Jump to content

Jak się promować :)

xenotime

Recommended Posts

Posted

Czy lubicie się afiszować, że bawicie się w geocaching?

Czy założylibyście taką koszulkę..?

geocaching-tshirt.jpeg[/img]

Albo nakleili kod travelbuga na swój rower/samochód?

Posted

Mam kilka koszulek, choć przeważają te z OC. Za to koszulka GC jest imienna. Lubię takie gadżety, choć mają coś z plemiennego znakowania. :laughing:

geocaching-tshirt.jpeg

A tak na marginesie: nie przypominam sobie bym kiedyś znalazł kesza w pojemniku Tupperware.

Posted

Kiedyś sobie sprawię taką koszulkę (taką - czyli geocachingową) :D Zastanawiam się też nad zrobieniem sobie naszywki (pewnie ręcznie, więc będzie unikat :P )

Spider, dzięki za linki do sklepów.

Posted

Koszulki, nalepki, naszywki ... A ja widziałem geokeszingowe kolczyki :D . Nie sprawię sobie jednak takich, nie wypada mi...

Hihi, poczułam się wywołana do odpowiedzi :)

O to moje cudeńka:

0000002nk.th.jpg

Posted (edited)

Ja za namowa kedzika, kupilem koszulke z 10 lecia geocachingu, narazie chodze w niej po domu bo nie chce sie przeziebic :) a pozatym chodzac w

Polsce w takiej czy inne koszulce GC niewiele osob bedzie tak naprawde wiedzialo o co chodzi ;)

Edited by lonely_wolf
Posted

Myslalem o naszywkach na plecak i naklejce na samochod i to nawet powaznie. Ale od poltorej roku minalem sie z tak mala iloscia osob ze to raczej nie ma sensu. Moze na eventy to byloby rozwiazanie, ale to za rzadko. Najfajniej byloby w trasie sie mijac, ale to jest na prawde rzadkosc.

Posted (edited)

Polsce w takiej czy inne koszulce GC niewiele osob bedzie tak naprawde wiedzialo o co chodzi ;)

Jeśli akurat idziesz na poszukiwania keszy, to chyba nawet lepiej :)

Dokladnie tak :)

Edited by lonely_wolf