Sign in to follow this  
Followers 1
technetium

Nog niks te doen dit weekeind

4 posts in this topic

Voor het eerst in maanden komt er voor mij een weekeind aan waarin ik nog niks gepland heb. Zou iemand het leuk vinden om dit weekeind samen met mij een (of meer) mooie multies te doen? Ik kom zelf uit de regio midden brabant, maar met de trein kan ik door heel Nederland komen.

 

Tc

0

Share this post


Link to post

Lijkt me wel leuk. Ik kom zelf uit Oudenbosch, heb de beschikking over een auto en ook nog geen plannen voor het weekend.

0

Share this post


Link to post

Ow wat baal ik dat mijn lijf met dit weer niet naar buiten wil, anders had ik heel graag meegegaan, want ik heb zin om weer eens te cachen. Zeker een dagje brabo's onder mekaar, lijkt me wel wat hebben. Veel plezier samen!!!

0

Share this post


Link to post

Dat was een geslaagd weekend!

Eerst op zaterdag samen met Technetium naar Apeldoorn, alwaar we bij het startpunt van X aangenaam gezelschap kregen van Lady Pinguin. Gedrieën hebben we deze mysterie tot een goed einde weten te brengen, waarna we nog tijd over hadden om ook Dukkie's Avatar en het doodshoofd te tackelen. Beide zijn zeker aanraders. Op de terugweg hebben we nog wat oppikkers meegenomen.

Op zondag zijn Technetium en ondergetekende naar Brasschaat afgezakt om daar Klein Schietveld Van Brasschaat en Domein De Inslag van Corke te doen. Dat draaide uit op prima wandelingen met leuke waypoints en goed gevulde caches. Ook hier zijn er tussendoor wat oppikkers gedaan en als toetje ook mijn eerste Wherigo.

Bedankt Technetium en Lady Pinguin voor een gezellig weekend. Ik hou me aanbevolen voor een volgende keer.

0

Share this post


Link to post

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing inSign In Now
Sign in to follow this  
Followers 1