anu01 Posted July 5, 2011 Posted July 5, 2011 Dzień dobry, Przepraszam, że w ten sposób - zaśmiecający nieco forum - ale nie znam nikogo z Waszego środowiska. Nie zdziwcie się jeśli podobny post pojawi się na innych forach, będę próbował znaleźć kontakt u różnych źródeł. Choć być może to nie mój pierwszy post, bo od niedawna jestem posiadaczem Legenda hcx. Chciałbym napisać artykuł o geocachingu dla "Rzeczpospolitej" w cyklu "Kraj na wakacje". W związku z tym chciałbym prosić o rozmowę z kimś z Waszego środowiska. Niestety redakcja nie pozwoli mi na wyjazd terenowy, zostają więc jedynie rozmowy na terenie Warszawy. Jeśli to możliwe prosiłbym o szybki kontakt na adres mailowy lub telefon. Pozdrawiam, Maciej Perzanowski maciej.perzanowski@wp.pl tel. 669 086 045 Quote
+xenotime Posted July 6, 2011 Posted July 6, 2011 Cześć! Gdyby nie zgłosił się nikt na żywo, pamiętaj, że istnieje jeszcze skype Darmowo i nie traci się czasu na dojazdy... Powodzenia w pisaniu i pozdrav z Krakowa! Quote
anu01 Posted July 28, 2011 Author Posted July 28, 2011 Tekst ukaże się dziś tj. w piątek 29 lipca, strona 6 głównego wydania papierowego. Będzie też na stronach internetowych, ale w piątek dostęp będzie jeszcze ograniczony, w kolejnych daniach już wolny ( aby zapamiętać dla wyszukiwarki tytuł, lub nazwę działu); po czasie spłynie z kolei do archiwum. Quote
+Spider Posted July 29, 2011 Posted July 29, 2011 Artykuł jest dostępny tutaj: Skarby namierzone z satelity Quote
zywcu Posted August 2, 2011 Posted August 2, 2011 Artykuł jest dostępny tutaj: Skarby namierzone z satelity To jest cały artykuł? Czy tylko zajawka, a resztę doczytaj w papierowym wydaniu? Quote
Recommended Posts