+mpark Posted October 16, 2013 Share Posted October 16, 2013 Powiat Tarnów = 100 skrzynek z czego 50 moich. :] Quote Link to comment
+Wiesia.K Posted October 17, 2013 Share Posted October 17, 2013 Udało mi sie kupic bilet lotniczy do Monachium na sierpniowe MEGA. Po wszystkich przysługujących mi zniżkach- niecałe 300 zł. - w dwie strony, LUFTHANSA.80 min podrózy i po sprawie... Quote Link to comment
+Murazor Posted October 17, 2013 Share Posted October 17, 2013 To może się tam spotkamy... Z tym ze ja na pewno tam się udam keszowozem. Quote Link to comment
+Wiesia.K Posted October 17, 2013 Share Posted October 17, 2013 To może się tam spotkamy... Z tym ze ja na pewno tam się udam keszowozem. Na razie pakuję się na szybki wypad do Królewskiego Grodu Kraka. sezon grzewczy nierozpoczety, zapas tlenu w płucach dobry, powinnam przetrwac te 10 geo - godzin... he, he:rolleyes: Potem stolyca, , trza wytropic zaginiony Rubeusowy pojemnik! Quote Link to comment
+hanbei Posted October 19, 2013 Share Posted October 19, 2013 Może ktoś ma ochotę wybrać się z małą ekipą na Mega do Szwecji w listopadzie? Jeden bilet lotniczy, z wylotem z Gdańska, jest wolny. Kontakt: Box Team PL Link do Mega: GC4DX9Y Namiar na Boxa Quote Link to comment
+Spider Posted October 19, 2013 Share Posted October 19, 2013 (edited) Jeden bilet lotniczy, z wylotem z Gdańska, jest wolny. Kontakt: Box Team PL Jeśli bilet jest na Ryana lub Wizzaira to taniej wyjdzie kupienie nowego biletu niż zmiana nazwiska. Edited October 19, 2013 by Spider Quote Link to comment
+y_a_h_oo Posted October 27, 2013 Share Posted October 27, 2013 Dziś na moich keszach miałem ponad 150 znalezień!!! Taka ilość wpływających na moje konto logów po prostu cieszy! Quote Link to comment
Rycypiszek Posted October 28, 2013 Share Posted October 28, 2013 Mnie bardzo cieszy fakt, że ja wraz z swoim SKKT założyliśmy już 59 skrytek. Kesze oznakowane "SKKT Azymut" można już znaleźć na terenie Iwanowic dużych, Panek, Częstochowy, Kłobucka, Mstowa, Działoszyna i Rząśni. Na wszystkie serdecznie zapraszam, a szczególnie na te poza Częstochową! Quote Link to comment
+ru.beus Posted October 28, 2013 Share Posted October 28, 2013 Dziś na moich keszach miałem ponad 150 znalezień!!! Taka ilość wpływających na moje konto logów po prostu cieszy! Pogoda piękna to się ludzie ruszyli w teren. Chyba leśna muzyka wiodła prym ? Quote Link to comment
+Wiesia.K Posted October 28, 2013 Share Posted October 28, 2013 Mnie bardzo cieszy fakt, że ja wraz z swoim SKKT założyliśmy już 59 skrytek. Kesze oznakowane "SKKT Azymut" można już znaleźć na terenie Iwanowic dużych, Panek, Częstochowy, Kłobucka, Mstowa, Działoszyna i Rząśni. Na wszystkie serdecznie zapraszam, a szczególnie na te poza Częstochową! Gratulacje, teraz czas na eventy! Quote Link to comment
Rycypiszek Posted October 28, 2013 Share Posted October 28, 2013 też o eventach teraz myślimy jakiego rodzaju knajpy polecacie? kawiarnia, fast food, bar? Quote Link to comment
+Thathanka Posted October 28, 2013 Share Posted October 28, 2013 jakiego rodzaju knajpy polecacie? kawiarnia, fast food, bar? Scianka wspinaczkowa, paintball, gokarty. Quote Link to comment
+Wiesia.K Posted October 28, 2013 Share Posted October 28, 2013 też o eventach teraz myślimy jakiego rodzaju knajpy polecacie? kawiarnia, fast food, bar? zwykle tam gdzie ceny umiarkowane, atmosfera nieformalna, ale miła, mordownie i kluby nocne raczej nie... Fast food odpada, raczej cos lokalnego. aha, no i piwo jest dla młodziezy powyżej 18 roku zycia! Popatrz na nasz ostatni gdanski Oktoberfest.... Quote Link to comment
+dadoskawina Posted October 29, 2013 Share Posted October 29, 2013 jakiego rodzaju knajpy polecacie? kawiarnia, fast food, bar? Scianka wspinaczkowa, paintball, gokarty. Rowery, spacer, spotkanie w środku zimy na środku jeziora... Quote Link to comment
+dadoskawina Posted October 29, 2013 Share Posted October 29, 2013 Kesze oznakowane "SKKT Azymut" można już znaleźć na terenie Iwanowic dużych, Panek, Częstochowy, Kłobucka, Mstowa, ... Ten w Mstowie na pewno jeszcze jest? Póki co, tylko jeden wpis DNF... Quote Link to comment
Rycypiszek Posted October 29, 2013 Share Posted October 29, 2013 Nie orientuje się bo nie mój kesz ale znając twórcę to może on być po prostu jakoś sprytnie ukryty Quote Link to comment
+Spider Posted October 31, 2013 Share Posted October 31, 2013 t_e_d wrócił do świata żywych i znowu keszuje http://coord.info/GLCMG723 Quote Link to comment
+Wiesia.K Posted October 31, 2013 Share Posted October 31, 2013 t_e_d wrócił do świata żywych i znowu keszuje http://coord.info/GLCMG723 My zaś czekamy na reinkarnację Maliniaka... przy okazji gratulacje za 500... Quote Link to comment
+lowca Posted November 3, 2013 Share Posted November 3, 2013 Pracowity weekend - reaktywacja, posadowienie, kilkanaście przeserwisowań, do tego zlokalizowane miejsca na kolejne skrzyneczki będzie się działo ... Quote Link to comment
+Wiesia.K Posted November 3, 2013 Share Posted November 3, 2013 Pracowity weekend - reaktywacja, posadowienie, kilkanaście przeserwisowań, do tego zlokalizowane miejsca na kolejne skrzyneczki będzie się działo ... O,żesz, znam ten ból... Gratulacje! Quote Link to comment
+dadoskawina Posted November 3, 2013 Share Posted November 3, 2013 (edited) Dzięki obowiązkowemu nawiedzaniu cmentarzy w dzień zaduszny, wskoczyłem do pierwszej 10 wśród znalazców w Małopolsce, a liczba znalezień w PL przekroczyła 2000 Jednocześnie liczba moich znalezień w Małopolsce przekroczyła w końcu liczbę znalezień w kuj-pom. Tak powinno być! Edited November 3, 2013 by dadoskawina Quote Link to comment
+lowca Posted November 3, 2013 Share Posted November 3, 2013 Pracowity weekend - reaktywacja, posadowienie, kilkanaście przeserwisowań, do tego zlokalizowane miejsca na kolejne skrzyneczki będzie się działo ... O,żesz, znam ten ból... To wcale nie bolało 400 metrów, zdjąć dziecko z fotelika, przegląd skrzynki, uzupełnienie logbooka, posadzenie dziecka w fotelik, 150 metrów, zdjęcie dziecka z fotelika, 10 minut grzebania po liściach 'bo to przecież gdzieś tu chowałem' ... Czysta, niczym nie zmącona przyjemność Quote Link to comment
+Spider Posted November 9, 2013 Share Posted November 9, 2013 (edited) Pod względem liczby skrytek woj. dolnośląskie właśnie wyprzedziło mazowieckie Edited November 9, 2013 by Spider Quote Link to comment
+Wiesia.K Posted November 9, 2013 Share Posted November 9, 2013 Pod względem liczby skrytek woj. dolnośląskie właśnie wyprzedziło mazowieckie Na razie lud tego w statystykach nie widzi... A za to Pomorskie ma więcej skrytek na mieszkańca niz mazowieckie, HA! Quote Link to comment
+m1strzunio Posted November 9, 2013 Share Posted November 9, 2013 Oj Dolnyśląsk daje ostro i sam to u siebie widzę na podwórku. Niedawno w Świdnicy były 4 skrzynki a teraz jest ich blisko 50 w tym tylko jedna nieaktywna. Czyli już teraz w mieście na 1 kesza przypada 1000 mieszkańców a ponoć to jeszcze nie koniec ;-) Quote Link to comment
+ru.beus Posted November 10, 2013 Share Posted November 10, 2013 Podczas przesiadki w Kostrzyniu nad Odrą, udało mi się zgarnąć jedną skrzyneczkę w Niemczech, dzięki czemu kolejny kraj 'odznaczył' mi się na mapie :-) Quote Link to comment
+Wiesia.K Posted November 10, 2013 Share Posted November 10, 2013 Podczas przesiadki w Kostrzyniu nad Odrą, udało mi się zgarnąć jedną skrzyneczkę w Niemczech, dzięki czemu kolejny kraj 'odznaczył' mi się na mapie :-) Abdul pojechał do obwodu kaliningradzkiego na lezące odłogiem od roku FTFy i mapa zaswiciła mu sie az po Kamaczatkę! Quote Link to comment
+lowca Posted November 10, 2013 Share Posted November 10, 2013 Podczas przesiadki w Kostrzyniu nad Odrą, udało mi się zgarnąć jedną skrzyneczkę w Niemczech, dzięki czemu kolejny kraj 'odznaczył' mi się na mapie :-) Statsiarz! Statsiarz! ( (no dobra, gratuluję i zazdroszczę tej nieznośnej lekkości podróży) Quote Link to comment
+Murazor Posted November 12, 2013 Share Posted November 12, 2013 Też mam sukces do odtrąbienia: Z ponadmiesięcznym wyprzedzeniem udało mi się zrealizować geocachingowy cel, który sobie na ten rok wyznaczyłem, a mianowicie dołączyć do szacownego grona posiadaczy mistrzowskich pasów wedle klasyfikacji BadgeGen-a. Quote Link to comment
+lowca Posted December 16, 2013 Share Posted December 16, 2013 Udało mi się dziś osiągnąć cel, który na początku 2013 roku założyłem sobie, jako 'miło by było osiągnąć'. Quote Link to comment
+kuchomik Posted December 16, 2013 Share Posted December 16, 2013 Wczoraj w skromnym gronie, z pierwiastekz3 i wantsky'm, elegancko przymłóciliśmy 31 skrytek na wschód do Warszawy... w tym pełne żniwo na serii Kapliczkowo. No i kolejna setka pękła - 1114 na liczniku. I 94 FTF, chwilę po północy Quote Link to comment
+ru.beus Posted December 17, 2013 Share Posted December 17, 2013 A ślady w GPS-ach jakieś zebraliście ? Quote Link to comment
+wantsky Posted December 24, 2013 Share Posted December 24, 2013 Najdrożsi! Rok temu w Polsce było o 5000 (!!!) skrytek mniej niż w chwili, w której to piszę. Przyrost roczny wynosi więc ponad 100%. To bardzo cieszy, ale nie udało by się to bez wszystkich Was - poszukiwaczy oraz właścicieli skrytek. Za to Wam wszystkim dziękuję i na kolejny rok życzę dużo zdrowia, co by zabawa nasza w siłę rosła i cieszyła nas niezmiennie. Kłaniam się z nadwarciańskiej krainy! Quote Link to comment
+GeoAwarePL Posted December 24, 2013 Share Posted December 24, 2013 Ja również dorzucam się do życzeń Wantskyego: oby pod choinką znalazły się nowe pomysły na chilloutowe chwile z keszami w roku 2014 Radosnych, spokojnych, zdrowych Świąt Wam wszystkim! Quote Link to comment
+wantsky Posted December 27, 2013 Share Posted December 27, 2013 A ja się cieszę, bo wczorajszym eventem wybiłem 1000 znalezień w Polsce Jeszcze kilka założonych skrytek, zaliczenie przynajmniej po jednym keszu w województwach opolskim i śląskim i będzie złoto, HA! Quote Link to comment
+y_a_h_oo Posted December 27, 2013 Share Posted December 27, 2013 A ja się cieszę, bo wczorajszym eventem wybiłem 1000 znalezień w Polsce Congratulejszyn!!! Jak mnie przescigniesz w wyscigu po loto, to sie zaplacze Quote Link to comment
+ru.beus Posted December 27, 2013 Share Posted December 27, 2013 (edited) Wantsky - gratuluje :-) A Opolskie i Śląskie da się zaliczyć w 24 h wydając mniej niż 100 zł na podróż ;-) Y_a_h_oo - dwa weekendy korzystając z usług PolskiegoBusa i kolei - i masz z głowy brakujące województwa. Ba... Lubuskie i Zachodniopomorskie +jeden land w Niemczech +podróż z/do Warszawy da się wykonać w 24 h - sprawdzone organoleptycznie :-P Edited December 27, 2013 by ru.beus Quote Link to comment
+kuchomik Posted December 29, 2013 Share Posted December 29, 2013 Find Farthest East: GC4PFK7 - The Western Wall (Israel) Find Farthest South: GC4PFK7 - The Western Wall (Israel) ;] Quote Link to comment
+Spider Posted December 30, 2013 Share Posted December 30, 2013 (Israel) Zazdroszczę miejsca i pogody A pieczątkę do paszportu dostałeś? Bo jak tak, to będziesz musiał go zmienić jeśli będziesz się chciał wybrać do krajów znajdujących się na Półwyspie Arabskim, bo oni nie lubią izraelskich pieczątek Quote Link to comment
+Thathanka Posted December 30, 2013 Share Posted December 30, 2013 (edited) Find Farthest East: GC4PFK7 - The Western Wall (Israel) Find Farthest South: GC4PFK7 - The Western Wall (Israel) A FTF chociaz? Edited December 30, 2013 by Thathanka Quote Link to comment
+Murazor Posted December 30, 2013 Share Posted December 30, 2013 Find Farthest South: GC4PFK7 - The Western Wall (Israel) N 31°? Pięknie! Ja mam tylko 33°... I to jakieś takie lewe te moje stopnie, bo przed nimi S stoi. Quote Link to comment
+m1strzunio Posted December 30, 2013 Share Posted December 30, 2013 A my dziś z wspólnie z ktoszu-k? chyba najszybszego w życiu FTF'a ustrzeliśmy. Odchodząc od kesza Młynówka Park dostałem powiadomienie o nowym, jakiś Kozi Staw. Uśmiechnąłem się do siebie że zawsze jakieś badziewie musi mi skrzynkę zagracać i to jeszcze 40.8mi NW (65.6km NW) od domu w środku keszobrania. Patrzę do c:geo a tu coś nowego 100m przed nami się pojawiło, patrzę do maila jeszcze raz. K..a toż to to i po minucie był już nasz nie dając nikomu szans na jego zdobycie ;-) Quote Link to comment
+kuchomik Posted January 1, 2014 Share Posted January 1, 2014 (edited) Meh zadowolony z takiego zakończenia roku Most consecutive days with finds: 153, from 2013-08-01 to 2013-12-31 (Current streak) 266 found dates, out of 366 (72.7%) Jeszcze 100 kratek do uzupełnienia i będzie pełny kalendarzyk! Edited January 1, 2014 by kuchomik Quote Link to comment
+y_a_h_oo Posted January 1, 2014 Share Posted January 1, 2014 Jeszcze 100 kratek do uzupełnienia i będzie pełny kalendarzyk! Hasło Kalendarzyk w Twoim wykonaniu przypomna mi pewien prezent od Wesołego Zespołu 2+1 - czy to on Cie tak zastymulował? Quote Link to comment
r00t7 Posted January 1, 2014 Share Posted January 1, 2014 (edited) 16 województw to się da łatwo zaliczyć - więc yahoo dasz radę mi wyszło to całkiem przypadkiem, znaczy zanim w ogóle się w wymagania odznakowe wczytałem Edited January 1, 2014 by r00t7 Quote Link to comment
+kuchomik Posted January 2, 2014 Share Posted January 2, 2014 Jeszcze 100 kratek do uzupełnienia i będzie pełny kalendarzyk! Hasło Kalendarzyk w Twoim wykonaniu przypomna mi pewien prezent od Wesołego Zespołu 2+1 - czy to on Cie tak zastymulował? PF HA HA HA! Prawie o tym zapomniałem... masz go jeszcze? Z powiększania radochy, to dzisiaj pękło mi 1000 znalezień na polskiej ziemii. I wpadł kolejny (97.) FTF. Taki tam począteczek roku! Quote Link to comment
podrozerudej Posted January 2, 2014 Share Posted January 2, 2014 Witajcie. Jestem tu świeżakiem, więc każdy sukces w poszukiwaniu skrytek jest dla mnie na wagę złota. Póki co spędzam czas w Beskidzie Sląskim i tu penetruję kesze. Na razie z sukcesów jakie mam to: 25 skrytek odnalezionych, do tego dwa travel bugi oraz dwa geokrety Dziś wyruszam na Słowację, by tam pozdobywać trochę keszy Pozdrawiam! Quote Link to comment
+Wiesia.K Posted January 7, 2014 Share Posted January 7, 2014 Podczas 2- tygodniowego pobytu na styku Francji,Szwajcarii i Niemiec( praca dla dpa i innych takich... ) nie zdobyłam zbyt wielu skrytek. Za to udało mi sie byc na 3 eventach, po 1 w kazdym kraju, promować polskie geo- szlaki ze szczególnym uwzględnieniem Górzna oraz nazbierac ponad 2 kilogramy Travel Bugów i innych coinów. Śliczności. Miałam niezły nadbagaz na lotnisku, ale Miły Pan przymknał oko... Na eventach we Francji i Szwajcarii musiałam sie ostro tłumaczyć przed miejscowymi wiewiórami z tego,że w Polsce podobno:" dominuje inny serwis". Nie czuję sie w żaden sposób winna , ale wskazywałam,że mamy najlepszy wzrost liczby skrytekw Europie, w wiekszości duzych miast jest duzo geo- roboty na kilka dni pobytu a i mniejsze miejscowości dobrze sie mają... Przywlokę ten mój post- mikołajowy worek z podróznikami na piatkowy event w Warszawie , do zobaczenia! Na razie je pracowicie loguję Quote Link to comment
+y_a_h_oo Posted January 8, 2014 Share Posted January 8, 2014 Przywlokę ten mój post- mikołajowy worek z podróznikami na piatkowy event w Warszawie , do zobaczenia! Wiesiu, proponuje, abys zrobila liste kodow. Ja bede mial dostawe TB z polnocy. Po prostu wszystkie TBki wrzucimy na jedna liste i wyslemy do uczestnikow. Nie bedziemy tracic czasu na osobne spisywanie, bo przeciez mamy sie skupic na wykladach a nie przepisywaniu kodow. Ostatnio ta technika poslugujemy sie na eventach w WAW i jest OK. Quote Link to comment
+Wiesia.K Posted January 8, 2014 Share Posted January 8, 2014 Przywlokę ten mój post- mikołajowy worek z podróznikami na piatkowy event w Warszawie , do zobaczenia! Wiesiu, proponuje, abys zrobila liste kodow. Ja bede mial dostawe TB z polnocy. Po prostu wszystkie TBki wrzucimy na jedna liste i wyslemy do uczestnikow. Nie bedziemy tracic czasu na osobne spisywanie, bo przeciez mamy sie skupic na wykladach a nie przepisywaniu kodow. Ostatnio ta technika poslugujemy sie na eventach w WAW i jest OK. No tak, ale ktos to musi fizycznie zabrac i porozdawać! Nie chcę tego wlec z powrotem co domu... Liste zrobię. Quote Link to comment
Recommended Posts