zywcu Posted May 28, 2013 Share Posted May 28, 2013 Część logu z 26 maja rozłożyła mnie na łopatki: http://www.geocaching.com/seek/log.aspx?LUID=95b332e8-f540-4970-b69a-45a36d3f0046 Chyba z "rzeczonym" Czechem mecz oglądałem i potwierdzam, że mógł się słabiej następnego dnia poczuć Też podzielam odczucia X2_Team! Wracając do tematu: to wielką mam radość z całego spotkania i jeszcze dziesiątki keszy do zalogowania Quote Link to comment
+Murazor Posted May 28, 2013 Share Posted May 28, 2013 (edited) No to mam sukces: po megaeventowym keszowaniu i dogrywce w Gdańsku udało mi sie wypełnić normę na srebrną OGP. Edited May 28, 2013 by Murazor Quote Link to comment
+lowca Posted May 31, 2013 Share Posted May 31, 2013 Schowana przeze mnie daleeeeeeko od cywilizacji GC4AP5X doczekała się znalezienia przed sezonem wakacyjnym. Quote Link to comment
+Spider Posted June 4, 2013 Share Posted June 4, 2013 (edited) FTF 1800 km od domu http://coord.info/GC4CR74 A do tego mój 20 EC, jeden z fajniejszych, w super miejscu. Jeszcze tylko założę jednego i będę miał "Platinum Earthcache Master" Edited June 4, 2013 by Spider Quote Link to comment
+HighlanderPL Posted June 4, 2013 Share Posted June 4, 2013 Schowana przeze mnie daleeeeeeko od cywilizacji GC4AP5X doczekała się znalezienia przed sezonem wakacyjnym. Świetne miejsce, to był jeden z moich punktów w ramach 24-godzinnego 80km marszu na orientację przez Gorce w ramach kursu na Studenckiego Przewodnika Beskidzkiego. Oczywiście nie powiedziano nam, że jeziorka których szukamy już wyschły. Ech, to były czasy Quote Link to comment
+GeoDarco Posted June 5, 2013 Share Posted June 5, 2013 Schowana przeze mnie daleeeeeeko od cywilizacji GC4AP5X doczekała się znalezienia przed sezonem wakacyjnym. Był na mojej liście, ale Morskie Oko wygrało Quote Link to comment
+ru.beus Posted June 7, 2013 Share Posted June 7, 2013 Zrobiłem dziś rowerkiem ponad 20 km, aby złupić dwa keszyki pod Warszawą. A wszystko po to aby odpocząć po męczącym dniu w pracy :-) Quote Link to comment
X2_Team Posted June 9, 2013 Share Posted June 9, 2013 A nam dzisiaj stuknęło 30 FTFów oraz 1000 znalezień naszych 25 skrzynek, podwójny sukces Quote Link to comment
+dadoskawina Posted June 10, 2013 Share Posted June 10, 2013 5 FTFów jednego dnia. I to w Małopolsce! W życiu bym się nie spodziewał takiego osiągnięcia. Przy okazji 30 keszy jednego dnia (bez odwiedzania Górzna, w tym kilka ambitnych od u810) - to kolejny wczorajszy sukces. Quote Link to comment
sadekgorzno Posted June 10, 2013 Share Posted June 10, 2013 W weekend udało mi się trzasnąć wszystkie skrzynki wokół Zalewu Wiślanego, i kilka w Gdańsku, w tym dwa EC i żółty wiadukt na który miałem smaka już od dawna Quote Link to comment
+Spider Posted June 10, 2013 Share Posted June 10, 2013 Na tydzień przed Mega Eventem skrytki w woj. kujawsko-pomorskim zostały znalezione 11904 razy. Dwa tygodnie po Mega Evencie liczba ta skoczyła do 38999 czyli ponad 3 razy! Quote Link to comment
+Murazor Posted June 10, 2013 Share Posted June 10, 2013 W sumie nic dziwnego, najpierw event a potem w kolejny weekend wiele osób robiło sobie tam "poprawiny". Quote Link to comment
sadekgorzno Posted June 10, 2013 Share Posted June 10, 2013 W sumie nic dziwnego, najpierw event a potem w kolejny weekend wiele osób robiło sobie tam "poprawiny". te poprawiny chyba trwają do dzis Quote Link to comment
+mpark Posted June 10, 2013 Share Posted June 10, 2013 I oby trwały, Górzno zasługuje na swoje miano Quote Link to comment
+ru.beus Posted June 10, 2013 Share Posted June 10, 2013 W sumie nic dziwnego, najpierw event a potem w kolejny weekend wiele osób robiło sobie tam "poprawiny". te poprawiny chyba trwają do dzis Ja tam na poprawiny wybieram się za 3 tygodnie. Na pierwszy ogień idzie power [tak statsy trza zrobić :-p ], a potem jak starczy sił inne okoliczne kesze.. Quote Link to comment
kamus! Posted June 11, 2013 Share Posted June 11, 2013 Zrobiłam dzisiaj upgrade do Premium Member ach, ile radości mam z rozdawania punktów fav! :) Quote Link to comment
X2_Team Posted June 13, 2013 Share Posted June 13, 2013 (edited) Ja tam na poprawiny wybieram się za 3 tygodnie. Na pierwszy ogień idzie power [tak statsy trza zrobić :-p ], a potem jak starczy sił inne okoliczne kesze.. My na poprawiny wybieramy się po 21 lipca, plan dokładnie taki sam A z sukcesów i radości to: udało nam się awansować do pierwszej 100 cacherów w Polsce :D Edited June 13, 2013 by X2_Team Quote Link to comment
zywcu Posted June 13, 2013 Share Posted June 13, 2013 Mi dziś recenzent sprawił radość - publikacja po dwóch godzinach Quote Link to comment
+ru.beus Posted June 13, 2013 Share Posted June 13, 2013 Ja tam na poprawiny wybieram się za 3 tygodnie. Na pierwszy ogień idzie power [tak statsy trza zrobić :-p ], a potem jak starczy sił inne okoliczne kesze.. My na poprawiny wybieramy się po 21 lipca, plan dokładnie taki sam A z sukcesów i radości to: udało nam się awansować do pierwszej 100 cacherów w Polsce :D To napisz do ekipy górzeńskiej, może jakiś event zorganizują albo chociaż ognicho :-) Quote Link to comment
zywcu Posted June 13, 2013 Share Posted June 13, 2013 A z sukcesów i radości to: udało nam się awansować do pierwszej 100 cacherów w Polsce :D Sprowokowany Waszą radością, zajrzałem w ten ranking i... mam kolejny powód do radości Quote Link to comment
+mpark Posted June 13, 2013 Share Posted June 13, 2013 A mnie się wreszcie udało zasadzić dęba z Górzna w okolicy Tarnowa (przestało padać). Co więcej, posadowiłem obok skrzynkę (GC4E4CH). Quote Link to comment
+lowca Posted June 19, 2013 Share Posted June 19, 2013 Pojawił się mój pierwszy earthcache i jestem z siebie dumny. I dziękuję GeoAwarePl za wsparcie Quote Link to comment
+GeoAwarePL Posted June 22, 2013 Share Posted June 22, 2013 Pojawił się mój pierwszy earthcache i jestem z siebie dumny. I dziękuję GeoAwarePl za wsparcie Cała przyjemność po mojej stronie Quote Link to comment
+ochkarol Posted July 5, 2013 Share Posted July 5, 2013 Przypadek? Nie sadze! WITAJCIE PO CIEMNEJ STRONIE MOCY. Quote Link to comment
+wantsky Posted July 5, 2013 Share Posted July 5, 2013 PF HA HA HA HA HA! MISZCZ! Quote Link to comment
+Wiesia.K Posted July 6, 2013 Share Posted July 6, 2013 PF HA HA HA HA HA! MISZCZ! a kysz, siło nieczysta! Quote Link to comment
+ochkarol Posted July 6, 2013 Share Posted July 6, 2013 Ale jak to tak? Przeciez te ostatnie posty z dzialu Spory, żale i inne niczego nie wnoszące dyskusje... wystarczylo przeniesc do tego dzialu i byloby git. No chyba nic bardziej nie cieszy jak czytanie jak koledzy i kolezanki obrzucaja sie blotem, nieprawdaz? lol No i moderator sie wzial i sie wkurzyl. Quote Link to comment
+lowca Posted July 8, 2013 Share Posted July 8, 2013 Plan urlopowy wykonany - pojawiły się 2 diamentowe geoBadges Quote Link to comment
+wantsky Posted July 9, 2013 Share Posted July 9, 2013 FTF w Warszawie po 2 dniach od publikacji? YES WAY! Widać, że urlopowy okres... http://coord.info/GC4FPZQ Quote Link to comment
+lowca Posted July 9, 2013 Share Posted July 9, 2013 FTF w Warszawie po 2 dniach od publikacji? YES WAY! Widać, że urlopowy okres... http://coord.info/GC4FPZQ Sezon sezonem, ale że Jiriego zagadki są nieco trudniejsze niż podparapeciak, więc i chętnych do wyścigu jakby nieco mniej Quote Link to comment
+Spider Posted July 18, 2013 Share Posted July 18, 2013 3 FTFy dzisiaj i coraz bliżej do 1000 Quote Link to comment
+Pen-y-Cat Posted July 18, 2013 Share Posted July 18, 2013 Proponuję nową świecką tradycję Quote Link to comment
+Murazor Posted July 18, 2013 Share Posted July 18, 2013 3 FTFy dzisiaj i coraz bliżej do 1000 1000 FTF-ów? A, nie, to mi się tylko tak skleiło. Mnie zaś niezwykle cieszy akceptacja GS dla eventu w Niedzicy. Quote Link to comment
+Wiesia.K Posted July 19, 2013 Share Posted July 19, 2013 1000 FTF-ów? A, nie, to mi się tylko tak skleiło. Na 1000 FTFów ma duże szanse nasz abdul65...., ale będzie impreza z tej okacji..., ah.... Quote Link to comment
bogobig Posted July 20, 2013 Share Posted July 20, 2013 (edited) Mnie zaś niezwykle cieszy akceptacja GS dla eventu w Niedzicy. Nidzicy. Węgierski "Balotelli" dzisiaj spokojny. Pozdrowienia. Edited July 20, 2013 by bogobig Quote Link to comment
+kuchomik Posted July 20, 2013 Share Posted July 20, 2013 (edited) Mnie zaś niezwykle cieszy akceptacja GS dla eventu w Niedzicy. Nidzicy. A jednak nie! http://goo.gl/mWW7T Edited July 20, 2013 by kuchomik Quote Link to comment
+Pen-y-Cat Posted July 20, 2013 Share Posted July 20, 2013 Mnie zaś niezwykle cieszy akceptacja GS dla eventu w Niedzicy. Nidzicy. A jednak nie! http://goo.gl/mWW7T Niedzica to małopolskie i zamek nad sztucznie utworzonym zalewem (po drugiej stronie ruiny zamku w Czorsztynie). Nidzica to Warmia i zamek krzyżacki. Tu i tu zamki ale geograficznie i historycznie zupełnie inne miejsca Quote Link to comment
+Murazor Posted July 20, 2013 Share Posted July 20, 2013 Też zawsze mam wątpliwości. Ale naprzeciw Czorsztyna jest jednak NiEdzica. Quote Link to comment
+Spider Posted July 21, 2013 Share Posted July 21, 2013 Gratulacje dla Wiesi.K za FTFa we Wrocławiu Quote Link to comment
+Wiesia.K Posted July 21, 2013 Share Posted July 21, 2013 Gratulacje dla Wiesi.K za FTFa we Wrocławiu Okraszony miłym spotkanie z lokalsem. Skryteczka zacna i godna polecenia... Quote Link to comment
bogobig Posted July 24, 2013 Share Posted July 24, 2013 Ale naprzeciw Czorsztyna jest jednak NiEdzica. Mam w Niedzicy dom, no rzut ciupagą od. I tyle razy poprawiłem przyjezdych z nazwy Nidzica, że automatycznie poprawiłem Murazora w drugą stronę Quote Link to comment
witeklyko78 Posted July 26, 2013 Share Posted July 26, 2013 Przypadek? Nie sadze! WITAJCIE PO CIEMNEJ STRONIE MOCY. NIECH MOC BĘDZIE Z TOBĄ Quote Link to comment
+formicaPL Posted July 28, 2013 Share Posted July 28, 2013 Ja się cieszę z tego, że: - po 3 latach od powstania pomysłu - po 2 latach od założenia listingów na gc.com - po niecałym roku od pierwszego wyjścia w teren udało mi się założyć serię skrytek "Friends" Quote Link to comment
+Wiesia.K Posted July 28, 2013 Share Posted July 28, 2013 Ja się cieszę z tego, że: - po 3 latach od powstania pomysłu - po 2 latach od założenia listingów na gc.com - po niecałym roku od pierwszego wyjścia w teren udało mi się założyć serię skrytek "Friends" Masz dobre usprawiedliwienie na to opóźnienie ....! Lepiej późno z tą serią niż wcale, - i byc może dzieki nim lekko podgonimy woj. sląskie! Gratki! Quote Link to comment
+Wiesia.K Posted July 29, 2013 Share Posted July 29, 2013 Jest szansa na reaktywacje mojej nadrzecznej skrytki, wow! http://historia.trojmiasto.pl/Jednoosobowy-bunkier-nad-Motlawa-zostanie-ocalony-n71166.html Quote Link to comment
+kuchomik Posted July 29, 2013 Share Posted July 29, 2013 Pierwszy odcinek GCPL.tv sięgnął tysiąca odsłon! Quote Link to comment
+Wiesia.K Posted July 29, 2013 Share Posted July 29, 2013 Pierwszy odcinek GCPL.tv sięgnął tysiąca odsłon! Biorąc pod uwagę czar, kompenencję i urok Prowadzących- nic dziwnego! Quote Link to comment
+ru.beus Posted July 30, 2013 Share Posted July 30, 2013 Cieszy mnie, że udało mi się zaliczyć w miniony weekend dwa kolejne województwa (świętokrzyskie i podkarpackie ), co oznacza, że do zdobycia złotej odznaki PTTK zostało mi jesze 5 województw. Teraz siedzę nad mapą i wyszukiwarką połączeń kolejowych, aby rozplanować sobię trasę na szalony długi weekend listopadowy, podczas którego będę chciał zdobyć kesze w woj. Lubuskim, Wielkopolkim i w Zachodniopomorskim :-D Quote Link to comment
+Wiesia.K Posted July 30, 2013 Share Posted July 30, 2013 Cieszy mnie, że udało mi się zaliczyć w miniony weekend dwa kolejne województwa (świętokrzyskie i podkarpackie ), co oznacza, że do zdobycia złotej odznaki PTTK zostało mi jesze 5 województw. Teraz siedzę nad mapą i wyszukiwarką połączeń kolejowych, aby rozplanować sobię trasę na szalony długi weekend listopadowy, podczas którego będę chciał zdobyć kesze w woj. Lubuskim, Wielkopolkim i w Zachodniopomorskim :-D Gratulacje... Sprawdź,czy nie ma wtedy jakis biletów wekendowych i innych promocji, PKP ostatnio robi sie niceo łaskawsza dla pasażerów... Quote Link to comment
toczygroszek Posted July 30, 2013 Share Posted July 30, 2013 Teraz siedzę nad mapą i wyszukiwarką połączeń kolejowych, aby rozplanować sobię trasę na szalony długi weekend listopadowy, podczas którego będę chciał zdobyć kesze w woj. Lubuskim, Wielkopolkim i w Zachodniopomorskim :-D Te 3 województwa i to z Warszawy, to robisz w zwykły weekend. Ja już robiłem symulację, jak z Krakowa zrobić 5 bardziej rozrzuconych województw za 100 zł. Największy problem to mało czasu na przesiadki. Quote Link to comment
Recommended Posts