+Spider Posted January 8, 2012 Posted January 8, 2012 Ciekawy Event: Bialym szlakiem przez Gory Stolowe Ja niestety nie jestem w stanie się wybrać bo w tym czasie nie będzie mnie w Polsce. Quote
toczygroszek Posted January 8, 2012 Posted January 8, 2012 Ciekawy Event: Bialym szlakiem przez Gory Stolowe Ja niestety nie jestem w stanie się wybrać bo w tym czasie nie będzie mnie w Polsce. Gdyby nie kontuzja moze bym sie wybral. Chcialem sam zalozyc zimowy event w gorach, ale po pierwsze zima do kitu, po drugie nie wiem czy bede w tym sezonie sprawny. Quote
+soolash Posted January 9, 2012 Posted January 9, 2012 Ciekawy Event: Bialym szlakiem przez Gory Stolowe Poważne wyzwanie ... ale nie dla mnie . Po pierwsze primo: za cienki ze mnie Bolek. Po drugie primo: zima w górach? Ewentualnie w jakimś pubie przy grzańcu . Po trzecie primo: na zdjęciu dobrze widac, jak się szuka skrzynek zimą, brrr... Czwartego primo nie będzie, bo primo jest tylko jedno Quote
Recommended Posts