+Spider Posted June 13, 2011 Share Posted June 13, 2011 Dzięki uprzejmości firmy Excel Systemy Nawigacyjne otrzymałem domenę http://www.geocaching.pl która w ciągu najbliższych minut/godzin/dni (odświeżenie DNS) stanie się główną domeną dla serwisu Geocaching Polska. Stara domena geocaching.org.pl będzie aktywna do maja 2012 roku. Po tym czasie jedyną domeną wskazującą na serwis Geocaching Polska będzie domena geocaching.pl Quote Link to comment
+bacza Posted June 13, 2011 Share Posted June 13, 2011 u mnie juz dziala nie dziala natomiast resetowanie hasla wyslane z nowej domeny - w mailu jest jeszcze link do starej a ta mowi, ze przechwycono zle zadanie. pewnie minie po calkowitym przejsciu na nowa. Quote Link to comment
toczygroszek Posted June 14, 2011 Share Posted June 14, 2011 Cieszę się, zawsze to krótszy i łatwiejszy adres. Zauważyłem, że już po sieci krążą niestworzone historie na ten temat, po których lekturze nie wiem czy śmiać się czy płakać... Teraz będę miał zabawę ze zmienianiem adresu linków w opisach skrytek Quote Link to comment
zywcu Posted June 14, 2011 Share Posted June 14, 2011 Cieszę się, zawsze to krótszy i łatwiejszy adres. Zauważyłem, że już po sieci krążą niestworzone historie na ten temat, po których lekturze nie wiem czy śmiać się czy płakać... Teraz będę miał zabawę ze zmienianiem adresu linków w opisach skrytek Fakt, różny jest odbiór... - zwłaszcza, że firma oferowała domenę dla... - nie wymienię, bo nie wolno. Szkoda, że przez ten fakt parę skrzynek się zarchiwizowało Ale firmie, sukcesów życzymy - zwłaszcza ze sklepem GC! Quote Link to comment
toczygroszek Posted June 14, 2011 Share Posted June 14, 2011 (edited) W sumie to miło ze strony firmy Excel, że udostępniła nieodpłatnie domenę geocaching.pl dla serwisu Geocaching Polska, który zawsze był, jest i będzie darmowy. Za jego prowadzenie nie pobieramy nawet dobrowolnych składek, za wszystko płacimy z własnej kieszeni. Swego czasu staraliśmy się o domenę geocaching.com.pl, jej właściciel jednak był zainteresowany jakimś solidnym honorarium. Edited June 14, 2011 by toczygroszek Quote Link to comment
+Spider Posted June 14, 2011 Author Share Posted June 14, 2011 Wydaje mi się, że wszystkie odwołania do domeny geocaching.org.pl zostały zmienione na geocaching.pl. Od tej chwili główną domeną powinna być domena geocaching.pl. Jeżeli ktoś z Was będzie mieć problemy z działaniem strony to proszę o kontakt. Quote Link to comment
zywcu Posted June 15, 2011 Share Posted June 15, 2011 Swego czasu staraliśmy się o domenę geocaching.com.pl, jej właściciel jednak był zainteresowany jakimś solidnym honorarium. Nie ktoś, tylko ja..., jest ona dla mnie bardzo cenna Jednak do dziś dotrzymałem koleżeńskiej umowy i nie przekierowywałem do innego serwisu... Quote Link to comment
+woytas Posted June 20, 2011 Share Posted June 20, 2011 od geocaching.pl zaczela sie moja zabawa... Daaawne czasy Quote Link to comment
Recommended Posts