+ru.beus Posted June 20, 2011 Share Posted June 20, 2011 Czy i do was napisał pan Piotr Rabiej, szykujący tekst o Geocachingu na zlecenie Onetu ? Quote Link to comment
+Spider Posted June 20, 2011 Share Posted June 20, 2011 Tak, ale skoro napisał do Ciebie to rozumiem, że już z nim się spotkałeś i że ja już nie muszę z nim gadać? Quote Link to comment
+ru.beus Posted June 20, 2011 Author Share Posted June 20, 2011 Na razie odpisałem mu mailowo na jego pytania. Zobaczymy, czy to mu wystarczy Quote Link to comment
+t_e_d Posted June 21, 2011 Share Posted June 21, 2011 Na razie odpisałem mu mailowo na jego pytania. Zobaczymy, czy to mu wystarczy Ze mna tez sie kontaktowal (mailowo), zebral troche informacji. Podalem mu namiary na oba fora internetowe i pewnie dlatego szuka tez innych rozmowcow. Wydaje mi sie ze im wiecej osob sie wypowie - tym bardziej szeroki (i moze bezstronny) obraz tej zabawy zostanie przedstawiony na Onecie. Quote Link to comment
+ru.beus Posted June 21, 2011 Author Share Posted June 21, 2011 Ja mu napisałem ogólnie o tym czym jest dla mnie ta zabawa polegająca na szukaniu i chowaniu keszy, bez wdawania się w szczegóły. Quote Link to comment
meteor2017 Posted June 22, 2011 Share Posted June 22, 2011 Wydaje mi sie ze im wiecej osob sie wypowie - tym bardziej szeroki (i moze bezstronny) obraz tej zabawy zostanie przedstawiony na Onecie. Akurat ;-P Zalezy ile pan z tego wszystkiego zrozumie, z doswiadczenia wiem, że w przypadku dziennikarzy piszących na jakiś zadany temat, problem zazwyczaj pojawia się już na poprawnym podaniu nicka i adresu strony, nie mówiąc już o bardziej skomplikowanych zagadnieniach. Ale zobaczymy. Do lavinki tez pisał. Quote Link to comment
lavinka Posted June 22, 2011 Share Posted June 22, 2011 Też dostałam mejla, w paru zdaniach odpowiedziałam. Zastanawiam się, czy nie za mało, sprawiał wrażenie człowieka, który najpierw zajrzał do wikipedii i dlatego nie tłumaczyłam łopatologicznie. Quote Link to comment
+ru.beus Posted June 22, 2011 Author Share Posted June 22, 2011 Też dostałam mejla, w paru zdaniach odpowiedziałam. Zastanawiam się, czy nie za mało, sprawiał wrażenie człowieka, który najpierw zajrzał do wikipedii i dlatego nie tłumaczyłam łopatologicznie. Ja odniosłem wrażenie, ze 'zasady' zna i pyta się o to czym ta zabawa dla nas osobiście jest. Quote Link to comment
runfixe Posted June 27, 2011 Share Posted June 27, 2011 Ja odniosłem wrażenie, ze 'zasady' zna i pyta się o to czym ta zabawa dla nas osobiście jest. Mam nadzieję, że odpowiedziałeś zgodnie z prawdą, że... całym życiem! Quote Link to comment
+ejohexteam Posted July 2, 2011 Share Posted July 2, 2011 http://technowinki.onet.pl/artykuly/ciekawostki/poszukiwacze-skarbow-xxi-wieku,1,4778501,artykul.html Quote Link to comment
+bacza Posted July 2, 2011 Share Posted July 2, 2011 http://technowinki.onet.pl/artykuly/ciekawostki/poszukiwacze-skarbow-xxi-wieku,1,4778501,artykul.html no, artykul specjalnie nie porywa.. temat przedstawiony baaardzo plytko, kilka suchych faktow w pigulce i na tym koniec. nie czytuje onetu, ale cos mi sie zdaje, ze po prostu format nie pozwala tam na nic glebszego a szkoda, fajnie byloby poczytac jakies szersze opracowanie, oddajace troche wiecej emocji i sensu calej zabawy.. z rzeczy milych - znalazlem odniesienie do jednego z moich keszy chyba (zegar) Quote Link to comment
+ejohexteam Posted July 2, 2011 Share Posted July 2, 2011 Za wele nie ma co wymagać od onetu Quote Link to comment
+czajapawel Posted July 4, 2011 Share Posted July 4, 2011 Nie jest zle, jest wyczerpujaco o wszystkim. Napisal o obu serwisach wiec wszyscy beda zadowoleni. Tylko literowka geocachong.com moze spowodowac mniej nowych w GC Quote Link to comment
KrystianT Posted July 4, 2011 Share Posted July 4, 2011 Taką literówkę to w zasadzie każdy średniorozgarnięty - nawet nie mający wcześniej styczności z geocachingiem - powinien wyłapać. W dalszej części jest już poprawnie napisane. Quote Link to comment
zywcu Posted July 4, 2011 Share Posted July 4, 2011 A kto temu Panu napisał, że w Polsce jest 150 geokretów??? Quote Link to comment
KrystianT Posted July 5, 2011 Share Posted July 5, 2011 Strona geokrety.org... Nie zauważyłeś, że tam był screenshot? Tylko ciekawe sprzed ilu lat Quote Link to comment
+wantsky Posted September 16, 2011 Share Posted September 16, 2011 Czołem. Czy ktoś z Was (nieważne skąd) chciałby wypowiedzieć się dla telewizji na temat geocachingu? Jeśli tak, dajcie znać prywatną wiadomością. Pozdrawiam. Quote Link to comment
+t_e_d Posted September 16, 2011 Share Posted September 16, 2011 Ciekawe, ktora to telewizja - TVP, tvn24 czy moze TRWAM ? Quote Link to comment
+soolash Posted September 17, 2011 Share Posted September 17, 2011 Ciekawe, ktora to telewizja - TVP, tvn24 czy moze TRWAM ? Ja, wraz z Prezesem, bojkotuję TVN24 :-). Publicznej TV nie oglądam, bo tam Nergal się "piekli" :-)). Trwam nie wytrwam :-))). Odpada...nie piszę się na to. Ale w radiowej "Trójce" to bym chciał wystąpić! :-). Quote Link to comment
+t_e_d Posted September 17, 2011 Share Posted September 17, 2011 Ale w radiowej "Trójce" to bym chciał wystąpić! :-). Kto by nie chcial Zwlaszcza z Piotrusiem K Quote Link to comment
+wantsky Posted September 18, 2011 Share Posted September 18, 2011 Wszystko zabawne, ale pytałem serio Czyli nikt? Quote Link to comment
+M&S Team Posted November 24, 2011 Share Posted November 24, 2011 Takie coś z telewizji Czeskiej - program czasem pojawia się w polskich telewizjach regionalnych fragment 16:16-20:10 - bo nie wiem jak wyciąć http://www.ceskatelevize.cz/ivysilani/10307236525-hranice-dokoran-rozmowki-polsko-czeskie/411231100242036/titulky/ Quote Link to comment
+Spider Posted November 30, 2011 Share Posted November 30, 2011 Linki od Silesiana: http://www.bolec.info/index.php?op=informacje&news=6636 http://viasudetica.pl/news/2011/11/skarby-w-boleslawcu Quote Link to comment
Recommended Posts