Jump to content

Het Flevo-Landschap zoekt geocachers!


Z3nuw&

Recommended Posts

Het Flevo-Landschap heeft speciaal voor geocachers een oproep geplaatst op hun website. Ze roepen alle geocachers die in Flevoland of de directe omgeving daarvan wonen op om 21 mei aanstaande vanaf 10.00 uur in 'de WaterLely' binnen het Natuurpark Lelystad te komen. Dit zal een kennismakingsbijeenkomst zijn voor beide zijden en diverse informatie zal worden uitgewisseld (ook over natuur en natuurbehoud en gebiedsinformatie). Er zal ook een verzoek komen om multi-caches te leggen voor de in september te organiseren familie-dag.

 

Dus, woon je in of rondom Flevoland, heb je al eens een cache gelegd/wil je een cache leggen in het gebied van het Flevo-Landschap? Schrijf je dan in via het formulier op Globalcaching.

 

Zoals wellicht bekend heeft Globalcaching een overeenkomst met het Flevo-Landschap voor uitwisseling van gegevens omtrent gebieden en cache-lokaties. Hierdoor worden zij geïnformeerd over de caches die in of rond hun gebieden liggen en kunnen cache-leggers te weten komen welke contactpersoon ze kunnen benaderen voor het verkrijgen van toestemming. Ga voor meer informatie naar de pagina Informatie over gebieden.

 

Graag tot 21 mei!

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...