+caetano333 0 Posted July 11, 2014 Gratulacje dla Wiesi_K za przekroczenie 2000 skrytek. Quote Share this post Link to post
bezmiar 0 Posted July 28, 2014 gratulacje dla ochkarol. przebił się przez 2000 Quote Share this post Link to post
+Plomba 0 Posted November 8, 2014 Gratulacje dla Edyty za 2000 na Chełmcu! Quote Share this post Link to post
Rysia 0 Posted November 30, 2014 Gratulacje dla PLOMBY za zdobycie 2000 kesza :):) Quote Share this post Link to post
+Wiesia.K 2 Posted November 30, 2014 Gratulacje dla PLOMBY za zdobycie 2000 kesza :):) To trzba oblać- i nawet wiem czym!... pozdrawiam i gratuluję! Muszę się zabrać do roboty, bo depczesz mi po piętach! Quote Share this post Link to post
+Plomba 0 Posted November 30, 2014 Dziękuję! Ich bin ein Berliner wczoraj zaliczyłem 12 rodzajów skrytek i nikt mi nie wbił niedźwiedzia do paszportu Wiesia - mamy już długie zimowe wieczory i trzeba się pokrzepiać jak się da. Ty cały czas zasuwasz i ciężko Cię dogonić. Szczególnie w przenosinach TB i GC. Quote Share this post Link to post
+lupiPL 0 Posted November 30, 2014 (edited) Dołączam się do gratulacji:) Niesmiało będziemy starać się Was gonić Edited November 30, 2014 by lupiPL Quote Share this post Link to post
+Plomba 0 Posted November 30, 2014 Dołączam się do gratulacji:) Niesmiało będziemy starać się Was gonić Dziękuję! Mam już 51 znalezień Twoich skrytek i razem z plombi używamy nawet takiego skrótu "maskowanie typu lupi". Podobno najtrudniej idzie pierwszy tysiąc, a to powinno się dopełnić już w najbliższym tygodniu, no to gratuluję jako pierwszy (awansem)!!! Quote Share this post Link to post
+Spider 9 Posted November 30, 2014 Dziękuję! Ich bin ein Berliner Widziałem na zdjęciach że znalazłeś Lego Mi się nie udało (za dużo mugoli i niezbyt sprzyjająca pogoda) P.S. Oczywiście również gratuluję! Quote Share this post Link to post
+Plomba 0 Posted November 30, 2014 Dziękuję! Ich bin ein Berliner Widziałem na zdjęciach że znalazłeś Lego Mi się nie udało (za dużo mugoli i niezbyt sprzyjająca pogoda) P.S. Oczywiście również gratuluję! Lego znalazła plombi Dziękuję za gratulacje, a także za moją pierwszą znalezioną skrytkę (Twój Rynek), oraz za wszystkie inne - łącznie znalazłem ich 80. Quote Share this post Link to post
+Plomba 0 Posted December 1, 2014 brawo Plomba Dziękuję! Muszę się tam do Ciebie wybrać, bo dopiero mam połowę Twoich skrytek. Quote Share this post Link to post
+ochkarol 0 Posted December 23, 2014 Gratulacje dla kolegi michal_2002. Dzisiaj dolaczyl do grona "dwutysiecznikow". Wesolych swiat! Quote Share this post Link to post
+Plomba 0 Posted December 24, 2014 (edited) Gratulacje dla kolegi michal_2002. Dzisiaj dolaczyl do grona "dwutysiecznikow". Wesolych swiat! Dołączam się do gratulacji. WESOŁYCH ŚWIĄT!!! Edited December 24, 2014 by Plomba Quote Share this post Link to post
bezmiar 0 Posted December 30, 2014 Gratulacje dla kolegi michal_2002. Dzisiaj dolaczyl do grona "dwutysiecznikow". Wesolych swiat! i ja się dopisuję do gratulacji co tak długo zeszło? Quote Share this post Link to post
bezmiar 0 Posted December 31, 2014 do 2000 dobił właśnie gangolsena99. gratulacje dla ziomala Quote Share this post Link to post
+Plomba 0 Posted December 31, 2014 do 2000 dobił właśnie gangolsena99. gratulacje dla ziomala Gratuluję, pozdrawiam i czekam na zaproszenie na event! W tym wypadku obiecuję, że przywiozę coś ze swojej produkcji... i będą śpiewy do rana... DO SIEGO ROKU!!! Quote Share this post Link to post
+Plomba 0 Posted February 3, 2015 Gratulacje maji(pl), która miała okazję skosztować Geopivko! Quote Share this post Link to post
bezmiar 0 Posted February 3, 2015 Gratki dla Arkadisa. Właśnie osiągnął 2000 👍 Quote Share this post Link to post
+Plomba 0 Posted February 4, 2015 Gratki dla Arkadisa. Właśnie osiągnął 2000 👍 Arkadis prze do przodu na rowerze, pieszo lub autem, poza tym w grupie lub solo. Cieszę się, że byłem przy tym znalezieniu na poligonie w Legnicy i GRATULUJĘ!!! Quote Share this post Link to post
+Wiesia.K 2 Posted February 21, 2015 Grzesztof osiągnał 2000 znalezień, kolejne osiagnięcie po matrixie...gratulacje! teraz pora zabrać się za kalendarz ... Quote Share this post Link to post
+grzesztof 0 Posted February 22, 2015 Grzesztof osiągnał 2000 znalezień, kolejne osiagnięcie po matrixie...gratulacje! teraz pora zabrać się za kalendarz ... Dzięki. Robię, co mogę :-) Quote Share this post Link to post
+Mario4Zion 0 Posted April 20, 2015 Grzesztofie drogi, spoznione ale szczere gratulejszyn z okazji twoich 2 kilo znalezień. Quote Share this post Link to post
hanysek81 0 Posted April 28, 2015 lechoo_hsf ma już 2000 - gratuluję! Quote Share this post Link to post
hanysek81 0 Posted May 6, 2015 Tym razem team PioAg z woj. śląskiego przekroczył liczbę 2000 znalezień! Gratuluję! Quote Share this post Link to post
+lechoo_hsf 0 Posted May 7, 2015 Tym razem team PioAg z woj. śląskiego przekroczył liczbę 2000 znalezień! Gratuluję! Gratulacje! Czas ma Ciebie Hanysek! Quote Share this post Link to post