+t_e_d Posted October 8, 2011 Posted October 8, 2011 Jestem ciekaw, czy ktos z nas ma juz jakis medalik Diamond (najwyzszej rangi) Quote
toczygroszek Posted October 8, 2011 Posted October 8, 2011 Ja mam za prowincje Irlandii. Ale było to bardzo proste, bo jest ich tylko cztery. Quote
+HighlanderPL Posted October 8, 2011 Posted October 8, 2011 Niestety. Ja mam jedną poziom niżej (czyli Emerald) za "The Long-Distance Cacher" i na więcej się nie zanosi na razie. Quote
+t_e_d Posted October 8, 2011 Author Posted October 8, 2011 (edited) Long Distance - gratulacje Wszystko przez te Chiny - tylko pozazdroscic Emeraldy to ja mam az dwa - za Slowacje (7 z 8 wojewodztw) i za własne skrzynki. Bylem ciekaw kto i jakie ma te najwyzsze Edited October 8, 2011 by t_e_d Quote
+lonely_wolf Posted October 10, 2011 Posted October 10, 2011 Ja niestety nie moge powiedziec czy mam czy nie, bo uzywam innego programu do robienia statystyk, a tam czegos takiego nie ma. Quote
Recommended Posts