Joy-Division Posted August 8, 2011 Share Posted August 8, 2011 Witam wszystkich.Poszukałem dzisiaj troszkę skrzynek na GC tych ze śródmieścia Warszawy i przy okazji chciałbym uzupełnić swoje wcześniejsze znalezienia skrzynek z OC zarejestrowanych na GC.Mam pytanie w związku z tym.Jak długo trzeba czekać by na mapie skzynek te znalezione wyświetlały mi się jako znalezione.Logowałem znalezienia ok 3 godzin temu i w dalszym ciągu na mapie nic się nie zmieniło.Pozdrawiam serdecznie.PUG Bielany. Quote Link to comment
+wantsky Posted August 8, 2011 Share Posted August 8, 2011 W moim przypadku pojawia się właściwie od razu. Może jakiś chwilowy bug na mapie. Quote Link to comment
+Spider Posted August 8, 2011 Share Posted August 8, 2011 Sprawdź ustawienia cache'a przeglądarki. Albo wymuś odświeżenie używając Ctrl+F5 Quote Link to comment
Joy-Division Posted August 8, 2011 Author Share Posted August 8, 2011 Sprawdź ustawienia cache'a przeglądarki. Albo wymuś odświeżenie używając Ctrl+F5 Odświerzenie nic nie dało.Trudno jakoś będe musiał z tym żyć.Dzięki i pozdrawiam. Quote Link to comment
Joy-Division Posted August 9, 2011 Author Share Posted August 9, 2011 Sprawa jest tego typu że w mapce na geocaching.com jest ok, a na geocaching.pl jest jak pisałem. Quote Link to comment
+Maliniak Posted August 9, 2011 Share Posted August 9, 2011 mapka na geocaching.pl, a raczej baza geocaching.pl jest synchronizowana chyba raz dziennie czy co jakiś czas i zmiany zachodzą po kolejnej synchronizacji - nie jest to na bieżąco Quote Link to comment
Recommended Posts