Jump to content

geocoins and travel bugs


Recommended Posts

καλησπέρα, θα ηθελα να ρωτησω σχετικα με τα geocoins και travel bugs, η εντολή που δίνει ο ιδιοκτήτης αυτών, τηρειται πάντα? πχ να ταξιδεψει σε ολες τις ηπείρους....κλπ.... επίσης , στο τέλος τι γινεται? επιστρέφουν αυτά μετά από το ταξίδι τους στον ιδιοκτήτη? ή μπορει αυτος να καθορισει αν θελει μετα απο ενα χρονικο διαστημα, η μετα την εκτελεση της αποστολης του, το travel bug na epistrepsei στο cache apo to opoio ξεκινησε και τελικα στα χερια του ιδιοκτήτη?

Link to comment

θα ηθελα να ρωτησω σχετικά με τα travel bug, αν καποιος αγορασει ενα TB, μπορει να το ενεργοποιησει αλλα να μην το τοποθετησει σε κρυπτη και απλα να φαινεται στο λογαριασμο του οτι το εχει? ή μπορει να βάλει μεσα σε κρυπτη το copy και να λειτουργει οπως to original?το copy εχει κωδικο?

Link to comment

θα ηθελα να ρωτησω σχετικά με τα travel bug, αν καποιος αγορασει ενα TB, μπορει να το ενεργοποιησει αλλα να μην το τοποθετησει σε κρυπτη και απλα να φαινεται στο λογαριασμο του οτι το εχει? ή μπορει να βάλει μεσα σε κρυπτη το copy και να λειτουργει οπως to original?το copy εχει κωδικο?

Αν βαλεις το COPY ή το Original δεν παιζει και πολυ ρολο .Αν το κανεις για να μην χαθει το αντικειμενο που θα συνοδευει τοτε δεν σε σωζει τιποτα ! εχουν τις ιδιες πιθανοτητες να χαθουν και τα δυο .

Φυσικα μπορεις να το ενεργοποιησεις αλλα να μην το αφηνεις σε κρυπτες. Αυτο κανω και γω με ενα σπανιο geocoin που εχω. Απλα το κανεις Visit ή dip -το ιδιο πραγμα ειναι με αλλη λεξη- σε καθε κρυπτη που επισκεπτεσαι και ετσι ανεβαινουν τα χιλιομετρα ταξιδιου του. Στην πραγματικοτητα εχεις το Travel bug στο σπιτι σου, και κοροιδευεις τον εαυτο σου οτι ταξιδευει!

Μια 'καλη' λυση ειναι να κανεις μια πλαστικοποιημενη φωτοτυπια του geocoin και να την αμολησεις στον κοσμο να γυρναει. Αλλα ...

'Νothing beats the original' . Αλλο να πιανεις τα φυσικα και αλλο να χαιδευεις τα γεμισμενα με σιλικονη !

Τωρα για το ερωτημα σου αν θα επιστρεψει μετα την εκτελεση της αποστολης του ,ειναι οπως οι πολιτικοι: Πριν λενε 'λεφτα υπαρχουν' και μετα 'δεν εχουμε σαλιο'. Το ιδιο και με τα ανιχνευσιμα. Ξεκινανε με τις καλυτερες προδιαγραφες και το ποιο πιθανο ειναι να χαθουν καπου στην διαδρομη.

Προσωπικα, εστειλα πχ. ενα ασημαντο κλειδακι με την αποστολη να κανει τον γυρο του κοσμου πηγαινοντας παντα δυτικα. Εφθασε μεχρι την Αμερικη και ενας Γερμανος το ξαναφερε στην Ευρωπη. Τωρα αν περιμενεις ο geocacher πριν να παει σε μια κρυπτη να διαβασει ποια travel bug ή Geocoins ειναι στην κρυπτη και τι αποστολη εχει το καθενα για να ξερει απο πριν και να μην το παρει... Δεν νομιζω οτι το κανει κανενας. Οποτε ο Γερμανος που ειπα το ειδε ο ανθρωπακος στο κουτι ,το πηρε και στην Γερμανια οταν γυρισε ανακαλυψε οτι εκανε το αντιθετο απο την επιθυμια μου .

Ξερεις τι εκτιμησα ? Οτι εστειλε e-mail για να ζητησει συγνωμη !Σιγα το πραγμα θα μου πεις, αλλα...

Τελικα αμα θες να μπεις στο τρυπακι με τα ανιχνευσιμα αντικειμενα καντο και ως νεος κρατα τις ελπιδες σου οτι καποια μερα θα το ξαναδεις. Απλα δεν υπαρχει κανενας νομος που να καλυπτει το ολο συστημα. Οπως και το Ελληνικο Συνταγμα 'Η τηρηση του επαφιεται στον πατριωτισμο των Ελληνων'. Το ιδιο και οι κανονες των ανιχνευσιμων !

Link to comment

Τωρα για το ερωτημα σου αν θα επιστρεψει μετα την εκτελεση της αποστολης του ,ειναι οπως οι πολιτικοι: Πριν λενε 'λεφτα υπαρχουν' και μετα 'δεν εχουμε σαλιο'.

 

Edited by sakis
Link to comment

Τωρα για το ερωτημα σου αν θα επιστρεψει μετα την εκτελεση της αποστολης του ,ειναι οπως οι πολιτικοι: Πριν λενε 'λεφτα υπαρχουν' και μετα 'δεν εχουμε σαλιο'.

 

 

Τα έχετε εσείς...Γι' αυτό βάζουμε νέα μέτρα για να σας τα πάρουμε... και έαν δούμε ότι έχετε και άλλα θα βάλουμε και νέα μέτρα...

Τα ονομάζουμε έκτακτα μέτρα (π.χ. έκτακτος φόρος αλληλεγγύης) για να μην καταλάβετε ότι είναι μόνιμα. Μετά λέμε ότι θα ισχύουν για την επόμενη 5ετία, αλλά την φόλα την έχετε φάει ήδη...χα!χα!χα! :P :P :P

Link to comment

Για να εχεις μια ποιο ολοκληρωμενη εικονα : Μια γερμανιδα παει στο αεροδρομιο του Αμβουργου και αφηνει το 'NCR ATM key' που ειναι το κλειδακι που λεγαμε ,και γραφει η καυμενη με πολυ σαφη τροπο οτι πρεπει να το παρει καποιος και να το παει προς Αμερικη (να ταξειδεψει δηλαδη δυτικα, οπως γραφω και στην σελιδα του Trackable ωστε να ερθει στην Ελλαδα απο τα ανατολικα. Ε καποιος το πηρε απο το αεροδρομιο και το παει στην Τουρκια !

Ε αν αυτο ειναι βοηθεια στην πραγματοποιηση της αποστολης του ,εγω ειμαι πυρηνικος Φυσικος.

Αφου σκεφτομαι μηπως πρεπει να του αλλαξω αποστολη και να ζητησω να πηγαινει 'Προς Ανατολη'. Ισως περιγραφικα ,οπως "αναποδα απο ττην καθημερινη διαδρομη του Ηλιου' ή " σε διαρκως αυξανομενο γεωγραφικο πλατος " ή κατι αλλο ποιο δραματικο...

Α και μια που ετυχε, δειτε το ΤΒ Hotel του Αεροδρομιου του Αμβουργου .Λεμε για τους Γερμανους αλλα δεχτηκαν να μπει ΜΕΣΑ στο Αεροδρομιο, επισημα, ενα ΤΒ Hotel! ( GC2W3FD ). Εξαιρετικη ιδεα κατα την γνωμη μου :)

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...