+wantsky Posted November 5, 2011 Share Posted November 5, 2011 TVP poszukuje relatywnie młodej i energicznej osoby, która chętnie opowiedziała by w programie na żywo Poziom 2.0 (między 16:15 a 17:10) o geocachingu. Czy ktoś z tu obecnych mógłby wystąpić? Ja bym poszedł, ale nie ma szans, żebym wypadł z pracy na ten czas. Potrzeba bardzo szybkiej decyzji. Quote Link to comment
runfixe Posted November 6, 2011 Share Posted November 6, 2011 W sumie przyjemne zaproszenie, tylko czemu "młodej"... no cóż, ale to nie miejsce na tego typu dyskusje. Ja niestety się nie piszę, bo obecnie jestem poza granicami kraju. Quote Link to comment
+wantsky Posted November 6, 2011 Author Share Posted November 6, 2011 W sumie przyjemne zaproszenie, tylko czemu "młodej"... Babka z telewizji napisała wprost, że chcą zaprosić osobę młodą lub "wyglądającą luzakowato" Quote Link to comment
+woytas Posted November 6, 2011 Share Posted November 6, 2011 jak dojadą na Śląsk to sie zgłaszam Quote Link to comment
toczygroszek Posted November 6, 2011 Share Posted November 6, 2011 jak dojadą na Śląsk to sie zgłaszam Jesteś młody, czy wyluzowany? Quote Link to comment
r00t7 Posted November 6, 2011 Share Posted November 6, 2011 z oc jest już chętny z tego co wiem Quote Link to comment
+wantsky Posted November 7, 2011 Author Share Posted November 7, 2011 z oc jest już chętny z tego co wiem r00t7, jakieś bliższe wieści? sprawa jest pilna Quote Link to comment
r00t7 Posted November 7, 2011 Share Posted November 7, 2011 z oc jest już chętny z tego co wiem r00t7, jakieś bliższe wieści? sprawa jest pilna ktoś spoza warszawy ma przyjechać na nagranie, w zasadzie jest dogadany. Ale co i jak dokładnie to nie wiem Quote Link to comment
zywcu Posted November 7, 2011 Share Posted November 7, 2011 r00t7@: Ty i młody, i wyluzowany. Czemu sam się nie zgłosiłeś? Quote Link to comment
toczygroszek Posted November 8, 2011 Share Posted November 8, 2011 jestem tetryk :> Ale wyluzowany Quote Link to comment
+bacza Posted November 9, 2011 Share Posted November 9, 2011 no i jak, jesli to mialo byc dzisiaj, to chyba cos nie wyszlo? Quote Link to comment
r00t7 Posted November 9, 2011 Share Posted November 9, 2011 z oc jest już chętny z tego co wiem r00t7, jakieś bliższe wieści? sprawa jest pilna ktoś spoza warszawy ma przyjechać na nagranie, w zasadzie jest dogadany. Ale co i jak dokładnie to nie wiem kamera mnie nie lubi. Quote Link to comment
+ru.beus Posted November 23, 2011 Share Posted November 23, 2011 Fragment Poziomu 2.0 z kolegą z OC http://youtu.be/3ESY35uPfWM Quote Link to comment
zywcu Posted November 23, 2011 Share Posted November 23, 2011 No, tym razem o GC nie było... (bo, czemu się silić... - sam w mediach, "politycznie poprawny" bywałem...) - alem myślę, że fajnie wyszło Quote Link to comment
+wantsky Posted November 24, 2011 Author Share Posted November 24, 2011 myślę, że fajnie wyszło fajnie, ale dobrze, że się nie mogłem wybrać, bo bym chyba prowadzącemu skopał kostki, co za dziennikarski tłuk Quote Link to comment
Recommended Posts