Sign in to follow this  
Followers 0
Kapitein Haak

7e IRC Geocaching Poffertjes Event

2 posts in this topic

Beste mensen.

 

Op het moment dat ik dit schrijf is de eventpagina van het 7e Poffertjes event in voorbereiding en zal dus in de komende weken online gaan komen.

De datum is zoals te doen gebruikelijk op vaderdag, te weten zondag 19 juni.

 

Ook dit jaar staat het event wederom in het teken van het zijn van een geocaching event zoals een geocaching event bedoeld is, namelijk een samenkomst van geocachers.

Er komt dus wel een openingscache maar geen nieuwe caches met uitzondering van de kindercache. In de ogen van de organisatie is dit ook niet nodig er zijn ook in het afgelopen jaar weer vele nieuwe caches in de regio bijgekomen.

 

Poffertjes zullen er natuurlijk ook zijn en dat in vele smaken zoals u dat van ons gewend bent.

Naturel of met ijs, met Grand marnier of met kersen of gewoon alles door elkaar. De porties zijn vanaf € 1,50 tot € 2,00.

 

Ook traditioneel is dat het event extreem kindvriendelijk mag worden genoemd. Zo zijn er voor kinderen de volgende zaken:

 

Poffertjes

Kindercache

Schmincken

Popcorn

Suikerspin

Slush Puppy

Springkussens

Draaimolen voor de kleintjes

 

Het event begint zoals gebruikelijk om 11.00 uur en duurt tot 18.00 uur. De eventlokatie kan worden bepaald aan de hand van een openingscache.

Er is geen deelnamegrens ingesteld maar als de organisatie denkt dat men een grens moet trekken zal dat alsnog tussentijds gebeuren.

Deelnamekosten zijn € 2,= per persoon, u krijgt daar in elk geval een portie poffertjes voor en waarschijnlijk, want dat is al 6 jaar zo, een heleboel plezier.

 

Mogelijk worden er nog randzaken georganiseerd, daar zijn we nog niet uit maar in elk geval zal de Goodiesshop van Prof. Y. Lupardi aanwezig zijn, en daarom vragen we of er iemand is die naar dit event komt en bereid is om de Prof. en zijn artikelen mee te nemen en weer terug te brengen, we zouden u zeer erkentelijk zijn.

 

Verder kan het event nog wat hulp gebruiken, bij het schmincken, opbouw en afbouw, en overige zaken. Op deze dag zullen zo'n 20 mensen ervoor zorgen dat het event naar wens verloopt, wil je ook helpen neem dan even contact op via pb.

 

Er zal naar verwachting geen eventcoin worden gemaakt, deze vraag krijgen we vaak maar op dit moment hebben we daar geen plannen voor.

We denken ook dit jaar, zonder stijgende kosten, u wederom een gevarieerd programma voor te kunnen zetten waarbij, nogmaals, de nadruk ligt op het ontmoetten van andere cachers.

Hou ook de speciale website Voor het Poffertjesevent in de gaten, let op er wordt nog aan gewerkt.

 

Ik hoop u allen hiermee weer genoeg en afdoende te hebben geïnformeerd.

 

http://www.geocaching.com/seek/cache_details.aspx?wp=GC2QEQH

 

Kapitein Haak

0

Share this post


Link to post

Gezellig! Ik kan met aan zekerheid grenzende waarschijnlijkheid mededelen dat we van de partij zullen zijn. Even het akkoord van onze V-helft afwachten.

0

Share this post


Link to post

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing inSign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0