Jump to content

Wspólne wyjazdy

RobertPL

Recommended Posts

Posted (edited)

Jutro (27 VIII 2011) wybieramy się z toczygroszkiem w stronę Popradu, wyjeżdżamy z Krakowa o 7.00.

Jeżeli ktoś jest chętny pojechać z nami, proszę o kontakt do jutra rana 503539351.

Edited by Robert_M
Posted

Ted,robisz nam zdjęcie siedząc na ławce, a nawet nie podejdziesz się przywitać jak nas poznałeś. Jak wracałem po schodach w górę miałem wrażenie, że gość który siedzi i się uśmiecha ma znajomą "gębę". Kto mógł pomyśleć, że do Popradu Cię zawieje?

Posted (edited)

Ted,robisz nam zdjęcie siedząc na ławce, a nawet nie podejdziesz się przywitać jak nas poznałeś. Jak wracałem po schodach w górę miałem wrażenie, że gość który siedzi i się uśmiecha ma znajomą "gębę". Kto mógł pomyśleć, że do Popradu Cię zawieje?

Fe, nie ładnie...

Edited by toczygroszek
Posted (edited)

Witam,

w najbliższy weekend mamy w planach pojechać z Krakowa w okolice Kudowy Zdrój. W sobotę myśleliśmy o dniu w górach w celu zdobycia 1/2/3 szczytów do Korony Gór Polski, w niedziele rano chcieliśmy pojechać z rowerami na PowerTraila do Czech, http://www.geocachin...aspx?wp=GC2EH6M . Powrót do Krakowa późnym wieczorem w niedzielę. Na razie w samochodzie mamy 3 miejsca wolne w przypadku gdy rowery będziemy wynajmowali na miejscu, ewentualnie wkładając rowery do samochodu zostanie miejsce na jedną, dwie osoby z rowerami. Plan jest do dogadania.

Osoby zainteresowane proszę o wiadomość na maila z forum.

Edited by RobertPL
Posted

Na tego powertraila też chętnie bym się wybrał. Z pod Opola to mógłbym dojechać swoim autkiem nawet na samo zaliczanie traila, tylko potrzebowałbym wiedzieć kiedy chcecie do niego startować...

Posted

Czy ktoś z forumowiczów planuje małe keszowanie po warszawskich Łazienkach w sobotę - 01.10? Będziemy we dwójkę, ale chętnie przyłączymy się do kogoś z Warszawy (lub nie ze stolicy). Mówią, że w kupie raźniej :-).

Posted

Czy ktoś z forumowiczów planuje małe keszowanie po warszawskich Łazienkach w sobotę - 01.10? Będziemy we dwójkę, ale chętnie przyłączymy się do kogoś z Warszawy (lub nie ze stolicy). Mówią, że w kupie raźniej :-).

czyzby drobny atak na najnowsza serie lazienkowska?

szczerze polecam i to najlepiej w kilka par oczu.. ;)

Posted (edited)

Oj... A ja akurat będę na działce :-(

A może zaatakowalibyście skrzyneczki grójecko-tarczyńskie :-D

Edited by ru.beus
Posted

czyzby drobny atak na najnowsza serie lazienkowska?

szczerze polecam i to najlepiej w kilka par oczu.. ;)

Nie bedziemy ukrywać, że chcielibyśmy coś uszczknąć z tej serii skrytek spacerując po parku :-). No i właśnie te dodatkowe oczy mile widziane :-). Zapraszamy, będzie nam miło i raźniej na "wyjeździe".

Posted

Niestety nie :-(. Będziemy tylko w sobotę i to uzależnieni transportowo. Ale jak tylko będzie okazja wypadu niezależnego, to chętnie się wybierzemy.

A może plony byś zebrał później a w sobotę odwiedził Łazienki?

Posted

Niestety nie :-(. Będziemy tylko w sobotę i to uzależnieni transportowo. Ale jak tylko będzie okazja wypadu niezależnego, to chętnie się wybierzemy.

A może plony byś zebrał później a w sobotę odwiedził Łazienki?

Gdyby chodziło o plony, to może i bym się wymigał, ale mam inne prace do zrobienia.

Tak więc do zobaczenia w przyszłym tygodniu w 3city. Jak nie nastąpi żadna katastrofa, to przybywam w piątek o świcie i biorę się za łupienie keszy :-)

Ps. Może do soboty opublikowany zostanie mój nowy kesz na Sadybie

Posted

witam,

czy ktos z warszawy bylby chetny zabrac sie ze mna, samochodem, na najblizszy event w trojmiescie Second Time In Tricity?

wyjazd najprawdopodobniej w piatek rano, powrot w poniedzialek wieczorem - plan maxi ;)

jedno-dwa miejsca wolne, jacys ochotnicy? :)