+ru.beus Posted March 30, 2011 Share Posted March 30, 2011 Czy byliby chętni na event w Warszawie w połowie czerwca ? Weekend 11-12 czerwca, albo 18-19 Ew. na jakieś mniej oficjalne piwo jakoś wcześniej w kwietniu / maju - ale w środku tygodnia. Quote Link to comment
+wantsky Posted March 30, 2011 Share Posted March 30, 2011 Czy byliby chętni na event w Warszawie w połowie czerwca ? Weekend 11-12 czerwca, albo 18-19 Ew. na jakieś mniej oficjalne piwo jakoś wcześniej w kwietniu / maju - ale w środku tygodnia. ja jestem za każdym terminem, nawet im bliżej tym lepiej Quote Link to comment
+soolash Posted March 31, 2011 Share Posted March 31, 2011 Czy byliby chętni na event w Warszawie w połowie czerwca ? Weekend 11-12 czerwca, albo 18-19 Ew. na jakieś mniej oficjalne piwo jakoś wcześniej w kwietniu / maju - ale w środku tygodnia. Byliby - 2 sztuki :-). Pozdrawiamy. Quote Link to comment
+emkapej Posted March 31, 2011 Share Posted March 31, 2011 ja jestem za każdym terminem, nawet im bliżej tym lepiej My też. Fajnie byłoby poznać lokalną (i nie tylko) brać keszerską. Kto się podejmie? W razie czego służymy pomocą. Quote Link to comment
+ru.beus Posted March 31, 2011 Author Share Posted March 31, 2011 (edited) ja jestem za każdym terminem, nawet im bliżej tym lepiej My też. Fajnie byłoby poznać lokalną (i nie tylko) brać keszerską. Kto się podejmie? W razie czego służymy pomocą. Skoro ja rzuciłem pomysł, to się też bym zajął organizacją. Termin czerwcowy wynika z faktu, iż nie wiem czy uda mi się złapać wolny weekend w maju. Ale może coś się wykombinuje. A co do integracji na poziomie stricte lokalnym - na piwo w ciągu tygodnia, zawsze można się umówić Edited April 1, 2011 by ru.beus Quote Link to comment
+lonely_wolf Posted April 1, 2011 Share Posted April 1, 2011 Czerwec niestety odpada jezeli chodzi o mnie, kazdy inny wczesniejszy termin jak najbardziej... Quote Link to comment
+ru.beus Posted April 1, 2011 Author Share Posted April 1, 2011 Czerwec niestety odpada jezeli chodzi o mnie, kazdy inny wczesniejszy termin jak najbardziej... Jest szansa, że uda się to zrobić w maju. Na pewno w Warszawie jestem w weekend 28-29 maja, tylko 28-go czas mam dopiero po 18-tej :-( Wstępnie klaruje się też wolny weekend 14-15 maja, ale czy na pewno, będę wiedział w przyszłym tygodniu. Quote Link to comment
runfixe Posted April 2, 2011 Share Posted April 2, 2011 Hej. Ja jakbym miał wpaść to tylko w czerwcu. W maju siedzę poza Polską. Jak widać ciężko będzie wszystkim dogodzić :] A może zrobić event trochę na uboczach Warszawy, np w Kampinosie lub w Modlinie. Wtedy by to nas zmobilizowało by tam porobić kesze, bo póki co jest niewiele... Quote Link to comment
+ru.beus Posted April 7, 2011 Author Share Posted April 7, 2011 (edited) Oficjalnie - proszę wszystkich o zarezerwowanie sobie 14 maja na event w Warszawie Lokal 'spotkaniowy' będzie na Ursynowie, niedaleko końcowej stacji metra. Przed spotkaniem będzie można zbiorowo poszukać keszy w niezbyt odległym Lesie Kabackim(postaram się tam coś jeszcze 'poutykać' - przy ciekawych obiektach) nie wspominając o innych z terenu południowej części Warszawy. W systemie event zarejestruję w niedzielę wieczorem Edited April 7, 2011 by ru.beus Quote Link to comment
+emkapej Posted April 7, 2011 Share Posted April 7, 2011 Super. W takim razie trzeba pozakładać jakieś skrzynki w kabatach. Quote Link to comment
+ru.beus Posted April 7, 2011 Author Share Posted April 7, 2011 Emkape - z góry proszę o nie zakładanie niczego w Alei Kasztanowej między Aleją K.E.N a Rosoła :-) Dopracowywuję końcowy etap multikesza, związanego z drewnianym krzyżem tam stojącym. Ps. jako lokalny patriota napomnę cię :-) Na Kabatach - jako o dzielnicy/fragmencie Ursynowa, w Kabatch - w lesie ? Quote Link to comment
+emkapej Posted April 8, 2011 Share Posted April 8, 2011 Ok, nie będe wchodzić na te ulice Ursynowa zajmę się lasem. (W kabatach, nie na kabatach .) Quote Link to comment
+ru.beus Posted April 8, 2011 Author Share Posted April 8, 2011 Mam nadzieję, że sobie nie wejdziemy w paradę, chcąc obstawić te same miejsca Ps. Jakby co, służę pomysłem na multika/serię skrzynek w Parku Kultury Quote Link to comment
Recommended Posts