Jump to content

Inspectiegereedschap


Ellino

Recommended Posts

Als aanvulling op het bovenstaande..... Ik heb me toch even naar de lokale Lidl shop in Papendrecht begeven en waarempel.... Genoeg doosjes in voorraad. En voor 8,00 Euro heb je een bijzonder handig setje, dat gemakkelijk in de rugzak kan en dat heel goed van pas kan komen tijdens het zoeken en oppikken van bepaalde caches. Van harte aanbevolen. En een prima tip Ellino!!! Dank daarvoor! Zo mogen er meer komen op dit forum!

Link to comment

Ook in de Lidl waar ik vanmiddag heen gegaan ben hadden ze nog een hele stapel liggen. Heel goede tip dus! Ik heb net als proef met een van de magneten een lege glazen literfles met metalen dop geprobeerd op te tillen: ging prima! Lijkt me dus sterk genoeg voor de meeste opdrachten waar je een magneet bij nodig hebt.

Link to comment

Sorry Gerrit Tabak. De folder kan ik online niet vinden. De aanbieding is morgen afgelopen maar gister heb ik nog even vijf sets gehaald. Leuk als medecachers de aanbieding gemist hebben, verjaardagen van cachers of als FTF-presentje. Er lagen nog genoeg doosjes bij onze Lidl dus komende week maakt men ook nog wel een kans denk ik.

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...