+RobertPL Posted August 26, 2011 Posted August 26, 2011 (edited) Jutro (27 VIII 2011) wybieramy się z toczygroszkiem w stronę Popradu, wyjeżdżamy z Krakowa o 7.00. Jeżeli ktoś jest chętny pojechać z nami, proszę o kontakt do jutra rana 503539351. Edited August 26, 2011 by Robert_M Quote
+t_e_d Posted August 27, 2011 Posted August 27, 2011 (edited) Jutro (27 VIII 2011) wybieramy się z toczygroszkiem w stronę Popradu Wybieracie sie na Wodna Bitwe ? http://coord.info/GC31YVX Geocacherzy w akcji Edited August 27, 2011 by t_e_d Quote
+RobertPL Posted August 28, 2011 Author Posted August 28, 2011 Ted,robisz nam zdjęcie siedząc na ławce, a nawet nie podejdziesz się przywitać jak nas poznałeś. Jak wracałem po schodach w górę miałem wrażenie, że gość który siedzi i się uśmiecha ma znajomą "gębę". Kto mógł pomyśleć, że do Popradu Cię zawieje? Quote
meteor2017 Posted August 28, 2011 Posted August 28, 2011 1:0 dla teda ;-D A nawet 2:0 skoro geocacherów było dwóch ;-) Quote
toczygroszek Posted August 28, 2011 Posted August 28, 2011 (edited) Ted,robisz nam zdjęcie siedząc na ławce, a nawet nie podejdziesz się przywitać jak nas poznałeś. Jak wracałem po schodach w górę miałem wrażenie, że gość który siedzi i się uśmiecha ma znajomą "gębę". Kto mógł pomyśleć, że do Popradu Cię zawieje? Fe, nie ładnie... Edited August 28, 2011 by toczygroszek Quote
+RobertPL Posted August 28, 2011 Author Posted August 28, 2011 szkoda, że nie mogłem się z Wami wybrać A czy posiadasz czerwoną koszulkę w paski? ;-) Quote
+t_e_d Posted August 28, 2011 Posted August 28, 2011 (edited) Kto nie byl na Flash Mob Event - Vodna bitva, niech zaluje Wiecej zdjec - TUTAJ Edited August 29, 2011 by t_e_d Quote
toczygroszek Posted August 29, 2011 Posted August 29, 2011 planuję dopiero zakup takiej lub podobnej koszulki Ostatnio była promocja posezonowa w Bonarce. Quote
toczygroszek Posted August 30, 2011 Posted August 30, 2011 Dobrze, podaj mi rozmiar, to jak będę w okolicy Ci kupię Quote
+RobertPL Posted September 26, 2011 Author Posted September 26, 2011 (edited) Witam, w najbliższy weekend mamy w planach pojechać z Krakowa w okolice Kudowy Zdrój. W sobotę myśleliśmy o dniu w górach w celu zdobycia 1/2/3 szczytów do Korony Gór Polski, w niedziele rano chcieliśmy pojechać z rowerami na PowerTraila do Czech, http://www.geocachin...aspx?wp=GC2EH6M . Powrót do Krakowa późnym wieczorem w niedzielę. Na razie w samochodzie mamy 3 miejsca wolne w przypadku gdy rowery będziemy wynajmowali na miejscu, ewentualnie wkładając rowery do samochodu zostanie miejsce na jedną, dwie osoby z rowerami. Plan jest do dogadania. Osoby zainteresowane proszę o wiadomość na maila z forum. Edited September 26, 2011 by RobertPL Quote
KrystianT Posted September 26, 2011 Posted September 26, 2011 Na tego powertraila też chętnie bym się wybrał. Z pod Opola to mógłbym dojechać swoim autkiem nawet na samo zaliczanie traila, tylko potrzebowałbym wiedzieć kiedy chcecie do niego startować... Quote
+soolash Posted September 28, 2011 Posted September 28, 2011 Czy ktoś z forumowiczów planuje małe keszowanie po warszawskich Łazienkach w sobotę - 01.10? Będziemy we dwójkę, ale chętnie przyłączymy się do kogoś z Warszawy (lub nie ze stolicy). Mówią, że w kupie raźniej :-). Quote
+bacza Posted September 28, 2011 Posted September 28, 2011 Czy ktoś z forumowiczów planuje małe keszowanie po warszawskich Łazienkach w sobotę - 01.10? Będziemy we dwójkę, ale chętnie przyłączymy się do kogoś z Warszawy (lub nie ze stolicy). Mówią, że w kupie raźniej :-). czyzby drobny atak na najnowsza serie lazienkowska? szczerze polecam i to najlepiej w kilka par oczu.. Quote
+ru.beus Posted September 28, 2011 Posted September 28, 2011 (edited) Czy ktoś z forumowiczów planuje małe keszowanie po warszawskich Łazienkach w sobotę - 01.10? Będziemy we dwójkę, ale chętnie przyłączymy się do kogoś z Warszawy (lub nie ze stolicy). Mówią, że w kupie raźniej :-). Oj... A ja akurat będę na działce :-( A może zaatakowalibyście skrzyneczki grójecko-tarczyńskie :-D Edited September 28, 2011 by ru.beus Quote
+soolash Posted September 28, 2011 Posted September 28, 2011 czyzby drobny atak na najnowsza serie lazienkowska? szczerze polecam i to najlepiej w kilka par oczu.. Nie bedziemy ukrywać, że chcielibyśmy coś uszczknąć z tej serii skrytek spacerując po parku :-). No i właśnie te dodatkowe oczy mile widziane :-). Zapraszamy, będzie nam miło i raźniej na "wyjeździe". Quote
+soolash Posted September 28, 2011 Posted September 28, 2011 A może zaatakowalibyście skrzyneczki grójecko-tarczyńskie :-D Niestety nie :-(. Będziemy tylko w sobotę i to uzależnieni transportowo. Ale jak tylko będzie okazja wypadu niezależnego, to chętnie się wybierzemy. A może plony byś zebrał później a w sobotę odwiedził Łazienki? Quote
+ru.beus Posted September 28, 2011 Posted September 28, 2011 A może zaatakowalibyście skrzyneczki grójecko-tarczyńskie :-D Niestety nie :-(. Będziemy tylko w sobotę i to uzależnieni transportowo. Ale jak tylko będzie okazja wypadu niezależnego, to chętnie się wybierzemy. A może plony byś zebrał później a w sobotę odwiedził Łazienki? Gdyby chodziło o plony, to może i bym się wymigał, ale mam inne prace do zrobienia. Tak więc do zobaczenia w przyszłym tygodniu w 3city. Jak nie nastąpi żadna katastrofa, to przybywam w piątek o świcie i biorę się za łupienie keszy :-) Ps. Może do soboty opublikowany zostanie mój nowy kesz na Sadybie Quote
+bacza Posted October 5, 2011 Posted October 5, 2011 witam, czy ktos z warszawy bylby chetny zabrac sie ze mna, samochodem, na najblizszy event w trojmiescie Second Time In Tricity? wyjazd najprawdopodobniej w piatek rano, powrot w poniedzialek wieczorem - plan maxi jedno-dwa miejsca wolne, jacys ochotnicy? Quote
Recommended Posts