+wantsky Posted March 21, 2011 Share Posted March 21, 2011 Witam, Wspólnie z kolegą Rhöner Calmund postanowiliśmy stworzyć EventCache'a na tę środę, 23.03.2011 na godz. 20:00. Jeszcze nie zlistowany, ale mam nadzieję, że SR się wyrobi tak szybko jak ostatnio ma w zwyczaju GC2QN7K Ktoś zainteresowany? Pozdrawiam i może do zobaczenia! Quote Link to comment
+Thathanka Posted March 21, 2011 Share Posted March 21, 2011 A czy eventów nie trzeba ogłaszać na min. 2 tygodnie przed terminem? Quote Link to comment
+soolash Posted March 21, 2011 Share Posted March 21, 2011 Na sto procent event musi być opublikowany minimum 2 tygodnie przed terminem, żeby dać potencjalnym użytkownikom czas na planowanie i podjęcie decyzji. No ale pewnie są jakieś wyjątki...może można negocjować z naszą Rewiewiórą... Quote Link to comment
toczygroszek Posted March 21, 2011 Share Posted March 21, 2011 Można napisać do Groundspeaka o specjalne pozwolenie, ale zanim odpowiedzą to będzie już pewnie czwartek Quote Link to comment
+wantsky Posted March 21, 2011 Author Share Posted March 21, 2011 ok, nie byłem tego świadomy, zobaczymy co odpowie SR najwyżej event się nie odbędzie i termin zostanie przesunięty krótki czas, bo podczas eventu chcieliśmy z Rhoener Calmundem zaprosić na wspólne keszowanie poza miasto... Quote Link to comment
+wantsky Posted March 21, 2011 Author Share Posted March 21, 2011 ok, sprawa nieaktualna, następnym razem lepiej się przygotuję, to była spontaniczna akcja przepraszam za zamieszanie i pozdrawiam Quote Link to comment
+Maliniak Posted March 21, 2011 Share Posted March 21, 2011 może coś w kwietniu i bliżej weekendu Quote Link to comment
+bacza Posted March 21, 2011 Share Posted March 21, 2011 ok, nie byłem tego świadomy, zobaczymy co odpowie SR najwyżej event się nie odbędzie i termin zostanie przesunięty to chyba nie szybkosc reakcji reviewera jest tu problemem, tylko, ile osob zdazy cos zauwazyc zanim musztarda nie bedzie po obiedzie termin min. dwoch tyg. ma sens. krótki czas, bo podczas eventu chcieliśmy z Rhoener Calmundem zaprosić na wspólne keszowanie poza miasto... no to moze ustawic event na to wlasnie keszowanie i juz Quote Link to comment
Recommended Posts