Jump to content

Moje Kesze w GSAKu

emkapej

Recommended Posts

Posted

Czy znacie może szybki sposób na zciągnięcie GPXa ze wszystkich swoich własnych keszy? Do GSAKa? Jak robię pocket query - "skrytki założone przez emkape" - to mam ograniczenie do promienia 500 mil. I nie mogę automatycznie zapisać tych założonych przeze mnie w Finlandii.

Aby aktualizować znalezienia moich keszy w GSAKu - używam Macro "AddLogs.gsk" ale to bardzo powolny sposób, bo trzeba to robic pojedynczo... Moze jest jakies inne Macro?

Posted

Nie ma póki co automatycznego PQ "My Caches", ale jest gdzieś w Feedbacku prośba o to (choć z tego co pamiętam to na razie bez odzewu).

Można sobie jednak zrobić własne PQ - zamiast promienia wybrać opcję wyszukiwania po krajach i zaznaczyć (używając klawisza CTRL) te kraje, które nas interesują. Potem tylko przejechać AddLogsBatch'em i finito.

Posted
Nie ma póki co automatycznego PQ "My Caches", ale jest gdzieś w Feedbacku prośba o to (choć z tego co pamiętam to na razie bez odzewu).

http://feedback.geocaching.com/forums/75775-geocaching-com/suggestions/1051383-my-hides-pq?ref=title

Można sobie jednak zrobić własne PQ - zamiast promienia wybrać opcję wyszukiwania po krajach i zaznaczyć (używając klawisza CTRL) te kraje, które nas interesują. Potem tylko przejechać AddLogsBatch'em i finito.

Na dzień dzisiejszy to jest najsensowniejsze rozwiązanie.

Posted

Acha rzeczywiście działa. Nie wiedziałam, że jak zaznaczę "Within" (Country i States) to "From Origin" przestaje być obowiązkowe. To załatwia sprawę.

Dzięki wielkie! :)

Posted

Oddałem 3 głosy na wprowadzenie tej funkcjonalności i Was też do tego namawiam. Dodatkowo wysłałem maila do Silesiana by napisał do Groudspeaka w tej sprawie :)

Posted

Oddałem 3 głosy na wprowadzenie tej funkcjonalności i Was też do tego namawiam. Dodatkowo wysłałem maila do Silesiana by napisał do Groudspeaka w tej sprawie :)

Ja tez.