+czajapawel Posted April 22, 2011 Posted April 22, 2011 Ktos z kolegow/kolezanek keszerow zna jakies miejsce gdzie w miare tanio mozna we dwie osoby przespac sie w Pradze? Quote
+Spider Posted April 22, 2011 Posted April 22, 2011 Ja kiedyś spałem tutaj: http://dejvicka.prague-hostels.cz/ Było OK Quote
+wantsky Posted April 22, 2011 Posted April 22, 2011 troszeczkę z innej beczki, ale ja byłem kilka razy i gościłem ludzi przez www.couchsurfing.com BARDZO POLECAM, rewelacyjny sposób na poznanie ludzi i poznanie nowych miejsc bez ruinowania portfela Quote
zywcu Posted April 22, 2011 Posted April 22, 2011 Hej, hej - nie linkujmy do serwisów, z którymi nie mamy kłótni... - tak mi się przypomniało... Rok temu pytałem o Pragę i Ted hostele polecał. Wątek już spadł, więc nie podlinkuję. Ja osobiście (wymogi małżonki) do hotelu trafiłem - było drożej, ale Praga warta odwiedzenia!!! Quote
+czajapawel Posted April 23, 2011 Author Posted April 23, 2011 Dzieki spider ale ze strony wynika ze tylko na wakacje jest otwarty. wantsky - mam nawet konto, ale jakos nie moglem do tej pory sie przekonac. Moze warto sprobowac. Na pewno przemysle, zwlaszcza ze troche couchsurferow, geocacherow jest w Pradze. Quote
+Mosznir Posted April 23, 2011 Posted April 23, 2011 Praga jest na tyle turystyczna ze na CSie ciężko ci będzie coś znależć ja zjezdziłem Czechy przez CS i było bardzo fajnie ale w Pradze sobie odpuściłem Tam jest masa chętnych na nocleg przez couchsurfing, a prawda jest taka, że nocowanie u kogoś kto gości 100 ludzi rocznie to nieporozumienie i lepiej iść do hostelu. Najlepsi gospodarze na CS są w mniejszych miastach. Jeśli na jedną noc poszukaj na necie najtańszego hostelu i bookuj bo dla 10 czy 20 zł nie ma sensu się męczyć . Najwyżej będzie syfiasto Quote
Recommended Posts