilo je tamo i male djece), pa smo na taj dio zakasnili, te skoro pa nismo nikoga ni bolje upoznali.

Ali dobro, bit ce valjda jos prilike. Slovenci su u puno vecem broju posveceni geocachingu, a imaju i puno vise cacheva nego u HR, pogotovo kad se uzme u obzir da je vecina cacheva u Dalmaciji djelo stranaca, te da smo povrsinom puno veci od njih.

Plan za geocaching u Ptuju i Mariboru je poprilicno uspio, lijepo smo obisli oba grada a sve skupa smo skupili 30-ak cacheva, te nijedan DNF. Sve u svemu ugodan vikend i dobro iskustvo.

Share this post


Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  
Followers 0

×
×
  • Create New...