Jump to content
Sign in to follow this  
Followers 1
cx1

COMPLETED - [BUG] advanced search

Recommended Posts

When preforming an advanced search..

Select unknown cache type

Search by postal code

 

Search results indicate there are two pages of results for my zip code.

 

All the listings on the first page are the correct unknown cache type.

 

However pressing the link for page two, or by pressing the link for 'next' eliminates the unknown cache type filter and page two will display all cache types. And instead of just two pages I am now presented with 10+

Share this post


Link to post

i'll second that ... however it still says "unknown" at the top

 

395554_2378130175530_1318911953_31904445_363030503_n.jpg

Share this post


Link to post

We've seen similar issues in the past, but I haven't been able to reproduce this issue with the searches and zip codes I've tried. What browser are you using and what zip code are you entering?

Share this post


Link to post

well ...

 

i'm using w7(64) with chrome and the zip is 14225 -as in cheektowaga ny.

 

does not happen with i.e. 9.08

Share this post


Link to post

I can't get this to happen on any browser I try, including Chrome.

 

What happens if you clear out the browser cache and try again?

Share this post


Link to post

I can't get this to happen on any browser I try, including Chrome.

 

What happens if you clear out the browser cache and try again?

 

same here, i just tried in IE FF Opera and Chrome...i get 10 pages of mystery caches

Share this post


Link to post

clearing cache "since beginning of time" fixes chrome here

 

maybe this could the cure for the scrambled avatars too.

Edited by kantear

Share this post


Link to post

Firefox 9.0.1

The cache clear got it to work.

Will this be necessary each time I want to run a search?

Share this post


Link to post

Will this be necessary each time I want to run a search?

 

No, only when things aren't working correctly and you suspect that it's because your browser is holding on to some bad cached data.

Share this post


Link to post

not same bug as scrambled avatars ... btw, that problem is still there, while this one hasn't returned (yet).

Share this post


Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  
Followers 1

×
×
  • Create New...