+Thathanka Posted February 20, 2011 Posted February 20, 2011 Znalazłem fajną stronę dla miłośników TB: http://www.tb-run.com/index.php Strona jest po angielsku i niemiecku, ale mówiąc w skrócie chodzi w niej o to, ze można zarejestrować tam wyścig/i travel bugów grupy osób (lub własnych) i tam wygodnie śledzić przebieg tego wyścigu. Quote
+RobertPL Posted February 20, 2011 Posted February 20, 2011 Mi pomysł bardzo się podoba. Muszę tylko posiadać TB, którego w tym momencie u mnie brak. Jakieś propozycje typu wyścigu? Quote
toczygroszek Posted February 20, 2011 Posted February 20, 2011 TB musiałyby wystartować z jednego miejsca a "meta" byłaby po jakimś określonym czasie - np. po roku. Wtedy wygrywałby albo ten z największą liczbą km, albo ten, który znajdowałby się najbliżej jakiegoś tam celu (ewentualnie ten, który pierwszy by tam dotarł). Zwykle takie TB jak widziałem były w postaci samochodzików, ale może być to coś innego - ważne, żeby były podobne pod względem wielkości i urody, aby miały równe szanse. Quote
Recommended Posts