Sign in to follow this  
Followers 1
Z3nuw&

Het Flevo-Landschap zoekt geocachers!

3 posts in this topic

Het Flevo-Landschap heeft speciaal voor geocachers een oproep geplaatst op hun website. Ze roepen alle geocachers die in Flevoland of de directe omgeving daarvan wonen op om 21 mei aanstaande vanaf 10.00 uur in 'de WaterLely' binnen het Natuurpark Lelystad te komen. Dit zal een kennismakingsbijeenkomst zijn voor beide zijden en diverse informatie zal worden uitgewisseld (ook over natuur en natuurbehoud en gebiedsinformatie). Er zal ook een verzoek komen om multi-caches te leggen voor de in september te organiseren familie-dag.

 

Dus, woon je in of rondom Flevoland, heb je al eens een cache gelegd/wil je een cache leggen in het gebied van het Flevo-Landschap? Schrijf je dan in via het formulier op Globalcaching.

 

Zoals wellicht bekend heeft Globalcaching een overeenkomst met het Flevo-Landschap voor uitwisseling van gegevens omtrent gebieden en cache-lokaties. Hierdoor worden zij geïnformeerd over de caches die in of rond hun gebieden liggen en kunnen cache-leggers te weten komen welke contactpersoon ze kunnen benaderen voor het verkrijgen van toestemming. Ga voor meer informatie naar de pagina Informatie over gebieden.

 

Graag tot 21 mei!

0

Share this post


Link to post

Prima idee en samenwerking, hopelijk volgen er nog velen.

0

Share this post


Link to post

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing inSign In Now
Sign in to follow this  
Followers 1